YETI 11101 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 (edited) Trophies w WARHAWK pod koniec miesiąca http://www.ps3site.pl/trophies-w-warhawk-p...oniec-miesiaca/ Edited January 19, 2009 by Old_Kyo Quote
wendiego 11 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Świetnie się składa bo kupiłem właśnie warhawka w promocji na PSS po 30$ . Może teraz uda się znów jakiś sparing zagrać. Quote
Shakeawake 5 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Lista Trophies do Warhawka http://www.ps3site.pl/lista-trophies-do-warhawka/ Quote
matt_s21 0 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Update 1.5 już jest dostępny! Są trophies. Nie mogę się zalogować do gry online - problem z netem u mnie czy na serwerach? Można za to zdobyć puchary w nowej opcji training . Quote
Musiol 188 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Update 1.5 już jest dostępny! Są trophies. Nie mogę się zalogować do gry online - problem z netem u mnie czy na serwerach? Można za to zdobyć puchary w nowej opcji training . Też nie potrafię wbić na online ;/ Quote
Faranell 280 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Update 1.5 już jest dostępny! Są trophies. Nie mogę się zalogować do gry online - problem z netem u mnie czy na serwerach? Można za to zdobyć puchary w nowej opcji training . Też nie potrafię wbić na online ;/ Podobnie tu. Quote
Wolak10 2 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 I dzisiaj zaczyna się polowanie. Mnóstwo trofeów czeka na zdobycie. Teraz tylko zakupię sobie combo packa z dwoma dodatkami i mogę jechać na całość ; P, ale teraz to ja spadam grać w Bionic Commando z kumplem hehe. Quote
Faranell 280 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Czy ktos,kto ma WarHawka od kogos z PS STORE moze normalnie gre odpalic? Czy przy tym patchu wprowadzili znowu blokade;/ bo teraz nie moge giery odpalic;D Quote
Rainder 0 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Wie ktoś może czy jeśli mam już konto i rozegranych wiele godzin gry to na starcie dostanie się już trofea czy trzeba wszystko od nowa robić? Quote
elvis004 312 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Trofea nie które hardcore, ale ja mam pytanie z troche innej beczki @ wendi - też zakupiłem Warhawka z US PSS i ok spoko trofea mi nalicza tylko mam lipe ze statsami grałem qr.wa 2 godziny wychodze wszędzie zero w statsach wtf? Bez beki jestem n00bem w tej grze nie wiem czy grałem na jakiś nie rankingowych serverach czi ki chu.j ? Czy przez to mi nie nalicza statsów, że gram na swoim koncie PL, a gra z US PS Store ? Quote
Oblesny 1 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 przy wyborze servera z listy zwroc uwage na pierwsza ikone z lewej strony przed nazwa serwera - puchar - jezeli jest przekreslony dwoma czerwonymi liniami znaczy ze nei bedziesz punktow zdobywac do profilu - jezeli nie jest przekreslony, to normalnie punkty zdobywasz Quote
DaniDevil 7 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Brązowe Trofea: * Secret Anti-Camper - Zabij wroga w Działku Rakietowym (Missile) lub Przeciwpowietrznym (Flak), po tym, jak przeciwnik zaliczył 5 zabójstw w tym typie działka. * Secret Daredevil - Wyskocz przynajmniej 100 stóp od ziemi w naziemnym pojeździe. Nie liczy się, jesli pojazd jest niesiony przy pomocy Transportowca. * Secret Hit List - Zabij wszystkich członków przeciwnej drużyny przynajmniej raz podczas jednej rundy. * Secret Minesweeper - Daj się zabić Minie Zbliżeniowej (Proximity Mine) pięć razy podczas jednej rundy. * Secret Reckless - Popełnij samobójstwo wlatując we własną Minę Powietrzną (Aerial Mine). * Secret Vengeance - Zabij przeciwnika w przeciągu 60 sekund od zgonu przez tego przeciwnika. * Secret What's That Green Line? - Daj się zabić Artylerią (Okularki) pilotując Warhawk'a. * Anti-Air Ninja - Zestrzel wrogiego Warhawk'a dowolną bronią piechoty inną niż Wyrzutnia Rakiet (Rocket Launcher). * Bandit Award - Zdobądź wszystkie dostępne w grze odznaki na poziomie Bandit. * Chief Sergeant - Osiągnij rangę Chief Sergeant. * Collector - Zdobądź 4 jądra naraz w trybie Collection. * Combat Driver - Zakończ Bojowy Trening Pojazdów (Vechicle Combat Training). * Cowboy - Zagraj perfekcyjny Deathmatch Drużynowy (Team Deathmatch) (najlepszy gracz, zero zgonów). * Dead-Eye - Zdobądź zabójstwo dzięki Snajperce z odległości przynajmniej 2,500 stóp. * Dumbfire - Zestrzel wrogi samolot używając Rakiet Swarm (Swarm Missile) lub Rakiet Samonaprowadzających (Homing Missile) nie namierzając go tymi rakietami (strzał na ślepo). * Emergency Evasion - Złam naraz przynajmniej 6 namierzeń rakiet używając Flar (Chaff). * Enlistee - Dołącz do klanu. * Ground Pounder - Skończ Naziemny Trening Bojowy (Ground Combat Training). * Hat Trick - Zdobądź 3 zdobycia flagi podczas 1 rundy w CTF. * How Did You Do That? - Zniszcz wrogi samolot używając Bomby (Cluster Bomb). * Invincible - Będąc na piechotę, przyjmij 250 obrażen w przeciągu 10 sekund nie ginąc. * Irony - Zabij przeciwnika jego własną Miną Zbliżeniową (Proximity Mine). * Lone Wolf - Zagraj perfekcyjny Deathmatch (najlepszy gracz, zero zgonów). * One In A Million - Zniszcz wrogi samolot używając głównego działa czołgu. * Overkill - Zniszcz wrogi samolot serią 8 Rakiet Swarm (Swarm Missile). * Pilot's License - Skończ Trening Bojowy Warhawka (Warhawk Combat Training). * Recognition of Merit - Zdobądź 5 dowolnych medali dostępnych w grze. * Remote Pilot - Zniszcz wrogi samolot używając rakiety TOW (TOW Missile). * Resourceful Driver - Zdobądź Road Kill (rozjedź jednego ziomka) i zabójstwo .50 cal używając tego samego 4x4 bez wysiadania (przytrzymujesz kwadrat by zmienić pozycję w pojeździe). * Rivalry - Wygraj mecz klanowy (czerwony serwer) jako klan lider lub zwykły członek. * Saboteur - Zniszcz wrogi pojazd używając Klucza (Field Wrench). * Survivalist - Przeżyj jedną minutę jako Bohater (Hero) w trybie Hero. * Tail Shaker - Zniszcz wrogi samolot przy użyciu Miny Powietrznej (Aerial Mine) w przeciągu 5 sekund od jej rozstawienia. * Taxi Driver - Pomóż koledze z drużyny zdobyć flagę (w CTF) lub jądra/trybiki (w Collection) transportując go spowrotem do bazy używając dowolnego pojazdu. * Warlord - Stwórz klan i spraw by dołączyło 9 innych członków. (Nagradzane przy dziesięciu członkach podczas gdy ty jesteś klan liderem). * World Victory - Kontroluj wszystkie bazy które można kontrolować w meczu Zones, i zmniejsz poziom wrogiej bazy głównej do 1 poziomu. Srebrne Trofea: * Secret Canyon - Używając (Ale to chyba chodzi o ucieczkę) Warhawk'a, zestrzel wrogiego Warhawk'a w centralnym wąwozie na Vaporfield Glacier. * Secret King of the Jungle Gym - Odyzyskaj Miny Zbliżeniowe (Proximity Mines) ze szczytu kopuły na Omega Factory Rumble Dome layout (layout to rozkład mapy). * Secret Safety Violation - Zabij odległego wroga ze szczytu dźwigu do odzysku (?) w Tau Crater. * Aerial Ballet - Gdy lecisz Jetpackiem, zabij wroga (który także lata Jetpackiem) dowolną bronią inną niż Wyrzutnia Rakiet. * Are You Aim-Botting? - Zestrzel wroga snajperką, który lata na Jetpacku. * Behind Enemy Lines - Podjedź APC pod wrogą bazę główną, a potem pozwól zrespawnować (odrodzić się) członkowi twojej drużyny w twoim APC. * Commander - Osiągnij rangę Commander. * Decorated Soldier - Zdobądź 15 dowolnych medali w grze. * Flying Fortress - Nagradzane kierowcy i wszystkim sześciu pasażerom w pełni załadowanego Transportowca. * Giant Killer - Zestrzel wrogiego Transportowca używając Warhawka. * Lt. Colonel - Osiągnij rangę Lt.Colonel. * Master Award - Zdobądź wszystkie dostępne odznaki w grze na poziomie Master. * Shield Breaker - Zniszcz tarczę APC przeciwnika (ten taki balonik) strzałem z naładowanego Lightning Gun'a (błyskawica). Złote Trofea: * Bandwidth Donor - Hostuj rankingowy dedykowany (ty nie grasz) server przez przynajmniej 4 godziny.(?) * Executive Honor - Zdobądź wszystkie medale dostępne w grze. * General - Osiągnij rangę Generała. * Porcupine - Zniszcz wrogiego Warhawka tarczą APC (ten taki balonik co się go stawia dookoła). * Surgical Strike - Zestrzel Transportowiec strzałem z artylerii (okularki). * That Was Some Bug - Zabij przeciwnika który lata na Jetpacku uderzając w niego dowiolnym pojazdem lub samolotem. * Warhawk Award - Zdobądź wszystkie dostępne odznaki na poziomie Warhawk. Platynowe Trofeum: * Warhawk Supreme Achievement - Zdobądź wszystkie inne trofea. Quote
Wolak10 2 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 (edited) Update: Trofea zwiazane z badgami sa przyznawane z opoznieniem, a nie jak pisalem po zdobyciu all awardow. Edited September 5, 2008 by Wolak10 Quote
PiekielnyZ 6 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 # Bandwidth Donor — Host a ranked dedicated server for four consecutive hours. Jeżeli chcem zdobyć to trofeum to czy muszę hostować 4 godziny bez przerwy czy tak sobie z przerwami mogę ? Quote
Wolak10 2 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 # Bandwidth Donor — Host a ranked dedicated server for four consecutive hours. Jeżeli chcem zdobyć to trofeum to czy muszę hostować 4 godziny bez przerwy czy tak sobie z przerwami mogę ? Bez przerwy. Quote
Oblesny 1 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 (edited) Jacys chetni na ustawke dzisiaj kolo od godz 16? potrzeba 8 osob jest juz 8 ale moze byc wiecej ;] Oblech Tomus0306 xdash PabloPl olinek93 lukaszek jagrubek Musiolik metsen Drinker plan wyglada tak: Tomus zaklada server na 8 osob, dobieramy sie w pary/trojkaty (co kto lubi) i dogadujemy sie co i jak bedziemy robic (np ja z Tomasem i Musiolem bedziemy robic bandit badge) serv: Tomus0306 password: ss (bez podtekstow!) Edited October 26, 2008 by Oblesny Quote
tomek0306 0 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 (edited) Jacys chetni na ustawke dzisiaj kolo od godz 16? potrzeba 8 osob na razie sa 4: Oblech Tomus0306 xdash PabloPl plan wyglada tak: Tomus zaklada server na 8 osob, dobieramy sie w pary i dogadujemy sie co i jak bedziemy robic (np ja Z Tomasem bedziemy robic bandit badge) serv: Tomus0306 password: ss (bez podtekstow!) dolaczy jeszce OLINEK93 I LUKASZEK dolaczyl metsen Edited October 26, 2008 by tomek0306 Quote
Oblesny 1 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Panowie - zaczynamy wczesniej ;p o 14 juz Quote
Tradycjonalista 0 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 (edited) Ja potrzebuję zdobyć trofeum Warlord - 9 osób dołącza do mojego klanu. Można zrobić to szybko, powysyłam wszystkim z listy zaproszenia, a później napiszę na forum, że już dostałem już to trofeum i można opuścić klan. Co Wy na to? Edit: dowiedziałem się, że wystarczy poprosić clan leadera o przeniesienie uprawnień na te kilka chwil, aby uzyskać trofeum. Wysłałem prośbę o aktualnego lidera naszego klanu trofeowego, mam nadzieję, że się zgodzi. Edited October 26, 2008 by Tradycjonalista Quote
Snake_PL 1 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Może zbierzemy jakąś ekipe 9 osób i będziemy przekazywali dowództwo aby wszystcy zrobili. Quote
Oblesny 1 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 piszcie do Zeratula zeby wam invy powysylal bo on ma lidera w Trophy Hunters klanie - tylko cos slackuje i nie zaprasza ludzi ;][ Quote
tomek0306 0 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Może zbierzemy jakąś ekipe 9 osób i będziemy przekazywali dowództwo aby wszystcy zrobili. to zbierz, zycze powodzenia wszyscy chca a potem ich niema tylko pewne osoby, nikogo kto dzisiaj jest a potem go niema. i nie ze ktos ugra i ucieka tylko pomaga innym narazie jest nas 6 pewnych o kolejnej ustawc kazdy sie dowie Quote
Oblesny 1 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 (edited) kolejny termin ustawki - piatek 31 pazdziernika o godz 18 jak na razie potwierdzonych: - Oblech - Tomus0306 - Musiolik Edited October 26, 2008 by Oblesny Quote
tomek0306 0 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 (edited) kolejny termin ustawki - piatek 31 pazdziernika o godz 18 jak na razie potwierdzonych: - Oblech - Tomus0306 - Musiolik -LUKASZEK - vDRINK3Rv -wolak10 jak narazie to sa sami pewniacy mam jeszcze paru ale musza potwierdzic na 100% niechodzi na m tylko o badgesy w randze Bandit Level Req ale tez w Master Level Req i jak da rade w warrhawk ale to dluga droga pierw trzeba ugrac Global Req zeby zalicalo w wyzszych rangach. nie wspomne o medalach jak cos to musiolik zaklada serwer Edited October 26, 2008 by tomek0306 Quote
Wolak10 2 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Nadchodzący tydzień mam całkowicie wolny, więc z miłą chęcią się dołączę . Quote
Recommended Posts