Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Guitar Hero: Metallica

Featured Replies

Opublikowano

Battery 30

You scored 1,000,000 on the song Battery as a band

Acquired 6/25/2009

Jeeee bejbe! \m/ W sumie to to proste jest. Mogę komuś pomóc, grając na basie. W 3 osoby mieliśmy 1,3mln ^^

• Odpowiedzi 437
  • Wyświetleń 44,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Całym bandem tylko. Jak będzie b. dobry perkusista na zwykłym expercie to pewniak, że milion wskoczy. Tylko trzeba grać jako band, a nie jako egoista i odpalać star powera razem.

Edytowane przez Bojan_Zaw

Opublikowano

Tak, wcześniej grałem w 3 osoby i mieliśmy 1.3, ale acziw nie wszedł :F Musi być band. Zrobiłem to wczoraj koło północy.

Opublikowano

no i kariera na expercie poszla i wszedl aczik za 75pkt. :) co prawda na basie ale i tak mam satysfakcje ^_^

Opublikowano

Kariera na expercie w tej grze to żadne wyzwanie :D Przecież tam wystarczy zagrać 40% utworów i potem tę ostatnią piosenkę :E (sam tak zrobiłem na gitarce to wiem :D)

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

Takiś cwany to zagraj wszystkie ^^ Powodzenia przy War Ensemble c'nie... Na gitarze ofc.

Edytowane przez Bojan_Zaw

Opublikowano

Ogarniam perkę praktycznie od nowa ;) Nie wiem, jutro może, chociaż w Metallikę mi się nie chce grać, bo znam tam z 10 piosenek (chcesz grać ciągle "The Unforgiven"? :D), a reszta to napie.rdalanie a'la Slayer, którego: a)nie lubię słuchać, b)nie lubię grać, c)nie umiem grać.

Opublikowano

to wada tych gitar z WT i metallici. tez tak mam i nie tylko my xD podobno czyms sie to smaruje ale nie wiem.

Opublikowano

Było już parę razy to poruszane. WD40 załatwi sprawę.

Opublikowano

Tylko 1 uwaga: wd40 na patyczek (np. taki do uszu), i tylko po tych bokach struny, leciutko. Nie bezpośrednio do struny bo możesz zesrać gitarę.

Opublikowano

Ja normalnie prysnąłem do środka i działa cały czas jak nowa, więc nie ma co się bawić w jakieś patyczki.

Opublikowano

mozna jakos podlaczyc mikrofon od lipsa zeby dzialal z metallica, rock bandem lub innymi grami?

aha i od czego zalezy jak szybko bedzie spadac star power po odpaleniu?

Opublikowano

Nie można.

Od prędkości nutek, w sensie fretboardu, tempa.

Opublikowano

(pipi)sz głupoty.

Mikrofony od Lips działają z GH:M i chyba GH:WT. Z Rock Bandem obecnie nie współpracują.

Opublikowano

Z GH: WT niestety nie działają, tylko z Metallicą.

Opublikowano

w tym studiu nagraniowym, mozna jakos spiew nagrywac? JA probowalem i nic nie wychoidzlo, nie mialem wogole opcij nagrywania tylko bylo mnie slycha i tyle, A kolega na gitarze gral i wszystko sie z tego nagralo