Opublikowano 16 czerwca 200915 l http://www.allegro.pl/item663711178_buty_c..._45_co40_a.html Nabywam wreszcie trampki. Z napisami kiepskie, klasyczne kojarzą mi się z lekcjami wf w podstawowce. Jakby mnie ktoś zmusił do noszenia trampków to brałbym te http://www.allegro.pl/item660901857_trampk..._bm_43_new.html A ktoś kiedyś pokazywał botki ze Slayerem i Mastodonem. Tu są trampeczki z Floydami http://www.allegro.pl/item658335857_buty_c..._r_43_co45.html :]
Opublikowano 16 czerwca 200915 l ROFL! no i ch.uj, mi sie podobaja <foch> Nie no spoko, hawajska koszula, przeciwsłoneczniaki, czapeczka i las vegas parano live masz
Opublikowano 16 czerwca 200915 l ...dwie stowy za buta ze szmaty i gumy (50/50)...osiem dych za zwykłe trampole, czyli za nadruk płacisz 100 pln... ...musialoby mnie posrać ostro...
Opublikowano 17 czerwca 200915 l taa, mi conversy wytrzymały dokładnie rok, więc nie powtarzajmy tego co nam reklamy mówią. Tu się płaci tylko za znaczek "All Star"
Opublikowano 17 czerwca 200915 l ...dwie stowy za buta ze szmaty i gumy (50/50)...osiem dych za zwykłe trampole, czyli za nadruk płacisz 100 pln... ...musialoby mnie posrać ostro... ...Zwykłe ...trampole ...dwie ...dychy, ...czyli ...nadruk ...160zł. ...To ...nie ...nadruk ...tylko ...90 ...lat ...tradycji :wink1: . ...Różnica ...w ...wykonaniu ...też ...jest ...spora, ...miałem ...do ...czynienia ...ze ...zwykłymi ...trampolami ...i ...czakami... Edytowane 17 czerwca 200915 l przez tomsecret1993
Opublikowano 17 czerwca 200915 l ...dwie stowy za buta ze szmaty i gumy (50/50)...osiem dych za zwykłe trampole, czyli za nadruk płacisz 100 pln... ...musialoby mnie posrać ostro... ...Zwykłe ...trampole ...dwie ...dychy, ...czyli ...nadruk ...160zł. ...To ...nie ...nadruk ...tylko ...90 ...lat ...tradycji :wink1: . ...Różnica ...w ...wykonaniu ...też ...jest ...spora, ...miałem ...do ...czynienia ...ze ...zwykłymi ...trampolami ...i ...czakami... ...tak...sobie...tłumacz... Edytowane 17 czerwca 200915 l przez Ader
Opublikowano 17 czerwca 200915 l z tym ze zwykle trampki wytrzymaja maks rok a conversy 4-5 conversy = 180zl za 4-5 lat zwykle trampki = 20zl za rok 4*20 = 80 5*20 = 100 >> oplaca sie nawet co rok kupowac nowe, bo i tak wyjdzie taniej no ale tak naprawde to ch.uj nam do tego
Opublikowano 17 czerwca 200915 l a tak naprawde skoro kogos stac zeby kupic conversy to jego sprawa i ch.uj innym do tego. rozumiem gdyby kosztowaly 1000 peso, ale 180? to i tak taniej niz inne buty ktore sie tu pojawiaja.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Dzis kupilem http://photos03.allegroimg.pl/photos/orygi...00/72/645007204
Opublikowano 17 czerwca 200915 l podaj link do aukcji albo do innego zdjęcia, bo tego tutaj nie pokazuje.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l taa, mi conversy wytrzymały dokładnie rok, więc nie powtarzajmy tego co nam reklamy mówią. Tu się płaci tylko za znaczek "All Star" A jak tu ktoś wspomniał, Johnny Knoxville śmigał przez kilka serii Jackassa w jednych trampkach Converse i jakoś wytrzymały. Edytowane 17 czerwca 200915 l przez Junkhead
Opublikowano 17 czerwca 200915 l a tak naprawde skoro kogos stac zeby kupic conversy to jego sprawa i ch.uj innym do tego. rozumiem gdyby kosztowaly 1000 peso, ale 180? to i tak taniej niz inne buty ktore sie tu pojawiaja. Ale do jasnej anielki, przecież to są tylko trampki !!! Wg. mnie jakieś 100zł za dużo. Z drugiej strony - jak zauważył Łukasz - ch.uj mi do tego
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Przecież o jakiś tam najach za 320 zł można powiedzieć to samo, że to tylko buty sportowe.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l taa, mi conversy wytrzymały dokładnie rok, więc nie powtarzajmy tego co nam reklamy mówią. Tu się płaci tylko za znaczek "All Star" A jak tu ktoś wspomniał, Johnny Knoxville śmigał przez kilka serii Jackassa w jednych trampkach Converse i jakoś wytrzymały. A nie wyczuwasz lekkiego hintu w postaci zabulenia Johnnemu masy $$$ zeby tak mowil i "smigal" w tych trampelowach? o_O
Opublikowano 17 czerwca 200915 l W to już nie wnikam, ale do raczej dość wytrzymałe buciwa. To, że komuś się zniszczyło po roku to nie znaczy, ze innemu nie mogą służyć 3 lat.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l podaj link do aukcji albo do innego zdjęcia, bo tego tutaj nie pokazuje. Fajne rurki cnie
Opublikowano 17 czerwca 200915 l Rozwalacie mnie, 180zl za trampki to za duzo ale 300zl za jakies najki ktorych wyprodukowanie kosztuje 5centow wiecej od conversow to juz ok. Edytowane 17 czerwca 200915 l przez Yaxa
Opublikowano 17 czerwca 200915 l z tym ze zwykle trampki wytrzymaja maks rok a conversy 4-5 conversy = 180zl za 4-5 lat zwykle trampki = 20zl za rok 4*20 = 80 5*20 = 100 >> oplaca sie nawet co rok kupowac nowe, bo i tak wyjdzie taniej no ale tak naprawde to ch.uj nam do tego Wyjdzie taniej, ale będzie się wyglądać gorzej. Zwolennicy cięcia kosztów niech sobie owiną stopy szmatami i tak paradują. No, wyjdzie taniej.
Opublikowano 17 czerwca 200915 l z tym ze zwykle trampki wytrzymaja maks rok a conversy 4-5 conversy = 180zl za 4-5 lat zwykle trampki = 20zl za rok 4*20 = 80 5*20 = 100 >> oplaca sie nawet co rok kupowac nowe, bo i tak wyjdzie taniej no ale tak naprawde to ch.uj nam do tego Wyjdzie taniej, ale będzie się wyglądać gorzej. Zwolennicy cięcia kosztów niech sobie owiną stopy szmatami i tak paradują. No, wyjdzie taniej. Jak zwykle lukasz i jego porównania z dupy. Co ma niby wyglądać gorzej,kiedy jedyną różnicą w wyglądzie jest napis na trampku?
Opublikowano 17 czerwca 200915 l podaj link do aukcji albo do innego zdjęcia, bo tego tutaj nie pokazuje. Fajne rurki cnie sa malo obcisle, mam jedna pare i wychodza bardziej na marchewki
Opublikowano 17 czerwca 200915 l podaj link do aukcji albo do innego zdjęcia, bo tego tutaj nie pokazuje. Fajne rurki cnie dobrze wyglądają na podłodze, ciekawe jak na kimś . a marchewy to dobry krój swoją drogą. wygodny, jak chcesz buty wyeksponować i nie lubisz nosić rurek.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l z tym ze zwykle trampki wytrzymaja maks rok a conversy 4-5 conversy = 180zl za 4-5 lat zwykle trampki = 20zl za rok 4*20 = 80 5*20 = 100 >> oplaca sie nawet co rok kupowac nowe, bo i tak wyjdzie taniej no ale tak naprawde to ch.uj nam do tego Wyjdzie taniej, ale będzie się wyglądać gorzej. Zwolennicy cięcia kosztów niech sobie owiną stopy szmatami i tak paradują. No, wyjdzie taniej. Jak zwykle lukasz i jego porównania z dupy. Co ma niby wyglądać gorzej,kiedy jedyną różnicą w wyglądzie jest napis na trampku? http://www.cloggs.co.uk/content/ebiz/clogg...cal-white-m.jpg Znajdź mi coś takiego za 20zł tylko bez napisu. Abstrahuję już od jakości wykonania, bo nie chcę cię pogrążać.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l doszly moje niebieskie laczki, za duze sa ;/ lukasz moze chcesz kupic hehe ;p
Opublikowano 18 czerwca 200915 l doszly moje niebieskie laczki, za duze sa ;/ lukasz moze chcesz kupic hehe ;p Jaki rozmiar? Najlepiej powiedz mi w milimetrach.