Gość Kasandra Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 ZUO WYGRALO Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Prosze o skasowanie konta, albo informacje w którym miejscu taki manewr zastosować. siur Jedno czego bym chciał to tych zasr,anych informacji na temat kiedy forum nie będzie działać, a kiedy będzie i innych technicznych sprawach, ale wiadomo, że od Ciebie tego wymagać nie mogę. dobre, jak się wywali serwer to wyślę ci maila że forum leży i możesz wyjść na podwórko awarie mają to do siebie że występują znienacka, ot tak zza krzaka wyskakują jak niby miałby ktoś je przewidzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cynic 1 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 dobre, jak się wywali serwer to wyślę ci maila że forum leży i możesz wyjść na podwórko awarie mają to do siebie że występują znienacka, ot tak zza krzaka wyskakują jak niby miałby ktoś je przewidzieć? wystarczy pogrzebać w ustawieniach :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 zdejmijcie mi warny, bo mam jeszcze jakies z 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 z 2005 jest sicganiety. Wszystkie masz calkiem nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Też mam trochę starych warnów. Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 od fenixa mam z 2005, i od diabeua ponad roczny Cytuj Odnośnik do komentarza
killjoy 6 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ja chcialem tylko zapytac w jakim celu ktos przenosi tematy z dzialu o PSP do innych dzialow tematycznych.Temat o Soul Calibur ktos przeniosl.O Tekkenie 6 tez.To moze niech odrazu przeniesie tematy o grach wyscigowych do dzialu o wyscigach,o pilkach noznych do dzialu sportowego ,a cala reszte do innych dzialow.Moze najlepiej wykasowac wszystkie tematy z dzialu psp i nie pisac nowych skoro one komus tak przeszkadzaja.Jaki jest sens istnienia tego dzialu jak i tak ktos sobie przenosi tematy wedlug wlasnego widzi mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi