Opublikowano 7 sierpnia 201212 l Deszcz i błoto nieco irytowały, ale za to Ministry, My Riot i The Qemists dali radę, aż miło.
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l Luna co nie napisałaś że jedziesz! Linek i Danilo sorki, że nie spotkaliśmy się, ale był taki na(pipi) znajomych ludzi, że nie było czasu się wys.rać w toj toju. Ogólnie najlepszy woodstock, koncerty też świetne, Machine Head zniszczyli razem z Ministry. Poniżej fotka z Royalem, ujawniam go jako pierwszy na forumku, stoi po mojej lewej stronie - Więcej fotków dam w PST.
Opublikowano 7 sierpnia 201212 l Spoko Masorz - dużo się działo ale następnym razem nadrobimy. Za karę wstawiam słit fotkę. Uploaded with ImageShack.us
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Luna co nie napisałaś że jedziesz! Pisałam na FB przecież. No ale nic to - góra z górą się nie zejdzie, ale my za rok na Woodzie na pewno. Edytowane 8 sierpnia 201212 l przez Luna
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l To juz wiem, od czego sie swiatlo z relfektorow tak odbijalo na koncercie quemistow.
Opublikowano 8 sierpnia 201212 l Nie byłem na The Qemists bo piliśmy śliwowicę w namiocie, ale grali zaje(pipi)abiście!
Opublikowano 13 stycznia 201312 l (pipi) UMARŁEM ATARI TEENAGE RIOT NA WOODSTOCKU cały underground ma się tam zjechać. piotrek pewnie tez będzie.
Opublikowano 13 stycznia 201312 l hajs się musi zgadzać z tego co owsiak uzbierze i dla brudasów przeznaczy
Opublikowano 13 stycznia 201312 l Kur.wa, mógłby Anthrax zagrać też gdzieś jeden dzień poza Woodstockiem.
Opublikowano 25 stycznia 201312 l Kur.wa, mógłby Anthrax zagrać też gdzieś jeden dzień poza Woodstockiem. Będzie na Brutal Assault
Opublikowano 27 maja 201311 l Rok temu nie byłem, ale teraz bede i sie juz doczekac nie moge, tym bardziej ze nie piłem wódki od 10 miesięcy.
Opublikowano 27 maja 201311 l W tym roku nędzne składy muzyczne, no ale fura znajomych z całej Polski, to trza być.
Opublikowano 21 czerwca 201311 l Jak będzie jakiś meeting forumowy na Brudstoku to też chętnie wpadnę na piwo
Opublikowano 21 czerwca 201311 l jaki zenujacy jest fakt ze moderator obso nie otworzył nowego tematu o brudstoku od 5 lat. Oddajcie mi moderke, ozywie ten dział.
Opublikowano 6 lipca 201311 l Dostałem urlop na Woodstock!!! Będę na 101%. Muj borze jak fajnie, znowu się napier.dole z masorzem na amen. Do tego zwyzwe milana od cyganerii w wersji live i porzucam puszkami z piwem w ulubiony zespół figlarza. Tyle wygrać.