Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Temat i zasady są proste-wklejamy zdjęcia ulubionych lasek z gier i poniżej uzasadniamy dlaczego właśnie one są zajefakenbiste. Można wklejać oczywiście po kilka typiarek. Przyznam od razu, ze nie szukałem podobnego topicu z prostych przyczyn - nie wiedziałem gdzie i nie chciało mi się. Mam prośbę do modów, żeby nie kasowali zbyt szybko tematu i dali mu szanse na rozkręcenie się. Let's roll this shit. Lara Croft. Tu w wersji xxx( tylko dla dorosłych)KLIK Najbardziej wygimnastykowana, 60-90-60, ogromne usta i 2 gnaty.Więcej słów nie trzeba. Bastila Shan z KotOR Laska z Mocą i mieczem świetlnym, no no. Edytowane 19 sierpnia 200816 l przez Mordechay
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Hahaha, temat z rozbieranymi zdjęciami Lary Croft, no nie mogę. Nie sądzę, żeby przetrwał najbliższy kwadrans.
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l laska z Ridge Racera, cudna jest Edytowane 18 sierpnia 200816 l przez Coati
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l ogolnie duza czesc lasek z DOA obowiazkowo Lara Little Sister z Bioshocka biczes z Army of 2 Dzoanna Dark
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l ogolnie duza czesc lasek z DOA obowiazkowo Lara Little Sister z Bioshocka biczes z Army of 2 Dzoanna Dark Serio ? Paragrafy chyba na to są.
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l tutaj juz tak takie mialem namysli Edytowane 18 sierpnia 200816 l przez signap
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Naprawdę fajny temat. ^_^ Może nie ma cycków jak Lara, może nie ma pupci jak Nariko, ale każdy jej gest, każdy ruch i każde słowo przepełnione jest naturalną gracją i wdziękiem. To synonim prawdziwej kobiecości w grach komputerowych. Bo o ile każdą kolejną balonowa pannę szybko się zapomina, Alex nie da się zapomnieć.
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l To synonim prawdziwej kobiecości w grach komputerowych. Bo o ile każdą kolejną balonowa pannę szybko się zapomina, Alex nie da się zapomnieć. lol Hitomi > all z doa ofc, zdjęcie sie nie wyświetla :< Edytowane 18 sierpnia 200816 l przez Qra
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l A ja mam Deja Vu propo tego tematu.... . Tu w wersji xxx( tylko dla dorosłych)KLIK Hahahah ale emo (mówię o dolnej części). Jakbym maił zrobić moją ,,plejlistę" byłaby na jakieś 20 stron więc może walnę to co mnie ostatnio urzekło ? . Luserina Barrows/ Suikoden V - Fanart nie oddaje jej piękna (zwłaszcza w portrecie postaci), nigdzie nie widzę jej foty, nawet na fotce ! . Taki/ SCIV - Laski w Soul Calibur zawsze miały duszę, ale Taki w najnowszej części po prostu mnie urzekła ! (wybaczam twórcom to co zrobili jej w 3-ce...) Bo nie chciało mi się TAKIEGO obrazka wklejać Edytowane 18 sierpnia 200816 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l lol Hitomi > all Ba, dorośniesz to zrozumiesz, że ostatnie co się liczy w prawdziwej kobiecie, to powierzchowność.
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Ostatnie co się liczy w prawdziwej kobiecie, to powierzchowność. Mr.Blue - Chyba wstawie sobie w sygnaturę to powiedzenie :peace: . Edytowane 18 sierpnia 200816 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Mr.Blue - Chyba wstawie sobie w sygnaturę to powiedzenie Nie wiem co napisać... Tak mnie rodzice i MGS wychowali.
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l EVA z MGS 4 . Gazer rozumiem że lubisz dojrzałe kobiety, ale dlaczego dałeś fote z MGS 3 ? .
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l CYTAT(Dr.Czekolada @ 19 08 2008, 00:07) 1595013[/snapback]CYTATEVA z MGS 4 . Gazer rozumiem że lubisz dojrzałe kobiety, ale dlaczego dałeś fote z MGS 3 ? . Nie mogę z mojej głupoty. Sorry już poprawione XD. Edytowane 15 lutego 201015 l przez Gazer
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l lol Hitomi > all Ba, dorośniesz to zrozumiesz, że ostatnie co się liczy w prawdziwej kobiecie, to powierzchowność. Źle zrozumiałeś. lol - że sie tak wczułeś. Nie że hitomi ownuje twoją alex. Ją (jak i całe HL2) też sobie cenię.
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l sory, juz nie bede :(9 Viconia z Baldur's Gate <--- gooooooood Edytowane 18 sierpnia 200816 l przez Qra
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Lightning z FF XIII jest całkiem interesująca: Ashe z FF XII .... Rikku z FF X-2 (ale pare klatek tego filmiku potem, jak się uśmiecha.... ) Naomi z MGS4 (chociaż wiemy jaką potem okazuję się DZIWKĄ) Sunny z ... Dobra niech tylko nikt mnie tutaj od pedofila nie wyzywa !! Ken Marinaris z ZOE 2