Opublikowano 20 marca20 mar Jak lubie nawet to ich mięcho w burger kingu tak myśl o tej miekkej bule to od razu mnie zawsze odrzuca.
Opublikowano 25 kwietnia25 kwi Burger King kanapka Steakhouse zestaw maxi (big dolewka i "kubelek" frytek) - 50zl
Opublikowano 2 czerwca2 cze https://innpoland.pl/226363,wendy-s-wchodzi-do-polski-warszawa-obejdzie-sie-smakiem-pierwsza-restauracja-bedzie-gdzie-indziej https://www.horecatrends.pl/gastronomia/114/taco_bell_wejdzie_do_polski_z_amrest_pierwsza_restauracja_juz_wrotce,94639.html w Polsce zaraz jak w Ameryczce bedzie,
Opublikowano 2 czerwca2 cze Wendy's typowy średniaczek, ale jak zestawimy takiego baconatora z bik maczkiem to McD może trząść portkami.Taco Bell weszło i wyszło, bo jednak nasze biedne europejskie brzuszki są tak średnio przystosowane do dań fasolowo-ostrych, ale taki crunch wrap jako alternatywa dla qurito może skusić Oskarków i Juleczki.
Opublikowano wtorek o 13:015 dni Niech wendys czy inne white castle wchodzi do polski jak najszybciej bo nie moge patrzec na to macgo.wno.
Opublikowano wtorek o 13:145 dni Burger nuda, ale te serki sobie przetestuje. Popeyes czy BK mocno kombinują z kanapkami, w maku jebna bekon, pomidora i elo
Opublikowano wtorek o 13:545 dni 36 minut temu, Mejm napisał(a):Nawet nie poczujesz ostrosci, szkoda kasy.Wezme sobie ten sos, testowałem go ostatnio do kurczaka, poziom buldaka, było czuc przyjemna ostrosc
Opublikowano wtorek o 14:055 dni Chyba niedawno wszedł, nie miałem duzych oczekiwan, ale faktycznie jak na fastfood to jest dosc mocny
Opublikowano wtorek o 15:285 dni On jest w opór mocny, nawet blisko do buldaka 2x. Jak to przeszło przez testy do Maczka z możliwością zakupu przez dzieciaki to nie mam pojęcia.
Opublikowano sobota o 14:181 dzień Sprawdziłem te serki na małego głoda, z tym ostrym sosem wjechały jak złoto. Kupiłem tez sprite'a marakuja, bo się stał viralem, ale wylałem, czegoś tak przesłodzonego dawno nie piłem, morda zalepiona
Opublikowano sobota o 16:141 dzień Trochę kilometrów w trasie wpadło więc chcąc nie chcąc po drodze trochę śmiecia też poszło. Futbol burger w McD wręcz książkowo nijaki i mdły. Ale w apce mają jakieś gry gdzie można wyrwać kupon na dużego shake i frytki za 8 zł co w połączeniu z kanapką daje niezłą cenę za nażarcie się w trasie. Z kolei pochwalę Popeyes i nowego lime&jalapeno chicken burgera, bo w końcu kanapka nie zasusza i ma lekki ogień. Do tego smażone jalapeño jako przekąska - dobre, ale tłuste, oraz ich ciastko z czekoladą - warto spróbować, bo nawet nieźle jak na fast food.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 21 godzin temu, Rudiok napisał(a):Z kolei pochwalę Popeyes i nowego lime&jalapeno chicken burgera, bo w końcu kanapka nie zasusza i ma lekki ogień. Do tego smażone jalapeño jako przekąska - dobre, ale tłuste, oraz ich ciastko z czekoladą - warto spróbować, bo nawet nieźle jak na fast food.Ja ostatnio gustuje w tym ich Cruncherze, czyli takim jakby konkurencie Longera. Za ok 22 ziko sa dwie sztuki + frytki + napój, naprawde sensownie to wychodzi. Od Longera wydaje sie to większe no i jak to Popeyes - jak dla mnie duzo smaczniejsze. Mozna sie tym najesc całkiem solidnie. Jest wersja klasyczna, pikantna i BBQ. Klasyka i BBQ polecam. Pikantna niby tez spoko, lekko pali, ale ten sos sam w sobie nie ma jakiegoś wybitnego smaku jak dla mnie.Ciastko z czekolada rowniez probowalem i spodziewałem sie jakiegoś słodkiego ulepa, a tu całkiem, całkiem to nawet. Muszę w koncu ta kanapkę lime & jalapeno przetestować.