Opublikowano 11 godzin temu11 godz. @Figaro Jeden rabin powie tak, drugi nie. Czeka nas jeszcze mecz rewanżowy i z chęcią go obejrzę. Z drugiej strony nie chce mi się oglądać nawet jednego meczu z udziałem Atletico.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jako wieloletni fan Realu, który przeżył niesamowite mecze tego klubu przyznaję, że to był prawdopodobnie najlepszy mecz w historii Ligi Mistrzów
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Prawdopodobnie najlepszy, ale Barca Inter 3:4 w zeszłym roku było w drugim meczu, a wtedy trudniej o spektakl.Ręka chyba była xD.9 godzin temu, Figaro napisał(a):półfinał powinny być już bez dwumeczów.Mnie się podobał format LM w Covidzie, turniej od 1/4.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dobry mecz, ale gdzie mu do najlepszych. Najlepsze mecze LM to finały Bayern - Man Utd z 99 i Liverpool - Milan z 2005.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):Dobry mecz, ale gdzie mu do najlepszych. Najlepsze mecze LM to finały Bayern - Man Utd z 99 i Liverpool - Milan z 2005.Z finałów Liverpool - Milan zdecydowanie, Bayern - United to najlepsze 5 minut :).
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A dzisiaj Haramball na pełnej Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez ginn
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dzisiaj mecz dla prawdziwych koneserów piłki, taktyki, a nie mecz jak na orliku z lotnymi bramkarzami.
Opublikowano 17 minut temu17 min No, po tym co mi Arsenal regularnie dostarcza co tydzień, to wczorajszy meczy był dla mnie jak fifa z suwakiem na ultraofensywny