Gość Marvelous Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 (edytowane) http://www.gamersyde.com/stream_uncharted_...r-12264_en.html Pal licho 360tkę. Obecnie w sobotę jestem posiadaczem PS3 - właśnie dla tej gry. Trailer rozwala, szkoda, że nie po naszemu. Czyt. angielsku. EDIT: no to wtopa bo przedtem się nie interesowałem tym działem. Już oglądam. Edytowane 3 Sierpnia 2009 przez Marvelous Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 http://www.gamersyde.com/stream_uncharted_...r-12264_en.html Pal licho 360tkę. Obecnie w sobotę jestem posiadaczem PS3 - właśnie dla tej gry. Trailer rozwala, szkoda, że nie po naszemu. Czyt. angielsku. pare stron wczesniej masz ten trailer z E3 po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Dla mnie liczy się tylko singiel w U2,do multi nawet nie podejde. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 No, Uncharted 2 to bedzie wymiot totalny! I dla mnie tez liczy sie tylko single - ma byc dluzszy, lepszy i bardziej zroznicowany niz w jedynce! Dla takich gier warto miec PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 No, Uncharted 2 to bedzie wymiot totalny! I dla mnie tez liczy sie tylko single - ma byc dluzszy, lepszy i bardziej zroznicowany niz w jedynce! Dla takich gier warto miec PS3 zapewne w multi tez spedzicie troche czasu..gwarantuje Wam to Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-uncharted-2/53709 Japanese Trailer, wiem wiem już był stronę temu. Haha Drake zdubbingowany po polsku to małe piwo przy japońskim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 http://www.ultima.pl/Uncharted_2_Among_Thieves/i7497/ 2 stówy bez żadnych fantów jak dla mnie Ultima odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 A po ile ty sie spodziewales nowych gier? Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Po 10 zł pasuje? Nie chodziło mi o cenę tylko np. jak Ficuś jakiś czas temu zarzucił oferty innych sklepów to każdy oferował jakieś gratisy itd. I mam nadzieję że, polskie sklepy "wybrane" również coś odpalą wzorem tych z zachodu. Po za tym jak polskie sklepy będą sprzedawały tylko s(pipi)e zdubbingowane wersje to tym bardziej podziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Polskie sklepy beda mialy polskie wersjie I skad wiesz ze duubing bedzie s(pipi)ony, Grales juz? A bonusy nie zaleza od sklepu, tylko od tego co wydawca dorzuca. Myslisz ,ze ktos jest tak wspanialomyslny i dorzuci Ci bonusy za ktore on sam musi zaplacic? Tak jak z Infamous- myslisz ze sklepy dorzucaly film bo taka promocja? W hurcie build z filmem kosztowal tyle samo co sama gra wiec wiadomo czemu wybrali jak wybrali I Uncharted zapewne bedzie tez kosztowal tak, jak kazda gra sony w okolicach 170zl w hurcie, czyli jak beda zestawy Unchrted + film w hurtowniach to najwyzej sam uncharted dostaniesz wlasnie za te minimum 170zl a sklepy zarobia na sprzedazy filmu z builda Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Limitowana edycja U2. Wygląda świetnie. http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6908...ncharted_2.html Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Przecież to jest zwykły steel book ... Na prawdziwą EK to może i bym się skusił :f$ Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Mały bonus... Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Śnieżna lokacja wygląda masakrycznie. Już mogę sobie wyobrazić jak to wszystko będzie chodzić na realtimie. :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Niedawno w necie pojawił się film z bodajże konferencji na ComicCon, gdzie Nolan North, Emily Rose i ta nowa czarnula odpowiadali na pytania odnośnie U2. Dla wielu szokujące było, z jaką pasją można podchodzić do swej pracy i odgrywanej postaci, nawet na zwykłej konferencji. Tymczasem parę dni temu skończyłem ponownie U:DF i (wcześniej gdy gra wyszła nie zwróciłem na to uwagi) oglądając materiały bonusowe doznałem szoku widząc, że Nolan i Emily OSOBIŚCIE brali udział w nagrywaniu scen mo-cap swoich postaci! :o To jest dopiero poświęcenie i pasja - 90% voice-actors stają przed mikrofonem i gapiąc się na ekran z gotowymi scenkami modulują głos, strzelają miny, nagrywają co trzeba, po czym zgarniają kasę i tyle ich widzieli. Tutaj aktorzy są przy projekcie od początku do końca, sami skaczą po drabinkach i rzucają się na maty - nie trzeba wielkiej wyobraźni aby stwierdzić, jak kolosalny wpływ ma to na późniejsze nagrywanie sekcji dialogowych i scenek oraz ich jakość i wiarygodność głosów... Nie wspominając o "pracach pobocznych" typu konferencje, spotkania z fanami i działania marketingowe... To własnie wyższość zatrudniania nieznanych profesjonalistów którym się chce, nad znanymi nazwiskami, którym się należy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 (edytowane) Dlatego scenki przerywnikowe wygladaja jak prawdziwe... Oni sami mowili, ze to jak aktorstwo z wieksza licza kamer i w smiesznym kostiumie Ciekawe kto podklada glos pod Natana i spolke Edytowane 12 Sierpnia 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
gilek 3 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 (...) Ciekawe kto podklada glos pod Natana i spolke Oni Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 (...) Ciekawe kto podklada glos pod Natana i spolke Oni chodzilo mi o pl wersje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 UDF VS UAT http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...p;postcount=920 + nowy filmik na gamevideos (lokacja w deszczu) Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Uwaga na ten nowy filmik, jest spoiler na końcu! Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Uwaga na ten nowy filmik, jest spoiler na końcu! jaki filmik :co: poza fotami nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Guti 2 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Uwaga na ten nowy filmik, jest spoiler na końcu! jaki filmik :co: poza fotami nic nie widzę Chodziło pewnie o ten nowy filmik z lokacją w deszczu, którego nikt nie podlinkował, i dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Uwaga na ten nowy filmik, jest spoiler na końcu! jaki filmik :co: poza fotami nic nie widzę Chodziło pewnie o ten nowy filmik z lokacją w deszczu, którego nikt nie podlinkował, i dobrze. ale chodzi o ten filmik co Nathan "transportuje" reportera? przecież on był parę miesięcy temu... Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Uwaga na ten nowy filmik, jest spoiler na końcu! jaki filmik :co: poza fotami nic nie widzę Chodziło pewnie o ten nowy filmik z lokacją w deszczu, którego nikt nie podlinkował, i dobrze. ale chodzi o ten filmik co Nathan "transportuje" reportera? przecież on był parę miesięcy temu... Wlasnie sciagnalem ten filmik. To jest dokladnie ten ktory byl pare miesiecy temu- wymiana ognia w ruinach jakies tam swiatynia, w ulewnym deszczu, a potem "trasportowanie" rannego fotoreportera. Mozna go sciagnac w MP4( 150MB-transfer 450 KB/s). Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Czemu wy jestescie takimi IDIOTAMI?? UZYWAJ SPOJLERA nie kazdy jes gamoniem i chce zobaczyc cala gre na youtube i wiedziec o niej wszystko zanim w nia zagra Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi