Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 413,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zaraz po ukończeniu jedynki, wczoraj wziąłem się za U2. Gra wymiotła, tyle mogę powiedzieć. Widoki (szczękopad), zróżnicowane tekstury (czasem mam wrażenie, że konsola ma dodatkowy ukryty RAM gdzieś.

• 300 tysięcy preorderów złożono już w USA. Jak myślicie dużo czy mało?

• Nie moge sie nie zgodzic z Orionem. Sam niedawno zaczalem grac w U2 (rowniez bez uprzedniej znajomosci pierwszej czesci). Poki co doszedlem do misji w pociagu ale wiem jedno. Ta gra to jedna z najlep

Opublikowano

Da rade łącze 1 MB bo chyba dużo osób problemy ma ? .

Opublikowano

Panowie, recenzja na GT, nie podam oceny (bo jeszcze nie znam hehe), sami zobaczcie :)

Opublikowano

Raz pójdzie szybciej, kiedy indziej ssie z wyszukiwaniem. W takim przypadku nie czekam dłużej tylko zmieniam rodzaj rozgrywki i szukam jeszcze raz. Zazwyczaj pomaga.

Opublikowano

Na recenzje tego serwisu nawet nie spoglądam. Gdyby to był ex na xboxa to byśmy mieli coś koło 9.7 . Smutna prawda.

Opublikowano

Nie oglądajcie tej recenzji. Pal licho ocenę, walą spoilerami aż nie miło. Właśnie to wyłączyłem, bo zobaczyłem coś co zmieniło mi nastawienie do jednej z postaci.

Edytowane przez t3xz

Opublikowano

Nie oglądajcie tej recki chyba że chcecie wiedzieć kto jest głównym złym, kto umiera, kto gra na dwa fronty, jaki jest twist itd. W sumie gra fabułą nie zaskakuje, ale mimo wszystko fajniej samemu to odkrywać. Ja w U2 zagram i tak gdzieś za pół roku, więc już zdążę zapomnieć co i jak. Dla ludzi, którzy chcą łyknąć gierkę w najbliższym czasie ta recenzja ma zdecydowanie za dużo spoilerów.

Opublikowano

wycofuje...http://www.youtube.com/watch?v=E34-4XQvWFE

ta reklama jest za(pipi)ista

dobra, dobra :)

Opublikowano

Pobawislimy sie dzisiaj troche wiecej na crushing i powiem szczerze ze to jedyny sluszny tryb na coopa ;] Normal jest po prostu tak zalosny ze glowa mala (nudy, straszne) a hard ma taki sam uklad przeciwnikow jak normal tylko mocniej bija.

Ale bicie trzech opancerzonych naraz ('boss w drugim segmencie' ;p) to swietna sprawa, coprawda trzeba grac na headshoty wtedy, ale co tam. Z kazda kolejna sesja ten coop podoba mi sie coraz bardziej i nie moge sie doczekac wiekszej ilosci map :]

Opublikowano

Beta jest zarąbista :) Pierwszy raz PS3 chodziła 5 godzin :P

Opublikowano

U mnie i kolegi to samo. Chyba serwery nie wytrzymuja marnych 17tys graczy... Oby w pelnej nie bylo takiej lipy :/

Opublikowano

tu chyba o cos innego chodzi niz przeciazenie serwerow,z kumlem tez sie nie mozemy zaprosic-nie da rady,pojawi mi sie na liscie na ulamek sekundy i znika,za to jak 3ci koles zaprosil kazdego z nas to razem gralismy.z innymi ani ja ani on nie ma tego problemu.cos jest nie tak ale napewno to kiedys naprawia bo sporo ludzi ma ten problem

Opublikowano

W końcu po to wydali betę, którą Sony dumnie nazywa demem, żeby takie rzeczy później w pełnej się nie przytrafiały. Pamiętajmy, że to nie jest ostateczny kod i dużo jeszcze w tej materii się może zmienić.

Opublikowano

W końcu po to wydali betę, którą Sony dumnie nazywa demem, żeby takie rzeczy później w pełnej się nie przytrafiały. Pamiętajmy, że to nie jest ostateczny kod i dużo jeszcze w tej materii się może zmienić.

Oby! Oby ! ! !

Bo inaczej wybieram się do Naughty Dog i robię tam konkretną rozpierduchę!

Opublikowano

Ja nie wiem co wy macie z ta beta. U mnie wszystko chodzi naprawde szybko i na dobra sprawe od wlaczenia gry do rozpoczecia rozgrywki nie czekam dluzej niz np w Killzonie 2 . Fatkem jest ze gram glownie w nocy ( 3-4) z amerykancami ale nie wiem czy to moze miec jakis wplyw..

Opublikowano

Izon, może w nocy jest mniejsze obciążenie serwerów i jakoś to wszystko dobrze działa. Sprawdź przed wyszukiwaniem ile osób obecnie gra w betkę, taka informacja jest podawana na głównym ekranie.

Opublikowano

Izon, może w nocy jest mniejsze obciążenie serwerów i jakoś to wszystko dobrze działa. Sprawdź przed wyszukiwaniem ile osób obecnie gra w betkę, taka informacja jest podawana na głównym ekranie.

Oka ide teraz pograc to wszystko sie okaze:)

Opublikowano

Wczoraj , rozegraliśmy trzyosobowo obecną w becie misje w kooperacji . Cóż , nie ukrywam , że jest to jeden z lepszych coop-ów na rynku. Po L4D, nic nie dostarczyło mi tyle fanu , co U2 co-op, oby tylko wszystkie misje trzymały taki poziom.

Bez bugów się niestety nie obeszło , kilka razy się zablokowałem w miejscu i przez kilka sekund się ruszyć nie mogłem , ale to w końcu beta...

Za to multi bez większych zastrzeżeń , moim zdaniem będzie to miły dodatek do wypasionego singla (trailer w becie mnie rozwalił) i co chciałem dodać , że osoby grające w Gearsy (na X-ie) mają o wiele łatwiej, gdyż rozgrywka jest bardzo podobna. :thumbsup: Na plus dobrze rozwiązane lobby, oraz jeszcze ciekawiej rozwiązane perki , nie ma ich kosmocznie dużo upchanych na siłe - każdy znajdzie coś dla siebie.

Dubbing na prawde na wysokim poziomie. O grafice nie wspominam , bo każdy wie jak jest ;)

Must have na premiere 100%-owy

Edytowane przez TheBesTia