Opublikowano 11 sierpnia 201113 l Brązowa odpada. Przeszukałem ASOS i w tej cenie raczej nic innego nie ma. Gdzie jeszcze mogę znaleźć dobre torby na ramię? Szukałem na allegro i w niektórych sklepach internetowych, ale nic ciekawego nie znalazłem.
Opublikowano 12 sierpnia 201113 l Ja widziałem skórzane po śmiesznej cenie w Tk Maxx'ie, no ale tam nigdy nie wiesz co znajdziesz. Sprawdź jeszcze Revolveclothing.com może mają tak jakieś torby. Jeśli nic się nie zmieniło to wysyłkę mają za $10 a jeśli wydasz więcej niż $100 to free, minus taki, że są z USA
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Ok Biorąc pod uwagę ze jestem murzynem i lubię takie rzeczy odradźcie mi tego zakupu za 230 dolców bo jestem napalony ><
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Bierz, nie patrz na cenę. Każdy szanujący się czarnuch musi mieć w swojej kolekcji taką koszulkę.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Kupuj, tylko koniecznie rozmiar XXXL, żebyście mogli wymieniać się z koszulkami z Rozim.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l a bawełna czy sztuczne (pipi), w którym będziesz się pocić i cuchnąć jak na............... przystało?? KUPUJ!
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Jeżeli to jest oryginał, to zapewne jakiś oddychający materiał. Bierz, będzie z ciebie mega bambus.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Mokry a nabrałeś coś wagi w tym UK czy nadal wyglądasz jak na made in oświęcim przystało ? Bo chudy murzyn w koszulce NFL to tak słabo trochę :f
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Prawie 100 ważę xD jaki wzrost? ile w bicu? na kreatynie czy kebabach? litwin czy yaczes?
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Czekam na opinie i komentarze! Edytowane 17 sierpnia 201113 l przez alienator
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Już obie wciągnąłem. Trochę się wkur.wiłem jak zobaczyłem, że w ich sklepie internetowym wyszłoby 20pln mniej prawie, ale cóż.
Opublikowano 21 sierpnia 201113 l Poszedłem za Alienem i zamówiłem ... Chcę też zrobić własną z tym logo ... Polecacie jakieś strony z tworzeniem własnych tshirtów?
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l szara marynarka slim fit h&M i lipa, mam 48 czarna, idealna,a zamowilem 48, kolekcja chyab ta sama, ale juz ma troche szersze rekawy i jakby wieksza. szajse!