Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

Opublikowano

Mało kto da na działalność leasing gdy ten  ktoś dopeiro ją założył.

Z tego co wiem to minimum 3 miechy trzeba prowadzic by dostac pralke na raty, co dopiero samochód.

No ale jak by się wpłacało z 50 % ? Chyba by przeszło.

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Wyświetleń 679,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Nie wiem, watpie, poza tym trzeba by mieć na to te 50% tu i teraz, a nikt nikomu tu do portfela nie chce zagladac.

Opublikowano

Działalności jeszcze nie mam, wziąłem na siebie, a potem najwyżej sobie ją wpiszę w działalność. VATu, co prawda, już nie odliczę, ale cena była tak atrakcyjna, że i tak się kalkuluje.

Pojechałbym nią na zlot, ale już się z Waldkiem ustawiliśmy to nie będę cudował :D

Opublikowano

Ale czarne felunie by jak złoto do tej Kii były.

Opublikowano

Wlasnie mialem pisac, ze czarne optycznie by zginely i lepsze bylyy z polerowanym rantem. Mysle, ze felgi Lucek dostanie od Tedunia, czyli chromowane blingbling ze spinerami

Opublikowano

Nie szkoda wam kasy na felgi wydawać i płakać, że przy parkowaniu od krawężnika obcierka poszła? IMO te seryjne już są zupełnie spoko.

Opublikowano

Na razie i tak nie mam hajsu na felgi, więc fabryczne muszą wystarczyć :D

Opublikowano

No kołpaki by całkowicie zepsuly wygląd tej fury.

Opublikowano

Widziałem ostatnio typa w lanosie z kołpakami spinnerami :D

Opublikowano

Nie wiem, watpie, poza tym trzeba by mieć na to te 50% tu i teraz, a nikt nikomu tu do portfela nie chce zagladac.

dają od ręki nawet jak założyłeś działalność wczoraj. zależy od towarzystwa i dealera, auto ma w dowodzie leasing jako właściciela, więc windykacja zajmuje 3 sekundy (telefon na policję, że użytkownik bezprawnie jeździł własnością leasingodawcy i z reguły widuje się go *tutaj podajesz adres firmy*). Dwa dni późnej auto na parkingu.

Opublikowano

aha, pewnie masz racje, ale z  pralką się nie mylę ;D

Opublikowano

nie mylisz się. Wczoraj chyba o tym z Luckiem gadałem, że jak bierzesz pralkę, TV czy nawet głupi rower na kredyt to masz 20 stron papierów, w przypadku auta nawet na kredyt masz ksero dowodu, 3 podpisy i odpowiedź w ten sam dzień. W przypadku leasingu więcej jest tylko o dokumenty założycielskie firmy. 

Ale już w przypadku domu znów jest przeyebane, bo nie ma eksmisji n bruk więc windykacja nie jest łatwa. Śmieszne to, że łatwiej kupić furę za 70k niż rower za 5 czy pralkę za 2k. 

Opublikowano

Łatwo czy trudno ale wysokie raty trzeba bulić :) do tego jak nie daj Boże dojdzie do wypadku i całkowitej kasacji samochodu to chyba ubezpieczenie na samochód z leasingu pokrywa 70% ceny ? więc trzeba resztę jeszcze z własnej kieszeni szukać. Chyba że się mylę 

Opublikowano

Łatwo czy trudno ale wysokie raty trzeba bulić :) do tego jak nie daj Boże dojdzie do wypadku i całkowitej kasacji samochodu to chyba ubezpieczenie na samochód z leasingu pokrywa 70% ceny ? więc trzeba resztę jeszcze z własnej kieszeni szukać. Chyba że się mylę 

to jest pierwsza podstawowa wada leasingu, druga to taka, że jak buchną Ci auto, to leasing dostaje kasiorę a Ty… nic. Czyli masz leasing na 3 lata, buchną Ci auto w drugim roku i po zawodach, płaciłeś dwa lata i nie masz nic. Można się doubezpieczać, ale to jest już droższe. 

Opublikowano

to jest pierwsza podstawowa wada leasingu, druga to taka, że jak buchną Ci auto, to leasing dostaje kasiorę a Ty… nic. Czyli masz leasing na 3 lata, buchną Ci auto w drugim roku i po zawodach, płaciłeś dwa lata i nie masz nic. Można się doubezpieczać, ale to jest już droższe.

Dlatetego jak ma się bardzo dobrą furę w leasingu bardziej opłaca się zamontować Findera niż doubezpieczać dajmy na to 3-4 lata.

Opublikowano

Eeee jak jest zamówienie to i Finder nie pomoże... Sąsiadowi z garażu obok jego domku jednorodzinnego buchneli w nocy, wszyscy w chacie, alarmy, findery, solidne zamki, drzwi i brama a nikt nic nie słyszał... Finder się znalazł po jakimś czasie w jakiejś dziupli ale bez reszty auta hehehe

Edytowane przez Łebi

Opublikowano

Swietna jest ta Miata! Kolor w pelnym sloncu pewnie gniecie jajca :D

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Ale gdybym miał doradzać to tylko 1.8  bo niestety E34 i tym podobne na swiatłach nie odpuszczają  a 110 koni to troche mało  :lol:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Eeee jak jest zamówienie to i Finder nie pomoże... Sąsiadowi z garażu obok jego domku jednorodzinnego buchneli w nocy, wszyscy w chacie, alarmy, findery, solidne zamki, drzwi i brama a nikt nic nie słyszał... Finder się znalazł po jakimś czasie w jakiejś dziupli ale bez reszty auta hehehe

Nie no wiadomo ale bstawiam, że to było auto klasy Porsche Panamera, więc i ekipa to robiąca dobra. Średnia ekipa będzie miała ciężko z Finderem.

Haha udało się wyrobić przed lipcem i pierwszy raz wyjazd w plener (w tym sezonie :D)

314dxf6.jpg

Ładne auto i ładne miejsce. Gdzie to ?

Opublikowano

Marina w Gdyni

I tak wracajac do poprzedniej konwersacji to za straty z tej twojej Corsy byś dwie takie kupił ;)

Edytowane przez Codename