Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

W ogóle mijając ludzi na ulicach mam wrażenie, że większość z nich wchodzi do sklepu i kupuje koszulki z randomowymi motywami, nie bardzo się zastanawiając co one przedstawiają.

Ja tak robię :(

No do czego to doszło żeby jeszcze trzeba się było mocno zastanawiać co przedstawia nadruk na tshircie z sieciówki, proszę Cię :sleep:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 495,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

no oczywiscie, jak jest jakis debilny napis czy obrazek to wstyd zalozyc taki tshirt :/

Opublikowano

No wiadomo, że jak jest coś w stylu 'pale lole', czy inne wieśniactwa to też bym nie założył.

Opublikowano

To nadruk na koszulce nie może się po prostu podobać ? Musi odzwierciedlać moją pasję, głębie duszy, czy jeszcze Bóg wie co ?

No jak już kupujesz t-shirt z nadrukiem to wypadałoby, żeby miał on coś z tobą wspólnego, IMO. Kupiłbyś koszulkę z logiem Batmana nie będąc jego fanem, bo po prostu Ci się znaczek podoba?

Opublikowano

A dlaczego niby nie? To tylko tshirt.

Opublikowano

(pipi)aaa, ale trafiles. Akurat logo Batmana to chyba moj ulubiony znak, myslalem nawet kiedys o takim tatuazu :D

Mam takowa koszulke, ale tak sie sklada, ze lubie gry i filmy z czlowiekiem nietoperzem. Choc nie ukrywam, ze koszulke i tak bym nabyl .

Opublikowano

a jakby pisało "lubie ku.tasy"? 

to też przecież tylko tiszert ?

Opublikowano

To wtedy ja bym kupil.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Mówimy o normalnych motywach, a nie takich. Ja, na przyklad, w ogole nie akceptuje wulgaryzmow na ciuchach i w zyciu czegos takiego bym nie ubral, ale jakby spodobala mi sie koszulka z logiem batmana to nie zastanawialbym sie czy na pewno ja kupic, bo w sumie nie jestem takim wielkim fanem batmana. Tak samo nie jestem fanem mario, a mam ze 2 tshirty z mario, bo po prostu mi sie spodobaly.

Opublikowano

Ja mam jedną z walkmanem, ale już pewnie prawie 15 lat nie miałem żadnego w ręku, to może ją wyrzucę jednak.

Opublikowano

ja mam z kasetam ale nie mam juz zadnej :( 

Opublikowano

t-shirt-meski_W4824-00X-01.JPG

Co Tobą kierowało podczas wybierania takiej koszulki? Słuchasz muzyki na winylach? Przeczytałeś chociaż ten napis pod obrazkiem? Pytam w sumie dość serio, sporo osób teraz śmiga w jakichś koszulkach z winylowymi motywami, a 3/4 z nich nigdy nawet nie trzymało placka w rękach.

W ogóle mijając ludzi na ulicach mam wrażenie, że większość z nich wchodzi do sklepu i kupuje koszulki z randomowymi motywami, nie bardzo się zastanawiając co one przedstawiają.

Nie czytałem napisów. Podobała mi się, z fajniejszych nie było rozmiarów. Czy to zue? :( Dodatkowo lubię białe koszulki, co ogranicza mi wybór, a szkoda mi przeznaczyć więcej kasy na t-shirt.

Opublikowano

lol jak podoba się wzór czy cuś innego na koszulce to jeśli bym chciał ją kupić to muszę się z nią też jakoś utożsamiać? większej głupoty nie słyszałem :sorcerer:  przypomniałeś mi czasy gimbazy, bluz 100 pro czy prosto i co drugiego zbysia słuchającego jp czy innego podobnego gvwna co się wozili po szkole a na przerwach biegali za bloki jarać szlugi :thumbsup:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Zadziwiliście mnie trochę, ale dobra, chodźcie sobie w koszulkach z napisami "WINYLE. Gramofon składa się z szerokiej gamy najlepszych części, pozwalających cieszyć się cudami muzyki" :D Ja bym nie mógł chodzić po mieście z takimi bzdetami wypisanymi na ubraniu.

Opublikowano

Słaba ta koszulka maksymalnie. Miliard napisów i wątpliwej jakości grafika nie może być dobra.

Opublikowano

W świecie ludzi noszących koszulki z zespołami jak ktoś nic nie wie o zespole, który widnieje na koszulce którą nosi, a kupił, bo mu się obrazek podobał to taka osoba jest pozerem i należy się z niej śmiać.

Opublikowano

2013071113261019049.jpg

takie butki se kupilem, przekonał mnie 40% rabat na nie (po znajomosci) :)

Opublikowano

-t-shirt Zara - 59zł

-spodenki H&M - 39zł

-t-shirt z kieszonką H&M - 39zł (brak zdjęcia niestety)

5431301250_1_1_1.jpg?timestamp=137545227

0ohmjc.jpg

:)

Uprzedzę pytania: Nie jestem ogrodnikiem i nie interesuję się kwiatkami, ani szarym kolorem.
Opublikowano

Szorty ok, ts ch'uj