Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

• Odpowiedzi 22,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tak że dzisiaj Chelsea jakoś się upiecze. Fani Premier League mogą tylko włączyć mecz w Bradze, gdzie gospodarze cisną United tak srogo, jak tylko można cisnąć United. Ale brak goli...

Opublikowano

Mecz United to jak na razie niesamowite widowisko gdzie zupełnie nic się nie dzieje z obu stron, więc komentatorzy już chyba z 5 razy naśmiewali się z grubasa Andersona.

Opublikowano

Zupełnie nic, tylko jakieś 10 okazji Bragi w tym jedno trafienie w słupek.

Opublikowano

Traaaafieniee w słupek!!1! To strzał niecelny... tyle.

Nie podpalaj się tak tą Bragą - nikt nikogo nie ciśnie specjalnie, mecz chvujowy po prostu.

Opublikowano

Traaaafieniee w słupek!!1! To strzał niecelny... tyle.

Nie podpalaj się tak tą Bragą - nikt nikogo nie ciśnie specjalnie, mecz chvujowy po prostu.

Jak to mecze United.

Opublikowano

Karny z dupy dla Bragi

Światło zgasło, beka!!!!!!!!

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Ten Evans to chyba nigdy w karierze nikogo nie sfaulował.

Mecz jak zawsze, tyle że bez Van Persiego oczywiście nie ma ofensywy United. Nie żeby to było potrzebne do goli.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

No dobra, minęło sporo meczu i w sumie mecz w Glasgow... tylko się wyrównał. Przyznam się, że nie wierzyłem w Celtic. Grają nędznie, ale za każdym razem mają wynik i są coraz bliżej awansu z grupy.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Hmm Barca za dużo strzela chyba a za mało podaje i ma piłkę. A Celtic strzela na 2:0 po asyście bramkarza hahaha :potter:

Opublikowano

liga szkocka> liga hiszpańska

oczywiście jako że jestem wieloletnim fanatycznym kibicem celticu taki wynik mnie nie dziwi

Opublikowano

Ferguson postanowił wpuścić ofensywę United za Chicharito i od razu coś zrobili. Lekcja z dzisiaj: będąc bramkarzem, lepiej jest nie wychodzić za daleko bez potrzeby.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

3:2 xDDDDDDD

Opublikowano

Dzień angielskiego fuksa. Jak zawsze.

Opublikowano

JEST KUR.WA XDXDXDXD

Opublikowano

Po odejściu paru graczy Basel jest teraz słabsze. Jak dla mnie Van Persie byłby faworytem w takim starciu.