Opublikowano 25 lipca 200816 l "Polskie Radiohead"? Mi się tam zawsze kojarzyło bardziej z Placebo, ale nigdy nie słuchałem za bardzo. No, to może warto trochę się w ich muzyke wsłuchać. Tylko powiedzcie mi najpierw czy wokalista nie jest pedałem.
Opublikowano 25 lipca 200816 l Wokalista Placebo jest jeszcze bardziej pedalsky niż wokalista Myslovitz ale chociaż robią muzykę o pare pięter lepszą, mają parę chwytających utworów i nie śpiewają samych slomotion romantycznych serenad jak Myslovitz, ktoś zaproponował "Życie to surfing", to nie jest zły utwór, teledysk też pomysłowy, nic nie jest całkowicie białe albo czarne i chyba jednak nie Polskie Radiohead, też inne podejście do tematu u obydwu artystów. Edytowane 25 lipca 200816 l przez 7ahoosh
Opublikowano 25 lipca 200816 l Dla mnie Myslovitz jest gdzieś na równi z Placebo. Płytę "Happiness is Easy" można porównywać z albumami Placebo i nie sądzę, żeby była gorsza od któregokolwiek. Jeden z kilku polskich zespołów (i chyba jedyny "popularny"), który mogę porównywać do zagranicznych sław bez żenady. Milan się nie zna.
Opublikowano 25 lipca 200816 l a ja ich nawet slucham! Mozna powiediec ze nawet lubie :potter: . Tak wiem nie mam gustu i sie nie znam :]
Opublikowano 27 lipca 200816 l Dla mnie Myslovitz jest gdzieś na równi z Placebo. Płytę "Happiness is Easy" można porównywać z albumami Placebo i nie sądzę, żeby była gorsza od któregokolwiek. Jeden z kilku polskich zespołów (i chyba jedyny "popularny"), który mogę porównywać do zagranicznych sław bez żenady. Milan się nie zna. nosisz takie buty: wiec z pewnoscia trafia do Ciebie czuly glos rojka, nie ma co sie klocic. Gusta, tyle ;]
Opublikowano 27 lipca 200816 l Nie do końca łapię, co mają wspólnego buty z gustem muzycznym. Pierwsze skojarzenie mam z punk rockiem, ale przecież to jest muzycznie daleko od Myslovitz. Podejrzewam więc, że chodzi o coś z orientacją seksualną.
Opublikowano 27 lipca 200816 l Autor To żeś teraz doyebał milan. Z takimi argumentami to idź się schów.
Opublikowano 28 lipca 200816 l Fakt, był dość dosadny lecz sądzę iż Milan jest nie tolerancyjny więc Ogqozo dobrze podejrzewał że chodzi o orientacje.
Opublikowano 28 lipca 200816 l Sprawiłem sobie "Skalary, mieczyki, neonki" i mi się podoba. Taka psychodela- naprawde spoko klimat jest, chociaż troche się dłuży. "Życie to surfing" mnie urzekło, a instrumentalnych improwizacji słucha się czasem niczym Mogwai. No i samo wydanie tak eksperymentalnego i nie-pod-publike albumu wymaga od twórców pewnej odwagi, więc nie wiem czy nie czepiacie się Myslovitz tylko ze względu na to co słyszycie w radiu. Bo to kurcze chyba naprawdę porządny zespół jest.
Opublikowano 28 lipca 200816 l Mnie odrzuca pedalski wokal, i pseudo artystyczność tekstów (cokolwiek to znaczy). PRZYNAJMNIEJ nie wkur'wiają mnie ja np. feel czy doda niech sobie lecą w radiu etc. Edytowane 28 lipca 200816 l przez _Be_
Opublikowano 29 lipca 200816 l myslovitz jest dla "natchnionych" nastolatek, które widzą w sobie dusze artystki. wokalista to ciota i teksty mają conajmniej denne ( a mysla ze sa super artystami ). typowe polskie scierwo
Opublikowano 29 lipca 200816 l Prawie ci uwierzyłem, ale twoja sygnatura cię zdradziła. "Wokalista to ciota", krytykuje gość, który słucha Smashing Pumpkins. Aha. To podpucha.
Opublikowano 29 lipca 200816 l sciagnolem z ciekawosci 1 album, przesluchalem 6 piosenek i wiem ze juz do nich nie wroce. ( chodzi o smashing pumpkins ).
Opublikowano 30 lipca 200816 l przecież "Gish" jeden z najlepszych albumów pampkiniastych, jeśli nie rockowych w ogóle... może newcomera głos Corgana odpycha?? co do Myslovitz - tylko skalary,mieczyki&neonki ,reszta ssie
Opublikowano 1 sierpnia 200816 l Nie jestem fanem Myslovitz, ale lubię ich od czasu do czasu posłuchać, także ze względu na teksty. Kiedyś oglądałem pierwszą edycję Idola i Kuba Wojewódzki powiedział, że ceni sobie Myslovitz za to, że nie dał on sobie dorobić gęby i pozostał przy swoim stylu. W sumie miał rację - to jedna z niewielu jego wypowiedzi, z którymi się zgadzam.
Opublikowano 24 stycznia 200916 l Autor Myslovitz wznowili koncerty... po roku czy tam nawet po dwóch. Lista koncertów na najbliższe 2 miesiące. 08-03-2009 WROCLAW Wytwornia Filmow Fabularnych support: Pustki 07-03-2009 SOSNOWIEC Art Cafe Muza 06-03-2009 LODZ Dekompresja support: Pustki 28-02-2009 BIALYSTOK Gwint 27-02-2009 ELK Elckie Centrum Kultury 26-02-2009 WARSZAWA Palladium 20.00 support: Pustki 25-02-2009 WARSZAWA Palladium 20.00 support: Kid A 18-02-2009 POZNAN Eskulap 19.00 www.rokart.pl support: Kumka Olik 24-01-2009 KRAKOW Studio 20.00 www.klubstudio.pl support: Kid A _________________
Opublikowano 24 stycznia 200916 l o nie, bylem na juwenaliach 2 lata temu w krk i w zyciu nie widzialem tak beznadzijnego zespolu na zywo ;[