Opublikowano 28 maja 201311 l Jedynie zmieniłbym coś z tą podeszwą aby nie miała 5cm byłyby spoko Chociaz w tych butach byłbym 5cm wyższy ;D Te bury są niesamowicie wygodne, między innymi dzięki tej podeszwie Uwielbiam AF1
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Akurat to dziedzic zerżnął od croppa i nawet pisał o tym na swoim blogu Poza tym, nie wiem, cropp nie jest elo? Fajną koszulkę z iron manem też mieli - wziąłbym, ale same M i S były Edytowane 2 czerwca 201311 l przez Lucek
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Na zlocie to dostaniesz wpyerdol tak o Edytowane 2 czerwca 201311 l przez Lucek
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Cropp jest elo jeżeli masz max 15 lat. Od kilku lat nawet nie wchodzę. Ostatnio zapałałem miłością do prostych wzorów i stonowanych barw (starzeję się).
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Lucek zawsze propsuje ale ta czapka to taka s(pipi)ina ze az mi sie smutno w serduszku robi
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Czaję klimat tego zacnego sklepu mieszczącego się w obskurnej, gnijącej fabryce, ale to co pokazałeś jest po prostu brzydkie i w dodatku z Croppa. Żeby nie być gołosłownym mam taką koszulkę z Pan Tu Nie Stał: Edytowane 2 czerwca 201311 l przez szaden
Opublikowano 2 czerwca 201311 l To już wiem co ubiorę na zlot ^_^ Jeszcze do kompletu: Swoją drogą nadal nie rozumiem jakie ma znaczenie to z jakiego sklepu co jest Albo mi się coś podoba, albo nie, (pipi) z tym w jakim sklepie to sprzedają. Edytowane 2 czerwca 201311 l przez Lucek
Opublikowano 2 czerwca 201311 l cropp zajeżdża straszną chu.jnią, najtańsze i najgorsze jakościowo ciuchy z tych wszystkich "markowych" sklepów
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Najbardziej gówniane tshirty jaki miałem były z H&M - mówię tylko o jakości samego materiału, no dramat po prostu. Z croppa to nie wiem czy coś kupowałem (wziąłbym dziś ten tshirt z iron manem, no ale same małe rozmiary zostały), a czapka jest wykonana mocno przyzwoicie i bardzo wygodnie leży, sam się zdziwiłem Zresztą te 30zł za czapkę czy tshirt to żadne pieniądze, najwyżej się wy(pipi)ie i tyle
Opublikowano 2 czerwca 201311 l cropp zajeżdża straszną chu.jnią, najtańsze i najgorsze jakościowo ciuchy z tych wszystkich "markowych" sklepów No niestety ostatnio kupiłem tam koszulkę i po pół roku wygląda jak szmata noszona 3 lata
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Miałem z H&M t-shirty, polówki, koszule, teraz marynarkę i nigdy nie narzekałem, także mówię tak dla równowagi.
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Ja kiedyś miałem kilka koszulek z Croppa jeszcze za czasów gimba to taka w rozmiarze XLka po praniu wyglądała jak Mka. Edytowane 2 czerwca 201311 l przez MYSZa7
Opublikowano 3 czerwca 201311 l HM to troche random, mam takie rzeczy ktore trzymaja mi sie juz lata swietnie i mam tez takie ktore po kilku praniach sie okrutnie zeszmacily. Mimo wszystko HM jest na tyle tani ze warto ryzykowac, czesciej trafia sie win niz fail.
Opublikowano 5 czerwca 201311 l ...zaskoczy kogoś fakt, że spropsuję..? Jedyne zastrzeżenie - klasyczny black metal powinien być na czarnej koszulce z białym nadrukiem, ale jest ok . Edytowane 5 czerwca 201311 l przez Siara_iwj
Opublikowano 6 czerwca 201311 l Musiałbym być bardzo chory, żeby kupić coś z tej sucharowatej firmy. Ale dzienks i wogle ten...
Opublikowano 9 czerwca 201311 l Miło wiedzieć, że nie tylko ja uważam tę firmę za jeden wielki suchaar
Opublikowano 9 czerwca 201311 l to zaskakujące, sądziłem że firmy typu Dziedzic Pruski, Pan Tu Nie Stał czy PLNY to wyznacznik forumowej mody.