Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uncharted 2: Among Thieves

Featured Replies

Opublikowano

W Game.co.uk te "limitki" są w takiej samej cenie, co edycje normalne: http://www.game.co.uk/PS3/Action/~r343449/Uncharted-2-Among-Thieves-Special-Edition/?s=uncharted

Z przesyłką wychodzi mniej, niż 200zł.

Ale fart, cena skoczyła już do 45 funtów. Dobrze, że wczoraj zamówiłem i zapłacę 40F.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 431,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zaraz po ukończeniu jedynki, wczoraj wziąłem się za U2. Gra wymiotła, tyle mogę powiedzieć. Widoki (szczękopad), zróżnicowane tekstury (czasem mam wrażenie, że konsola ma dodatkowy ukryty RAM gdzieś.

• 300 tysięcy preorderów złożono już w USA. Jak myślicie dużo czy mało?

• Nie moge sie nie zgodzic z Orionem. Sam niedawno zaczalem grac w U2 (rowniez bez uprzedniej znajomosci pierwszej czesci). Poki co doszedlem do misji w pociagu ale wiem jedno. Ta gra to jedna z najlep

Opublikowano

Mógłby jakiś sklep zacząć już sprzedawać. :D Po cichu licze ze jakiś sklep się wyłamie i zaczną wysyłać tydzień wcześniej ;x

Opublikowano

kurde czemu takie imprezy tylko w wawie?

Opublikowano

Jakbys byl warszawiakiem to tez bys potrzebowal jakiegos pocieszenia... :(

Opublikowano

u2back.jpg

Tył wersji retail. Na uwagę zasługuje nowa szata graficzna ikonek oraz wymagana instalacja zajmująca na dysku 1 GB. Ciekawe, wcześniej mówiono o braku przymusowej instalacji, więc może to być miejsce potrzebne dla cache.

Edytowane przez t3xz

Opublikowano

u2_back.jpg

Tył wersji retail. Na uwagę zasługuje nowa szata graficzna ikonek oraz wymagana instalacja zajmująca na dysku 1 GB. Ciekawe, wcześniej mówiono o braku przymusowej instalacji, więc może to być miejsce potrzebne dla cache.

Dla Uncharted 2 jestem w stanie poswiecic nawet 20 GB z hdd :)

Opublikowano

Woot, pojawil sie napis blood. Nonie wierze, w koncu po strzelaniu do przeciwnikow bedzie krew zamiast... niczego? ;p

Opublikowano

krew już była w 1 części i jest w multi, może nie leje się hektoliktrami, ale po trafieniu z przeciwnika bryzga, ale jest trudno zauważalna, pewnie chodzi o cut scenki :turned:

tak dla podenerwowania, yebani sojusznicy

Naughty Dog gives out free copies of Uncharted 2 to cinematic event attendees

http://www.examiner.com/examiner/x-6894-SF-Console-Game-Examiner~y2009m10d5-Naughty-Dog-gives-out-free-copies-of-Uncharted-2-to-cinematic-event-attendees

a jak było w stolycy, ktoś coś wygrał, dostał może?

Edytowane przez ziemia1

Opublikowano

u2_back.jpg

co tam robi wielka ikona Divx ?!

Opublikowano

ocena famitsu

Uncharted 2 (PS3) ? 9/9/9/10

Opublikowano

ziemia1 mowisz powaznie? :o Przeszedlem te gre trzy razy i wydawalo mi sie ze nigdy krwii nie widzialem :P No coz... musi byc faktycznie bardzo 'delikatna'.

Ficus, moze uzywaja Divx'a jako kodeka do scenek? ;)

Jezeli chodzi o wymogi miejsca na HDD to swietna wiadomosc... Kazda gra powinna tak dzialac. Ja wiem ze to bardzo denerwujace i niektorzy moga miejsca nie miec itd itp... ale z tym wszystkim mozna sobie poradzic bez wiekszych problemow, a granie w gre doczytujaca z dysku jest duzo przyjemniejsze.

Opublikowano

Odnośnie tego miejsca na dysku to może gra rezerwuje na replay'e? I inne takie :)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Byłem dzisiaj w Arkadii w Sony Center. Prawie nikogo nie było o godzinie 13. Nawet dziesięciu osób. Dwa kartonowe standy z Nathanem i cztery stanowiska, z których jedno nie działało. 2 hostessy, które pomagały w grze. Trzeba było stać bo nie było żadnych siedzeń. O 15 mieli przyjść Justin Richmond i ktoś tam jeszcze ale nie chciało mi się na nich czekać. Nie sprzedawano żadnych plakatów, gadżetów itp. Jeśli komuś zależało na podpisie trzeba było pofatygować się z czymś własnym. Słaba reklama, zły czas i miejsce. Nawet nie zagrałem bo niedługo zgarnę pełną wersję, więc po co. Napisze tylko tyle, że w tej części trzeba mieć więcej cierpliwości bo w misjach skradanych jak zostaniemy zauważeni musimy zaczynać od checkpointu.

Edytowane przez rkBrain

Opublikowano

Jak czytam takie rzeczy to mi się płyta w konsoli zatrzymuje. Pogratulować małketingu . Utwierdzam się w przekonaniu że polscy "spece" od gier to banda zblazowanych lanserów. Sweterek, fryzurka na Jonas Brothers i jestem mistrz z SCEP. Żenua

Opublikowano

Japońska okładka

uncharted2japanese.JPG

Ta gra nie powinna się dobrze sprzedać w Japonii ze względu na samą okładkę :mellow:

Ciekawe kto tam te okładki wymyśla :P

Opublikowano

Troche ludzi bylo podobno juz na samym spotkaniu. Moj syn byl raczej zadowolony :)

Jednak brak jakiegokolwiek info i grama reklamy na ten temat to masakra.

MS jest daleko do przodu w promocjach swoich system-selerow.

Opublikowano

Byłem dzisiaj w Arkadii w Sony Center. Prawie nikogo nie było o godzinie 13. Nawet dziesięciu osób. Dwa kartonowe standy z Nathanem i cztery stanowiska, z których jedno nie działało. 2 hostessy, które pomagały w grze. Trzeba było stać bo nie było żadnych siedzeń. O 15 mieli przyjść Justin Richmond i ktoś tam jeszcze ale nie chciało mi się na nich czekać. Nie sprzedawano żadnych plakatów, gadżetów itp. Jeśli komuś zależało na podpisie trzeba było pofatygować się z czymś własnym. Słaba reklama, zły czas i miejsce. Nawet nie zagrałem bo niedługo zgarnę pełną wersję, więc po co. Napisze tylko tyle, że w tej części trzeba mieć więcej cierpliwości bo w misjach skradanych jak zostaniemy zauważeni musimy zaczynać od checkpointu.

ja bylem dzisiaj ledwo po 15 i nie załapalem sie na plakat - niestety. W ogole jak tam przyszedłem to nie wiezielem gdzie oni na poczatku siedza ale w końcu dostalem podpisy na 1 czesci. rzeczywiscie w ogole nie bylo marketingu odnosnie tego spotkania;/ ale moze to i dobrze bo mozna bylo spokojnie pogadac nie bylo kolejki ani do gry ani do samych tworcow obu czesci.

Opublikowano

trzcina for u

http://i278.photobucket.com/albums/kk81/Goreomedy/Uncharted2_AmongThieves_2.jpg

Japońska okładka

uncharted2japanese.JPG

Ta gra nie powinna się dobrze sprzedać w Japonii ze względu na samą okładkę :mellow:

Ciekawe kto tam te okładki wymyśla :P

no chyba żartujesz, zayebista okładka, klimatem nawiązuje właśnie do filmów przygodowych z wczesnych 70 no ma to cóś

zresztą pewnie większości z was się nie będzie podobać, ale ja pamiętam czasy kiedy plakat z filmu w Polsce był dziełem sztuki, a nie wymysłem marketingu. Czasem plakat był lepszy niż film. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80292,7017988,Polski_plakat_w_Londynie.html?i=0

Edytowane przez ziemia1