Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

Za tą cenę znajdzie się na ASOSie lepsze, choć pewnie bez metki :D

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 468,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Brązowa odpada.

Przeszukałem ASOS i w tej cenie raczej nic innego nie ma.

Gdzie jeszcze mogę znaleźć dobre torby na ramię? Szukałem na allegro i w niektórych sklepach internetowych, ale nic ciekawego nie znalazłem.

Opublikowano

Ja widziałem skórzane po śmiesznej cenie w Tk Maxx'ie, no ale tam nigdy nie wiesz co znajdziesz.

Sprawdź jeszcze Revolveclothing.com może mają tak jakieś torby. Jeśli nic się nie zmieniło to wysyłkę mają za $10 a jeśli wydasz więcej niż $100 to free, minus taki, że są z USA :/

Opublikowano

Ok

p5004746dt.jpg

Biorąc pod uwagę ze jestem murzynem i lubię takie rzeczy odradźcie mi tego zakupu za

230 dolców

bo jestem napalony ><

Opublikowano

Bierz, nie patrz na cenę. Każdy szanujący się czarnuch musi mieć w swojej kolekcji taką koszulkę.

Opublikowano

Kupuj, tylko koniecznie rozmiar XXXL, żebyście mogli wymieniać się z koszulkami z Rozim.

Opublikowano

a bawełna czy sztuczne (pipi), w którym będziesz się pocić i cuchnąć jak na............... przystało??

KUPUJ!

Opublikowano

Mokry a nabrałeś coś wagi w tym UK czy nadal wyglądasz jak na made in oświęcim przystało ? Bo chudy murzyn w koszulce NFL to tak słabo trochę :f

Opublikowano

Prawie 100 ważę xD

jaki wzrost? ile w bicu? na kreatynie czy kebabach? litwin czy yaczes?

Opublikowano

Takie w sam raz do kościoła

Opublikowano

Już obie wciągnąłem. Trochę się wkur.wiłem jak zobaczyłem, że w ich sklepie internetowym wyszłoby 20pln mniej prawie, ale cóż.

Opublikowano

dobra nic już

Edytowane przez Raiga

Opublikowano

Poszedłem za Alienem i zamówiłem ...

1005_9_big.png

Chcę też zrobić własną z tym logo ...

333.jpg

Polecacie jakieś strony z tworzeniem własnych tshirtów?

Opublikowano

szara marynarka slim fit h&M

i lipa, mam 48 czarna, idealna,a zamowilem 48, kolekcja chyab ta sama, ale juz ma troche szersze rekawy i jakby wieksza. szajse!

Opublikowano

Schudłeś w barach od jeżdżenia na kolarce.

Opublikowano

20110829001.th.jpg

Ta wiem słabe.

20110829002.th.jpg

1417d1-0079e3514893813f40ecbe683bde10af.jpg

Opublikowano

Za Airmax'y meeeeeeega props!