Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Jak wygra opcja z double kingiem xxl to beda az 4 kotlety. Pewnie to bydle sobie podziele na dwa posilki.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 571,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Jak wygra opcja z double kingiem xxl to beda az 4 kotlety. Pewnie to bydle sobie podziele na dwa posilki.

"Teraz nie mogę już jeść, ale wpadne za jakieś 3 godzinki i pani mi odgrzeje ok?"

:ph34r:

Opublikowano

Ee.. bardziej myslalem o opcji 'na wynos'.

Opublikowano

Właśnie, Bizon mi przypomniał o tym (pipi)ym podwójnym McRoyalu. Byłem ze 3 tygodnie temu na moim napoju Bogów, czyli Shake z kawa, no i widze, że jest ta kanapaka. Myślę sobie, na forumku się spuszczali nad nią to zjem. Powiem jedno, kwintesencja Maka, czyli sucha, śmierdząca wołowina razy dwa.

Opublikowano

No i hooy strzelił podwójnego angusa czy double kinga xxl. Pajace demokratycznie wybrali opcję dowolnego zestawu z gratisowymi frytkami i colą -_- (czyli tylko cena burgera).

Opublikowano

co za (pipi)owe posunięcie... a nawet mocno rozważałem jak zaplamnować ten weekend by wylądować w okolicy BK.. ale w takim przypadku kłade na to lache, bo i tak praktycznie nigdy nie biore zestawów, i zupełnie mnie nie rusza kupno big kinga xxl za 16zł (swoją drogą wygurowana cena) żeby dostać ziemniaka i rozwodnioną cole w tej cenie...

ah, a gdyby wygrał powdowjny big king albo angus to bym się przejechał do BK by zażyć podwójną dawkę mięsa

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Łączę się z Tobą w bólu nad utraconą poczwórną porcją pysznej wołowiny (na rzecz koncentratu coli i kartofla smażonego w oleju).

Poza tym to najtańsze zagranie dla BK - ile ich będzie kosztowało gratisowe picie i fryty? 1,50 zł w hurcie? A takie dodatkowe 200-250g wołowiny to dużo większy wydatek. "Demokracja" my ass.

Opublikowano

Możliwe, że to głosowanie było ukartowane i po prostu wybrali najbardziej ekonomiczną opcję.

Opublikowano

A u Was w BK też nigdy nie ma ludzi? W Gdańskiej Galerii Baltyckiej jest obok Maka, który zawsze jest zawalony ludźmi, a do Burger Kinga zawsze pusto.

Opublikowano

też pusto. wzięłam tam raz tortillę. nie jadłam w życiu gorszej, nawet cygan z dworca nie chciał dojeść. 

Opublikowano

Kupowanie tortilli w BK, Nikola :/

Opublikowano

No to jest trochę fail. To jak pójście do Maka na sałatkę i późniejsze narzekanie na nią. 

Opublikowano

Też zawsze chciałem spróbować tortilli z BK, ale zastanawiało mnie, czemu nikt jej nie chwali. Choćby i tutaj.

Opublikowano

Bo BK w Polsce to pyta. W USA Mac jest niejadalny i BK jest alternatywa.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Moim zdaniem, BK miażdży Maka pod względem smaku hamburgerów.

Opublikowano

ostatnio nabrałem ochoty na domowe hotdogi, bez wielkich udziewnien, bułka, parówka, ogórek i pomidor, (+keczup, musztarda, majonez) ale jako wisienke na torcie kupilem sobie smażoną cebulę którą bardzo lubie do hotdogów. dziś też zamierzam dodać ją do hamburgerów

tylko że jest pewien kłopot, kupilem duże opakowanie

cebula_smazona_600g_kamis.jpg

które trzeba dosyć szybko zjeść bo potem robi się mniej chrupiąca, a przecież nie będe przez 2 tygodnie codziennie wpieprzał hotdogów

dlatego mam pytanie - znacie jakieś inne fajne sposoby na wykorzystanie takiej cebuli? najlepiej w większych ilościach

ja sam nie wiem, zwykła kanapka raczej nie brzmi zbyt kusząco, podobnie sosy pomidorowe do spagetii też chyba niezbyt pasują , macie jakieś dobre patenty?

Opublikowano

kopytka, pyzy, pierogi, oczywiscie do hamburgera na sniadanie jak znalazl, tortilla

Opublikowano

ostatnio nabrałem ochoty na domowe hotdogi, bez wielkich udziewnien, bułka, parówka, ogórek i pomidor, (+keczup, musztarda, majonez) ale jako wisienke na torcie kupilem sobie smażoną cebulę którą bardzo lubie do hotdogów. dziś też zamierzam dodać ją do hamburgerów

tylko że jest pewien kłopot, kupilem duże opakowanie

cebula_smazona_600g_kamis.jpg

które trzeba dosyć szybko zjeść bo potem robi się mniej chrupiąca, a przecież nie będe przez 2 tygodnie codziennie wpieprzał hotdogów

dlatego mam pytanie - znacie jakieś inne fajne sposoby na wykorzystanie takiej cebuli? najlepiej w większych ilościach

ja sam nie wiem, zwykła kanapka raczej nie brzmi zbyt kusząco, podobnie sosy pomidorowe do spagetii też chyba niezbyt pasują , macie jakieś dobre patenty?

dodaj tłuszcz, uformuj hamburgery, zeżryj

Opublikowano

To ześ ameryke odkrył.

No nie wiem, czy to taka oczywista rzecz, skoro kolejki zazwyczaj są 3-4 razy większe do Maka.

Opublikowano

w macu jest taniej, jakiś nedzny cheesburger jest po 3 zł

placowek BK jest mało, nikt nie bedzie jechal na drugi koniec miasta do BK skoro po drodze ma 5 róznych marek fast foodow po drodze

Dobry zestaw w BK to zwykle minimum 20 zł, polacy lubia jak najtaniej wiec jedza cokolwiek w macu - za 20 zł to maja 6 cheezburgerow

Opublikowano

Ale  o czy ty pie,rdolisz, chodzi o sytaucje gdy MC jest obok BK np.  w jakies galerii.

Przejdz się do Malty w Posen, ludzie od BK maja pajeczyny na kasach, a mc  lokal obok ciagle kolejki. Bk tez przeciez ma tanie hamburgery.

Opublikowano

posen jest so 2004, i jezdza tam jakimis daczami wiec co ty opowiadasz

najtansza bulka w BK jest za 5 zł (whooper junior) i to dlatego ze promocja

moze u was sa kolejki, w katowicach galeria katowicka i w warszawie na wylocie w kierunku A1 jest duzo ludzi

nie wiem po co ta licytacja gdzie wiecej ludzi siedzi bo to nie ma zadnego odniesienia na smacznosc

miliony much je krowie kupy jezeli w ten sposob mamy porownywac - najprosciej to wybierz sie do MC, zjedz podwojnego mc royala, i wez big kinga xxl i porownaj sam

w galeriach handlowych najczesciej widze ze najbardziej oblegane jest kfc z kilometrowymi kolejkami, polacy jak amerykanskie czarnuchy wiedza ze kurczak najlepszy, zaden burger nie podskoczy ?