Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 523,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Nawet ten śmieć Kuroń tam był.

Opublikowano

Kiedyś na Dni Łomży przyjechał Kuroń bo gotowano rekordowo wielki bigos. Zamieszał dwa razy i pojechał dalej. Też go nie lubię. 

Opublikowano

U nas na otwarciu minimala* był Makłowicz, ale nie widziałem go, bo tyle ludzi przyszło,  a ja miałem może z metr czterydziesci.

Minimal, co to w ogóle za sklep był? Zero reklam w tv, zero innych minimali w okolicy. U kogoś był?

Opublikowano

A był, też widziałem ze 2-3, potem chyba Leclerc go zastąpił.

Opublikowano

znalazłem, Nowosolanka.

Ale ta którą Ty znalazłes moze jest lepsza.

Opublikowano

Wziąłem burgera i kurczaka grillowanego z frytkami. Zobaczymy. W sumie coś mi świta ze jadłeś tu tosty. Tosta nie da się zepsuć.

Opublikowano

NAJADŁEM SIĘ W MAKDOLANIE! MCzestaw + burger z aplikacji za 21 zł. Poszedł podwójny MacRoyal + 6x Macnuggets + średnie frytki i czuję się syty jak dawno. Polecam.

Edytowane przez JJoker

Opublikowano

Zjadłem w dolanie jalapeno burgera i jak za cztery złote całkiem spoczi. To to samo co cheeseburger, tyle że zamiast keczupu i sera jest jakiś sos i z trzy plasterki jalapeno. Pikantności prawie nie czuć i przy sranku tylko lekko piecze, dla mnie oki.

Opublikowano

W uk znowu Big Tasty w makdonalach chyba czwarty raz w przeciągu roku, smakuje jak zawsze czyli całkiem ok.

Opublikowano

Nie denerwuj mnie.

Opublikowano

29597691_1867232263289333_61727045582122

Nie wiem, czy to na poważnie.

Opublikowano

:mog: jeśli nie prowo to będzie jedzony,.

dobra pewnie prima aprilis xd zapomniałem ze jutro jest.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Pojutrze.

Opublikowano

Whatever

Opublikowano

o gdzie do (pipi)a xd

moja cukrzyca dostała cukrzycę