Jump to content

I Am Alive

Mikes

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Po tych linkach z materialami z gry i info o grze, ktore zamiesciles, faktycznie dobrze sie zapowiada.

<_<

Edited by komar737
Posted

Bardzo ciekawy pomysł, chociaż poza renderem nic nie zobaczyliśmy ;) Jednak gra na pewno warta zainteresowania. Czekamy na kolejne info.

Posted
Po tych linkach z materialami z gry i info o grze, ktore zamiesciles, faktycznie dobrze sie zapowiada.

<_<

dokładnie, czwarty skrin to wręcz zamiata

pffffff

Posted (edited)

Trailer dużo nie mówi,ale również bardzo mi się podoba.Ciekawe jak gra będzie się rozwijać.Już nie mogę się doczekać premiery :P

Edited by Mefi23
Posted

idiotyczny jest ten render, 3 typa goni jednego za butelkę wody - w usa nie potrafią szabrować?

pewnie i tak na końcu okaże się że to tylko VR;f

ubi od jakiegoś czasu jest po prostu beznadziejne

Posted

trailer ma niby przedstawiać jak bardzo ciężka jest sytuacja, i najprostsza rzecz taka jak woda na wagę złota

o!

ale ciężko mi faktycznie uwierzyć że po 6 dniach zabrakło wody... nawet gdyby doszło do skażenia wód, to w tak dużym mieście (gdzie pewnie większość umarła od razu) wody butelkowej powinno wystarczyć na jakiś czas

• 3 years later...
Posted

Nie chodzi o sam sposób dystrybuowania gry, tylko oto, że gra na początku była zapowiedziana jako duży tytuł, potem długo nie było żadnych newsów, następnie dowiedzieliśmy się, że gra zmienia dewelopera, potem zaś długo brak informacji, na początku roku bodajże jak wyszła plotka, że gra faktycznie wyjdzie w cyfrowej dystrybucji, to UBI temu zaprzeczyło, a teraz, na końcu, się okazuje, że jednak gra wyjdzie na XBLA/PSN. Nie świadczy to chyba za dobrze o jakości tytułu?

Posted

No tak to niestety jest jak ktoś mając tylko wstępny pomysł od razu zapowiada całą pełnoprawną grę. Potem okazuje się, że jest problem z zajęciem gracza na te ustawowe 10 godzin i myśli się co dalej. Ubi zapewne stwierdziło, że nie będzie się męczyć z patentami na gameplay tylko wypuści 'I Am Alive' jako tytuł arcade.

• 4 months later...
Posted (edited)

sam zrobiłem:|

gram już od pierwszej bety:|

a dokładniej z mojego tajnego pomieszczenia, więc wierze temu źródłowi:

430373_2341160067112_1793269678_1535675_1668307070_n.jpg

Edited by Dabman
Posted

skoro jesteś tego pewny... wątpię aby grę która jest w fazie certyfikacji wrócili i zmienili koszta:)

ps. chyba że z DLC to 1200... ale podstawa 800...