Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze niech tylko Bayern wyjaśni Liverpool. O nic więcej nie proszę, nawet barceloniarzy przełknę w finale.

• Odpowiedzi 22,7 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
8 godzin temu, ragus napisał:

Jeszcze niech tylko Bayern wyjaśni Liverpool. O nic więcej nie proszę, nawet barceloniarzy przełknę w finale.

To byłoby nawet piękniejsze niż wygrana ajaxu - te pękające dupy fanów Liv, którzy już byli pewni tytułów :banderas:

Opublikowano

ten vinicius xddd biega jak głupi ale nie potrafi kopnąć piłki, już w meczach z barceloną się zaprezentował z tej strony na poziomie sławka peszko

Opublikowano

Jaki ja mam dziś dobry humor przez wczoraj :banderas:CZWARTEGO TYTUŁU NIE BĘDZIE. TERAZ TO JUŻ AJAX PROSTA DROGA DO PUCHARU LM. JESZCZE TYLKO 4 PRZEŁOŻENIA MECZU XD

Opublikowano
10 godzin temu, ragus napisał:

swoją drogą, serio vamos ramos xdddddddddd

A jeszcze amazon kręcił na stadionie wczoraj dokument o nim xD 

Opublikowano

a powinien showmax

Opublikowano
W dniu 14.02.2019 o 13:32, Blaise napisał:

Real jest jak 40-letni mistrz wagi ciężkiej - przyjmie na gardę kilkadziesiąt ciosów młodego, zdolnego pretendenta, po czym pośle go na dechy idealną kombinacją lewy prosty, prawy sierp. Je.b, je.b.

Złota Piłka w tym roku dla Karima,  oby Floro nie zgłupiał i wydał 200 mln na przekupienie komitetu France Football, zamiast na transfery.

Opublikowano

błażej, mysza, jak tam wrażenia po meczu?

hqdefault.jpg

Opublikowano

Mam nadzieję, że generał Franco wyjdzie zza grobu i zrobi porządek. 

Opublikowano

Pół tablicy  na Fejsie zaje.bane zawsze HALA MADRID i GDZIE BARCA a teraz wiatr hula...

Opublikowano

to niezła tablica na fejsie

Opublikowano

Ja tam się trochę cieszę, idąc Derridą, w Realu musi zapanować dekonstrukcja:ogor:

Opublikowano

Jako fan Lakers, czuję ten ból i smutek Realowców, aczkolwiek na pocieszenie mogę powiedzieć, że ja ten ból przezywam od jakichś 8 lat.

Opublikowano

śmieszne chłopaczki z la liga, potężna premier league wyjaśnia 

tutaj 4 drużyna PL po wygraniu z Ajaxem

D07RroYWsAAGoyU.jpg:large

A odpad z Southampton ośmiesza wielkiego Casemiro 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ale boli ten Real :xboss:

5 lat czekania na takie posty 

Opublikowano
3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

5 lat czekania na takie posty 

daj się trochę pobawić xd

Opublikowano
9 minut temu, MYSZa7 napisał:

Bawią zawsze takie posty, co tutaj ma boleć? Upokorzenie od Ajaxu, kuponik wszedł, Barca dwa razy zaje,bała ostatnio Real na Bernabeu, Kurtuła wyciąga szmacianke 4 razy z siaty, do tego Sergio Debil sam się eliminował z tego rewanżu bo zlekceważył Ajax. Piękne obrazki :banderas:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no super, druzyna bez trenera, bez formy, bez taktyki, z wewnetrznymi konfliktami przegrala heheheheheh cioty hehehehehe 

Opublikowano

No jednak trochę bawi jak drużyna 3 lata z rzędu wygrywa LM i ustanawia 2 rekordy pod rząd, a w kolejnym sezonie gra taki kibel, bo odszedł trener i Ronaldo. Real przyciągał kibiców szczekaczy i kozaków przy zwycięstwach, więc teraz jest śmiesznie :yao:

Opublikowano

ano to ja nie wiem, mnie nie bawi sytuacja, że drużyny wygrywała, zmienił się trener, odszedł najlepszy gracz w historii drużyny po czym drużyna przestała wygrywać 

na pewno jak barcelona wygra LM w tym roku to bedzie mozna świętować i mowic ze futbol uratowany

Opublikowano

Dla mnie ważne, żeby było ciekawie i były emocje, a takie mecze jak wczoraj to piękno futbolu. Dobry mecz, dużo bramek, sensacyjny wynik, czego chcieć wincyj...

Opublikowano

Żeby Bayern wygrał a Lewandowski został królem strzelców.

Opublikowano
14 minut temu, MYSZa7 napisał:

obrażałem potężną Premier League, frustru rosło i wylało się @szejdj

21 minut temu, szejdj napisał:

no super, druzyna bez trenera, bez formy, bez taktyki, z wewnetrznymi konfliktami przegrala heheheheheh cioty hehehehehe 

your-tears-are-8rx55k.jpg