Opublikowano 24 sierpnia 200816 l GT: Kajetano W miarę doświadczenie Xianghua, Nightmare'em i Yun-Seongiem, resztą średniawo (dopiero zaczynam z SC, nie licząc kilku sesji u kumpla)
Opublikowano 12 września 200816 l GT: Amerazzz Z postaci wyłącznie Yun-seong i Raphael. Online bywam głównie wieczorami.
Opublikowano 17 września 200816 l GT: Wojtusiorowo Warszawa. Online różnie, zwykle popołudniami/wieczorami Jak na razie Amy, ale nie sprawdziłem większości postaci. nieaktualne, sprzedana gra. Edytowane 17 listopada 200816 l przez Wojtusior
Opublikowano 20 września 200816 l BellaDona123 wieczorami zwykle, Cassandra i Sophitia nieaktualne,gra sprzedana Edytowane 21 września 200816 l przez Ken Marinaris
Opublikowano 21 września 200816 l GT: Sabakinno Grę będę miał na początku przyszłego tygodnia(chociaż grałem już wcześniej) Zapraszajcie .
Opublikowano 21 września 200816 l PSN: maDeNTi właściwie nie siedze online na PS wiec jak by kos chcial grac to niech sie na gg odezwie 4103440.
Opublikowano 5 marca 200916 l GT- ruteq gram niezle kilikiem (przynajmniej tak mi sie wydaje ) i jestem poczatkujacy siegfried'em Edytowane 5 marca 200916 l przez ruteqqq
Opublikowano 7 lipca 200915 l PSN: Heniek_M miejscowość: Warszawa Postacie: Amy, Yoshimitsu, Cervantes, Rock, Raphael, Kilik, Siegfried. Kolejność ma znaczenie E-mail: czupyradlo@o2.pl
Opublikowano 3 lipca 201014 l Odświeżam Grywa w to ktoś jeszcze? Tak, tak, ja wiem, że "gra jest zepsuta i poroniona" niemniej dopadła mnie ostatnio chęć pogrania w jakąś bitkę (a na TK jestem zwyczajnie uczulony).