TWISTER1981PL 1 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 dużo grać. to wiem ze trzeba duzo grac:whistling: Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 wiecie moze jaki mozna zdobyc najwyzszy level w multiplayer??? 60 z tego co mi wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza
Hysz 25 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 (edytowane) wiecie moze jaki mozna zdobyc najwyzszy level w multiplayer??? możliwe, że 60ty. @black mamba, czytać się naucz. Edytowane 27 Października 2009 przez Hysz Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Haha tez się nad tym zastanawiałem! Drake Racing, były by niezłe jaja! W takich przepięknych arenach jak pościg w dżungli z jedynki i w górach z dwójki i by jeździli jak w Motorstormie plus zbieranie z pudelek broni jak w Crash Team Racing XD Mogliby zrobić prequel tak z 20 lat wcześniej, gralibyśmy Sullivanem. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Czas na moje wywody na tematy gry. O grafice krótko bo piękna jest tyle, najładniejsza jaką widziałem w grach. Co nie którzy narzekają na AI przeciwników a dla mnie jest to jedne z najlepszych AI w grach, fakt na siłe można doszukac się jakich rzadko występujących przypadków głupoty ale w ogóle naprawde bardzo pozytywnie odbieram wyczyny wrogów a najbardziej jeden elementy, który tak bardzo jest reklamowany w grze Splintel Cell Conv. Chodzi mi o pamietanie naszej ostatniej pozycje przez przeciwnika. Bardzo fajnie można wrogów przechytrzyć, zajśc od tyłu a dodatkowo równie dobre AI naszych sprzymierzeńców w tym pomaga.. nareszcie jest gra, w której nasz kompan naprawdę coś robi tzn zabija wroga a nie robi za statystę . Jedyny minus i to duży, który dostrzegłem to niestety fabuła. Jest ona dokładnie taka sama jak w pierwszej części, składa się z tych samych elementów dlatego jest bardzo przewidywalna i w ogóle nie byłem zaskoczony "niespodziankami", niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 trochę mnie zaskoczyły trofea dotyczące multiplayera. po pierwsze myślałem że będzie ich ciut więcej iże zdobycie ich zajmię troche wiecej czasu. bo zapowiadali ze podziela je na single player i multiplayer wiec spodziewalem sie bardziej wymagajacych... tzn czasochłonnych )) Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Mysle, ze dodatkowe trofea do online dostaniemy wraz z DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 trochę mnie zaskoczyły trofea dotyczące multiplayera. po pierwsze myślałem że będzie ich ciut więcej iże zdobycie ich zajmię troche wiecej czasu. bo zapowiadali ze podziela je na single player i multiplayer wiec spodziewalem sie bardziej wymagajacych... tzn czasochłonnych )) Dla mnie akurat to w pełni zrozumiałe bo moim zdaniem zdobycie platyny nie powinno być w żaden sposób uzależnione od grania w muliti (nie każdy lubi multi lub ma dostęp do netu). No chyba, że robić osobne platyny dla singla i dla multiplayer Cytuj Odnośnik do komentarza
kwachus 5 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Dziś jakies problemy z znajdowaniem graczy sie zaczeły przy matchmaking szuka graczy z 5 min az odechciewa sie grac... Cytuj Odnośnik do komentarza
Guti 2 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Wczoraj też miałem podobnie, dzisiaj trochę lepiej, choć są momenty przy których długo szuka graczy... Od premiery jeszcze tak długo mi nie szukało jak w ostatnich dwóch dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 otwarcie wersji kolekcjonerskiej, NAPRAWDe kolekcjonerskiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 (edytowane) otwarcie wersji kolekcjonerskiej, NAPRAWDe kolekcjonerskiej dostane to w polskiej wersji? Edytowane 27 Października 2009 przez alexx-1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 otwarcie wersji kolekcjonerskiej, NAPRAWDe kolekcjonerskiej dostane to w polskiej wersji? Tej wersji nie można kupić, była jedynie do wygrania (kilkaset sztuk). Więcej informacji na amerykańskim blogu PlayStation. Cytuj Odnośnik do komentarza
krak2610 0 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 otwarcie wersji kolekcjonerskiej, NAPRAWDe kolekcjonerskiej dostane to w polskiej wersji? w polskiej nie, ale mając 3k $ na zbyciu możesz próbować zdobyć ang. Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Często mam tak ze jak gram w kooperacji to wyskakuje ni stad ni z owad błąd połączenia pomimo tego ze nikt nie wyszedł z gry tzn ze nikogo login się nie świeci tak jakby na czarno, chyba ze to mnie wyrzuca czy coś. Tez tak ktoś ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Często mam tak ze jak gram w kooperacji to wyskakuje ni stad ni z owad błąd połączenia pomimo tego ze nikt nie wyszedł z gry tzn ze nikogo login się nie świeci tak jakby na czarno, chyba ze to mnie wyrzuca czy coś. Tez tak ktoś ma? przed chwila mi tak zrobilo a niech to moze to poprawia Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 teraz znowu mi tak zrobiło drugi raz w ciagu 10 minut ale widze ze nie jestem w tym osamotniony nie wiem czy to wina serwera czy czegos innego Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 No właśnie dosyć często się spotykam z tym gram cały czas kooperacje to nie wiem jak jest w innych meczach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 to sie nazywa edycja kolekcjonerska. pelen wypas. wyglada na to, ze phurba nie jest wykonana z tandetnego plastiku jak batarang z edycji kolekcjonerskiej AA. swoja droga, cena za nia jest smieszna, ale zawsze ludzie beda sie chcieli nachapac ze sprzedazy bardzo limitowanych produktow. Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Nie wydaje sie wam ze ogolne dobre wrażenie gry, mam na mysli samą rozgrywke przygodowo-filmowo-strzelankową psuje sama walka finalna? Wiem ze całość gry nie jest pod względem pomysłowym niczym odkrywczym, ot taki Indiana Jones i ze poza rozrywką w czystej postaci i doznanami wizualnymi nie ma tu wiele, ale walka z bossem biegającym z shotgunem (obrzynem dokładniej) i strzelanie w w niebiesko-jakieś explodujące narośla magicznej(no tak, moza powiedzieć ze jej wlaściwośći są magiczne) cudownej żywicy jako sposób na zwalczenie owego bad-ass'a to lekka przeginka. Troche panowie pojechali. No i jeszcze raz, no i jeszcze raz, no i jeszcze raz... no niby taki typ gry i zasada "im wiecej razy zaj*biesz ze złości pięścią w ściane tym wiekszą bedzie miał radoche po wygranej". Szkoda troche ze nie wysilili sie na jakieś ciekawszy motyw. Zapewne Bossowie byli juz utylizowani na setki sposobów i nie łatwo coś takiego wymyślić, no ale... jakoś mi to tutaj nie pasuje. :confused: Ps. Czy mi sie wydaje czy tylko Nate moknie na deszczu a panny ani troche? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ps. Czy mi sie wydaje czy tylko Nate moknie na deszczu a panny ani troche? Dokładnie. Zmień sobie skórki w Bonusach i sprawdź kto po wskoczeniu do basenu zmienia kolor ubrań. Może chodzi o tej żart z mokrym podkoszulkiem Chloe Cytuj Odnośnik do komentarza
Solmath. 23 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Nie wie ktoś, czy można gdzieś kupić, ten jakże genialny soundtrack z U2? Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Kupić nie wiem, ale wiem ze znaleźć mozna..hm... osoby udostępniające soundtrack ze swoich dysków oczywiście zeby pożyczyć od nich posłuchać i skasować... Chciałbym z pełną świadomością stwierdzić ze finalne starcie w grze i jego koniec IMO wypada blado przy całej rozgrywce story mode. Jest mało oryginalna (wcale) i frustrująca, co w porównaniu do całości dość łatwej gry jest nieco nieproporcjonalne [chcę przejsc jeszcze raz na crushing ale myśl o ostatniej potyczce troceh mnie mierzi]. Wiem ze cała historia nie była super odkrywcza ale była ciekawa i wciągająca, ale samo zakończenie sztampowe w niewyszukanym hollywoodkim stylu, zbyt hollywoodkim jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Jak ktoś ma straszy problem z ostatnim bossem to tu jest filmik dzięki któremu pokonanie go jest bezproblemowe nawet na crusching:) także nie ciskajcie padami przez okno;P Spoilery w filmiku: Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Hugh Jackman jako Drake w kinowej ekranizacji ? http://film.wp.pl/id,102491,title,Hugh-Jackman-w-ekranizacji-gry-Uncharted,wiadomosc.html Moim zdaniem genialny pomysł. Pasuje idealnie do tej roli Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi