Opublikowano 19 października 200816 l Nie można. Tak sądzę. Starasz się być zabawny? nie wychodzi ci Nie, naprawdę nie potrafisz sobie wyobrazić ,że coś może być nie do kupienia? Z tego co kojarzę to sample lub bardzo limitowana edycja = bardzo droga i bardzo niedostępna. Vbanny ano Edytowane 19 października 200816 l przez mord00k
Opublikowano 19 października 200816 l Imaginuję to sobie. Jednakże takie buty są nawet na allegro, po prostu chodzi mi o zestaw z farbami -.-
Opublikowano 20 października 200816 l No i chodzi o to ,że tego zestawu nie dostaniesz. Na Amazonie jest inny zestaw, W2. Taki mniejszy, Adicolor High + kilka farbek - 219$. Tamtego nie dostaniesz na 99,99%. Ogólnie można szukać ale raczej takiego nie uraczysz.
Opublikowano 20 października 200816 l ...racja, w podobnym biegał De Niro w adaptacji z 1994 (doskonałej zresztą)
Opublikowano 28 października 200816 l Wezcie poleccie mi jakies buty na jesien/zime. Szukam i szukam i nic fajnego nie moge znalezc
Opublikowano 28 października 200816 l jak masz sporo keszu to ZA(pipi)ISTE buty są w ZARA - za 299 takie wyższe botki, superaśne są, o ile do tego nosisz płaszcz itp
Opublikowano 28 października 200816 l http://www.allegro.pl/item464356469_ociepl...idne_okazj.html http://cgi.ebay.pl/PUMA-Semi-Brogue-Hi-Win...id=p3286.c0.m14 http://cgi.ebay.pl/BUSTAGRIP-BOOTS-WINTER-...id=p3286.c0.m14 w ogóle jakie beznadziejne modele są. ;o cieszę się, że jestem kobietą i nie muszę w takim badziewiu chodzić xD
Opublikowano 28 października 200816 l O Jezu. Wlasnie o to chodzi. Nic fajnego nie ma. Na allegro zadnych ciekawych timberlandow nie ma, kowbojek z zara napewno nie zaloze. Jedyne w miare normalne to chyba Nike Air Source
Opublikowano 28 października 200816 l Generalnie to radziłabym Ci ruszyć do jakiegoś centrum handlowego i tam sprawdzić. Może złapiesz coś ciekawego. Bo na allegro i ebay'u są tylko modne kozaczki dla chłopaków, trapery dla facetów po 40stce lub super-modne-emo białe buciki z czachą. ;o o zgrozo.
Opublikowano 29 października 200816 l Tylko wlasnie o to chodzi ze nie mam kiedy isc na zakupy. Praca od 7 do 17 calkowicie mi nie pozwala, a do 1 wiekszego centrum mam 80km
Opublikowano 29 października 200816 l No, u nas np w Manufakturze sklepy są czynne dłużej niż do 17stej. Czasami robią nocne wyprzedaże i otwierają np do 3 w nocy xD I w niedziele też nie zamykają,a chyba w niedziele nie pracujesz. ;p Przeszukałam w ch.j sklepów internetowych z butami i nie było nic ciekawszego niż jest na allegro.
Opublikowano 29 października 200816 l No, u nas np w Manufakturze sklepy są czynne dłużej niż do 17stej. Czasami robią nocne wyprzedaże i otwierają np do 3 w nocy xD I w niedziele też nie zamykają,a chyba w niedziele nie pracujesz. ;p Przeszukałam w ch.j sklepów internetowych z butami i nie było nic ciekawszego niż jest na allegro. Ta, Manufaktura w Zduńskiej . Wszystkie bym pochapał W tych złotych wyglądałbyś szczególnie męsko.
Opublikowano 29 października 200816 l Kubek, nie. w Sieradzu. Kamaz, to mają być buty zimowe ? o.O powodzenia, fajny masz styl. noł ofens, ale nawet Banny by ich nie ubrał ;d
Opublikowano 30 października 200816 l A gdzie ja napisalem, ze to sa zimowe. Na hypebeast zobaczylem. Hmm, to moze niech sie banny sam wypowie
Opublikowano 31 października 200816 l eee, no co Wy - fajne te pumy nawet (czarne z blekitem najlepsze, tylko trzeba by zmienić sznurówki, to samo w przypadku czarno-białych.) a te złote, hm, faktycznie przesadzone, chyba, ze do nich złoty zegarek, łanuch, fura i wogole ...
Opublikowano 31 października 200816 l Przymierzałem coś w tym stylu wczoraj w galerii: niezbyt to ładnie wyglada na focie, ale jak to założyłem bardzo mi się spodobało... tylko jedna kwestia: jakie do tego buty? Proszę o pomoc cały internet!