Gość Albert Wesker Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 pojawiaja sie pierwsze plotki wiec czas na temat http://www.xbox360fanboy.com/2008/06/15/ru...-400-cars-more/ dwa dyski? 100 tras? dawac to tu i teraz przydalaby sie jeszcze kamera z wewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza
MakaPL 31 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zeby tylko dali naprawde swietna grafike, bo w FM2 samochody wygladaja ladnie, ale reszta trasy jest pusta Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 oby nie bylo jak z GT - wiekszy nacisk na ilosc a nie jakosc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 oby byla Alfa Romeo 8C i nie bede jezdzil niczym innym Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 100 tras? Bedzie 15-20, a reszta to beda pozmieniane zakrety itp. Pewnie mega podobne do siebie. Ale wiadomo, bylbym durny, gdybym myslal tu o 100 roznych trasach Wiecej aut? genialnie ale jesli licencja bedzie to pewnie znow zderzenia beda ujowe. Takie zycie, ale ok. 2 dyski? Moga byc nawet i 4. Ale zeby otoczenie bylo bogatsze i ten widok z wewnatrz. Na lepszym malowaniu mi nie zalezy, dobry support Online, wiele funkcji. System jazdy moze byc troche polepszony, lepsza mozliwosc tuningu i OGIEN. Dawac wiecej info ! :twisted2: Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) 100 tras? Bedzie 15-20, a reszta to beda pozmieniane zakrety itp. Pewnie mega podobne do siebie. Ale wiadomo, bylbym durny, gdybym myslal tu o 100 roznych trasach No wiesz, wg twórców Forza 2 miała 47 tras, wiec wszystko możliwe... Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 hmmm system jest idelany, bije ten z gt na twarz ( nie wiem jak na kierownicy, do gt mam g25, do x'a zadnej... ) mozliwosci tunningu, tez w zadnej grze takich nie ma, zderzenia? Toca Race Driver2 wg. mnie ideal... trasy? mnie to wszystko jedno... mam dwie 3 trasy na ktorych smigam i to wszystko... Maple Valley Circuit ( Autumn Ring Part2 ) - WIOSNA N-ring Nort... ( wiosna/lato jesien moze tez byc!! ) Laguna Seca Clubman, niestety jest tylko w GT, mapa specjalnie zrobiona na ta gre, ale chcialbym bardzo aby MS wykupilo mozliwosc wsadzenia Clubman Stage 5 To mi wystarczy, i support pod jkas dobra kiere G25, albo nowa kiere od LGT ala G25 z drazkiem H pod FORZE!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Forza 3 bedzie na tegorocznym E3 GT5 umarlo zanim sie pojawilo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Niech wreszcie flagowy tytuł od M$ zapoczątkowany na pierwszym X'ie zmiecie graficznie. Trzymam kciuki. 1 częsć mnie zniszczyła, 2 znudziła. Mam nadzieję, że 3 zamiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
scalibur 1 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Pierwsza forza to mnie zaciekawiła, druga to zmiażdżyła w online , a co do tras to lepiej 100 niż 20 w FM2 bo tyle pozostaje wyrzucając nie grywalny Test Track i pochodne. Już więcej tras dali w jedynce, m.in. Blue Mountain i Fujimi Kaido które muszą wrócić do trójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Trójka musi mieć przede wszystkim to co 2 czyli znakomity model jazdy. A grafika? Cóż taki kiepski silnik ma Turn10 więc czego się spodziewać. jakby napisałi silnik od podstaw to wtedy myślę, że 3 Forza wyglądałaby tak jak GT Prologue (fenomenalne samocieniowanie obiektów i wspaniały system oświetlenia mnie zmiotły z powierzchni jak to zobaczyłem na żywo). Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Trójka musi mieć przede wszystkim to co 2 czyli znakomity model jazdy. A grafika? Cóż taki kiepski silnik ma Turn10 więc czego się spodziewać. jakby napisałi silnik od podstaw to wtedy myślę, że 3 Forza wyglądałaby tak jak GT Prologue (fenomenalne samocieniowanie obiektów i wspaniały system oświetlenia mnie zmiotły z powierzchni jak to zobaczyłem na żywo). niewierze zeby napisali od nowa silnik , poprostu poprawia to i owo . Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Forza 1 i Forza 2 były dla mnie grami idealnymi. Grafika też jest ładna. W nowej części chciałbym ujrzeć więcej tras, widoki wewnątrz samochodu, możliwość dachowania oraz odrobinkę lepiej zrobione dźwięki silników. Oczywiście wszystko zostało nagrane "na żywo" przy użyciu tych wszystkich samochodów, ale np. takie Ferrari 360 Modena miało dźwięk realistyczny w Forza 1, w dwójce już go lekko skopali. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Groobel 13 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Fajnie byłoby, gdybyśmy dostali zmienne warunki pogodowe i zmiany czasu [; Po za tym porządne, zróżnicowane trasy...jakiś downhill do driftu...heh, rozmarzyłem się :> Bo jak znów dostanę X tras które różnią się od siebie zakrętami to podziękuję mimo genialności tego tytułu... Cytuj Odnośnik do komentarza
SNESiak 4 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 No niestety, jako wielki fan jedynki bylem rozczarowany ilością tras w dwójce. Nawet nie chcialo im sie wrzucic reszty tras z jedynki, wtyd. Znudzilem się po połowie gry jeżdżeniem na 5 tych samych trasach. Az rzygac sie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 http://www.forzacentral.com/forum/showthread.php?t=30934 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Na konferencji Microsoftu w Brazylii pokazano część loga gry: Z kolei Che z Turn10 pisze, że nie może się doczekać momentu, kiedy będą mogli zacząć mówić o swojej nowej grze, więc na 99% Forza zostanie pokazana na E3 ^_^. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 http://twitter.com/Turn10Studios/status/1670788197 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 http://www.primagames.com/catalog/display....n=9780761562573 http://www.amazon.de/Forza-Motorsport-Prim...9377&sr=8-2 To kiedy to E3 ^_^? Cytuj Odnośnik do komentarza
Terrago 3 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 czyli FM3 jest dosyc blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Najbardziej chyba wyczekiwana przeze mnie gra w tym roku Chcę co najmniej dobrej grafiki jak na 2009r, widoku z wnętrza, więcej samochodów i tras niż w dwójce, model jazdy może się nie zmieniać. Jak na E3 pokażą jakiś gameplay to będę go chyba oglądać przez cały dzień ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 dokładnie. forza to 100% zakup jak tylko się pojawi, niech wygląda jednak bardziej "na poziomie" niż dwójka jak wyszła w swoich czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Przydała by się dobra kierownica do tej gry... a może lepiej nie, bo wydatek kolejny będzie. Forza to dla mnie pozycja obowiązkowa, wręcz konieczna ale bez dobrej kiery to jak lizanie lizaka przez papierek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Przydała by się dobra kierownica do tej gry... ma byc kolko Fanateca - replika kiery od Porsche 911 Turbo S http://kotaku.com/5253076/new-forza-3-wheel-showing-at-e3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Premiera w pazdzierniku, wyglada niesamowicie :E Czekamy na wrazenia z gameplayu, ale dachowania wygladaja przekozacko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi