Opublikowano 2 grudnia 200915 l dobra kurtka, Sztajn . banny, tylko te: tylko, ze na ta pogode, co jest teraz, to byłoby jak skazanie na smierc przez zagłodzenie, troche szkoda : P
Opublikowano 2 grudnia 200915 l TeBe - z 98clothing. Niedawno robili zamówienie z Trashmarka i złożyłem na tą koszulkę. Teraz sobie 2 tygodnie poczekam.
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Polećcie jakąś fajną kurtkę na zime bo coraz zimniej się robi a nic nie mogę w internecie ciekawego znaleźć.Chodzi mi o kurtkę na co dzień nie chce żeby była jakoś specjalnie gruba(nie może być pikowana-napompowana) coś do 350zł. Żeby pasowała do zwykłych Wranglerów + AF1/Air maxy. Edytowane 3 grudnia 200915 l przez zwierzakX360
Opublikowano 4 grudnia 200915 l a mi ta pierwsza sie dość podoba ale widze, że chyba tylko mi, napisz ktoś, że jest zaj,ebista to ją kupie http://www.static.urbancity.pl/images/product/2674.37024.L.new_era-mvp_hood_navy.JPG a ta? Edytowane 4 grudnia 200915 l przez Carleone
Opublikowano 16 grudnia 200915 l nike air 180 venezia desert boots obydwiema parami jaram się maks, ale za małe są . ku.rwa
Opublikowano 16 grudnia 200915 l banny usilnie próbuje wprowadzić nowy styl - na ciężko pracującego rolnika. Chyba nigdy nie przejdzie
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Banny wytłumacz mi co ty widzisz w tych Najach? To juz któraś para z rzędu, zarówno w tym temacie jak i na twoich fitach co wygląda jak z bazaru. Jakoś inne ekstrawaganckie części twojej garderoby potrafię przełknać, ale tego ni chu.ja.
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Autor Ja już nie mam siły do tego wszystkiego, co ten gość wrzuca. Podejrzewam, że to jakaś zorganizowana prowokacja.