Opublikowano 29 marca 200916 l jakies buty do 150zł polecicie? Takie do jeansów i krótkich spodni, zeby sie nadawały, raczej w stonowanej kolorystyce
Opublikowano 29 marca 200916 l jakies buty do 150zł polecicie? Takie do jeansów i krótkich spodni, zeby sie nadawały, raczej w stonowanej kolorystyce Te Ci nawet pasują Szkoda tylko, że babskie.
Opublikowano 3 kwietnia 200916 l Po smiganiu caly czas w butach adio i converse zaczynam wiosenna przygode z upadlym ^_^ 170 zeta,prosty dezajn i wygoda..jak narazie jestem zadowolony gdzie je kupiles?
Opublikowano 3 kwietnia 200916 l Co sądzicie? fajny kroj ale mi sie kolorystyka nie podoba, ale jak tobie sie podoba to bierz.
Opublikowano 3 kwietnia 200916 l Czy ta lampka w podeszwie się świeci? tak, ma zaimplementowane wszystkie kolory tęczy, a który się wyświetli zależy od twojego humoru! fajne, prawda?
Opublikowano 3 kwietnia 200916 l Co sądzicie? Spoko buciki, ale pewnie zaraz Ci nagadają, że kolor nie ten... :blackeye:
Opublikowano 3 kwietnia 200916 l No ogólnie mi się podobają, tylko wolałbym gdzieś na żywo zobaczyć. Orientuje się ktoś, gdzie mógłbym dostać takie bucisze(albo chociaż spróbować dostać) we Wrocku?
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l http://www.allegro.pl/item597114560_super_..._ecco_zara.html - wpadły mi w oko ostatnio w Manufakturze. Za(pipi)iste butki Geoxa, tylko cena sklepowa to 369 zł, więc trochę za drogie. ;/
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l 369 pln ? Wyglądają jak jakieś z bazarku w których chodzi co drugi szarak, wg. mnie nie warte swojej ceny.
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l 369 pln ? Wyglądają jak jakieś z bazarku w których chodzi co drugi szarak, wg. mnie nie warte swojej ceny. wpis.
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l 369 pln ? Wyglądają jak jakieś z bazarku w których chodzi co drugi szarak, wg. mnie nie warte swojej ceny. wpis. potwierdzam wyglada maja bazarkowy ale geocy nosza sie wspaniale, i jak ktos nie bedzie zwracal uwagi wlasnie na ten wyglad to bedzie bardzo zadowolony z butow.
Opublikowano 4 kwietnia 200916 l Geoxy są niby oddychające. W sume to ja nie wiem bo nigdy nie miałem, ale gdyby noga się w nich tak nie pociła to ja jestem w stanie wydać tyle kasy. Ktoś ma może doświadczenie z tą firmą? ;>
Opublikowano 5 kwietnia 200916 l ...piękne w swej prostocie, w dodatku czołówka wśród wykonawców tego typu kamaszy... ...no, ja butki na lato już mam 8)
Opublikowano 5 kwietnia 200916 l ...piękne w swej prostocie, w dodatku czołówka wśród wykonawców tego typu kamaszy... ...no, ja butki na lato już mam 8) mnie to zawsze dziwilo jak mozna nosic glany gdy jest tak goraco, jak widze metala ktory lazi w glanach a jest z +30stopniC to az mi sie zygac chce na sama mysl jaka musi miec przepocona stope.
Opublikowano 5 kwietnia 200916 l Tez mnie to zawsze zastanawialo, mi stopa nie wyrabia po kilku godzinach w najkach, ktore sa w miare przewiewne przy takich pancerniakach. Jakis znieczulenie miejscowe, czy jak?
Opublikowano 5 kwietnia 200916 l ...właśnie to jest dziwne, ale ja sie prędzej spocę w adikach zrobionych z kilku sztucznych tworzyw na raz niż w glanie z byczej skóry...kwestia przyzwyczajenia i twardym trza być :>
Opublikowano 5 kwietnia 200916 l ...no wolę to niż durnowato kolorowe trampki/płaskie halówki, jakieś mokasyny, czy inne sandały do skarpet :spox: