Opublikowano 29 kwietnia 201014 l rozmiar 31 (tyle ze pas na 86 gdzies) cena 70 zl + wysylka? foty jak Ci bedzie to pasowac
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l banny skąd takie niskie ceny? Z przecen i lumpeksów, ewntualnie z przecen z lumpeksach
Opublikowano 1 maja 201014 l gekon + dokladnie, ostatnio nawet po lumpach lazac nie kupuje nic, bo 'za drogo' czekam na -50% / 2 zł wszytsko ;D POLECAM FASHION HOUSE'A np. koło trojmiasta SZADÓŁKI (matarnia park handlowy) jest tam salon reserved+cropp+house , a ceny sa tam smieszne (20-60 zł za spodnie, 30-50 za blyz, 10 -20 zł koszulki) wszytsko nówki oczywiście ;]] Te housy jaki rozmiar i ile chcesz za nie? przykro mi, ale póki co nimi sie jaram
Opublikowano 1 maja 201014 l Wybaczcie za n00bowskie pytanie znawcy lumpów, ale...idzie w ogóle w lumpie coś dostać w takich cenach jak 70 zeta? Pytam z czystej ciekawości, może kiedyś się wybiorę do jakiegoś ;] (mówię to sobie od roku) A wracając do tematu, to w sumie nabyłem ostatnio polówkę z Mass'a (czwarte zdjęcie na tej stronie).
Opublikowano 1 maja 201014 l Ale że co, nie kupujesz niczego taniej niż 70 zł? W lumpeksie pewnie dostaniesz za to z 20 koszul i 10 par spodni
Opublikowano 1 maja 201014 l ta, w sumie czasami wystawiaja 'nówki' i cenia sobie... czasami sa tez szmateksy gdzie maja niby orginane rzeczy nike, dresy itd za 90 zł itd bzdura ;]
Opublikowano 10 maja 201014 l dobra panowie, zobaczcie tą kurtkę jeansową i powiedzcie że jest do du.py bo inaczej wydam na nią swoją wypłatę, już mnie nosi żeby pobiec do sklepu http://www.jeans-online.pl/product_info.php?products_id=6684 te łatki z tyłu średnio mi się podobają, ale orzeł kozak. No i ta przecena...
Opublikowano 10 maja 201014 l Nie podoba mi się, wygląda jak kurtałka robotnika. Nie wydawaj na nią tyle piniendzy.
Opublikowano 10 maja 201014 l Orzeł spoko, łatki niefajne no i przez nie bym nie brał na twoim miejscu
Opublikowano 11 maja 201014 l Gdzie mozna kupic orginalne oprawki do okularow, dobrych firm typu gucci ?
Opublikowano 14 maja 201014 l Gdzie mozna kupic orginalne oprawki do okularow, dobrych firm typu gucci ? jedynie i wylacznie w og salonie, zbyt duze ryzyko, ze w wysylkowych dostaniesz fake, moim zdaniem. ja bym nie ryzykowal
Opublikowano 16 maja 201014 l czy taka marynara jest ok ? ma być casualowa , pod dżinsy. brand - h&m Bardzo