Opublikowano 20 marca20 mar Jak lubie nawet to ich mięcho w burger kingu tak myśl o tej miekkej bule to od razu mnie zawsze odrzuca.
Opublikowano 25 kwietnia25 kwi Burger King kanapka Steakhouse zestaw maxi (big dolewka i "kubelek" frytek) - 50zl
Opublikowano 2 czerwca2 cze https://innpoland.pl/226363,wendy-s-wchodzi-do-polski-warszawa-obejdzie-sie-smakiem-pierwsza-restauracja-bedzie-gdzie-indziej https://www.horecatrends.pl/gastronomia/114/taco_bell_wejdzie_do_polski_z_amrest_pierwsza_restauracja_juz_wrotce,94639.html w Polsce zaraz jak w Ameryczce bedzie,
Opublikowano 2 czerwca2 cze Wendy's typowy średniaczek, ale jak zestawimy takiego baconatora z bik maczkiem to McD może trząść portkami.Taco Bell weszło i wyszło, bo jednak nasze biedne europejskie brzuszki są tak średnio przystosowane do dań fasolowo-ostrych, ale taki crunch wrap jako alternatywa dla qurito może skusić Oskarków i Juleczki.
Opublikowano wtorek o 13:014 dni Niech wendys czy inne white castle wchodzi do polski jak najszybciej bo nie moge patrzec na to macgo.wno.
Opublikowano wtorek o 13:144 dni Burger nuda, ale te serki sobie przetestuje. Popeyes czy BK mocno kombinują z kanapkami, w maku jebna bekon, pomidora i elo
Opublikowano wtorek o 13:544 dni 36 minut temu, Mejm napisał(a):Nawet nie poczujesz ostrosci, szkoda kasy.Wezme sobie ten sos, testowałem go ostatnio do kurczaka, poziom buldaka, było czuc przyjemna ostrosc
Opublikowano wtorek o 14:054 dni Chyba niedawno wszedł, nie miałem duzych oczekiwan, ale faktycznie jak na fastfood to jest dosc mocny
Opublikowano wtorek o 15:284 dni On jest w opór mocny, nawet blisko do buldaka 2x. Jak to przeszło przez testy do Maczka z możliwością zakupu przez dzieciaki to nie mam pojęcia.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Sprawdziłem te serki na małego głoda, z tym ostrym sosem wjechały jak złoto. Kupiłem tez sprite'a marakuja, bo się stał viralem, ale wylałem, czegoś tak przesłodzonego dawno nie piłem, morda zalepiona
Opublikowano 41 minut temu41 min Trochę kilometrów w trasie wpadło więc chcąc nie chcąc po drodze trochę śmiecia też poszło. Futbol burger w McD wręcz książkowo nijaki i mdły. Ale w apce mają jakieś gry gdzie można wyrwać kupon na dużego shake i frytki za 8 zł co w połączeniu z kanapką daje niezłą cenę za nażarcie się w trasie. Z kolei pochwalę Popeyes i nowego lime&jalapeno chicken burgera, bo w końcu kanapka nie zasusza i ma lekki ogień. Do tego smażone jalapeño jako przekąska - dobre, ale tłuste, oraz ich ciastko z czekoladą - warto spróbować, bo nawet nieźle jak na fast food.