Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Sztajniec, mój drogi, jak kupiłeś je w jakimś sklepie (w sensie nie na aukcji) to zarzuc linkiem bo szukam własnie butów na wiosne w takiej kolorystyce ;] Z góry thx ;*

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 724 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

klik

klik namber tu

Ktoś chętny?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

I jeszcze gra 8-bitowa, phi, nawet na zydboksie w to nie zagram.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wytlumaczcie mi jedno. Zasmiewacie sie z ludzi ktorzy chodza w Pumach, a sami z tego co tu widze popier.dalacie w tych samych modelach nike/adidasa itp. doklejajac sobie metke oryginalnosci. Nigga please.

Opublikowano

416MdUhWjEL._SL500_.jpg

Co to za model?

Adidas "Jakaś_podróba_Vansów" model miliontrzystaszescidziesiąt, kolekcja wiosna 2010

Opublikowano

czy w Polsce są/będą te buty i ktoś orientuje się jaka będzie ich cena?

Edytowane przez griszczuk

Opublikowano

Dołączam się do pytania, białe wyglądają 'fajosko'.

Opublikowano

w PL raczej nie będa.

można sciagnac, widzialem kiedys Ransoma kolekcje na CALIROOTS

Edytowane przez banny

Opublikowano

czy w Polsce są/będą te buty i ktoś orientuje się jaka będzie ich cena?

wspaniale. chce je, jak ktos namierzy to niech od razu napisze tutej.

junkhead - fajne.

Opublikowano

nie chce Was smucic, ale zazwyczaj ta seria ransom jest bardzo droga :/ mysle, ze tak ze 100 $$ spokojnie beda

Opublikowano

dla mnie to grosze

nie bede chodzil na piwo przez kilka miesiecy i nie kupie nic innego do ubrania w sensie.

Opublikowano

Podeszwa mi sie rozeszla. Najki rozpier.dolone.

:/

Opublikowano

Wytlumaczcie mi jedno. Zasmiewacie sie z ludzi ktorzy chodza w Pumach, a sami z tego co tu widze popier.dalacie w tych samych modelach nike/adidasa itp. doklejajac sobie metke oryginalnosci. Nigga please.

Pokaż w czym chodzisz skoro taki jesteś oryginalny.

Puma, Rebook, Nike, Adidas dla mnie to wszystko jeden szajs. Jedynie ten model bym założył bo jest dość trampkowaty. No może jeszcze Campusy i ze dwa modele Nike SB. Reszta butów tych marek w tym temacie jest dla mnie zbyt tandetna i wsiowata.

BTW, seria skate Converse jest za(pipi)ista, szkoda że u nas nie do dostania.

cons-cts-mid-blue-main-540x360.jpg

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Z tego co się orientuje to Toy Machine nie robi butów, wiec co nie jest dla Ciebie szajsem?

Opublikowano

kazda firma ma fajne modele. te wszystkie pumy ferrari, kolorowe najki za kostke i adidasy goodyeary to syf, wiadomo, ale np. puma suede, niektore nike czy chocby te adidasy na gorze sa spoko.

Opublikowano

Pokaż w czym chodzisz skoro taki jesteś oryginalny.

Puma, Rebook, Nike, Adidas dla mnie to wszystko jeden szajs. Jedynie ten model bym założył bo jest dość trampkowaty. No może jeszcze Campusy i ze dwa modele Nike SB. Reszta butów tych marek w tym temacie jest dla mnie zbyt tandetna i wsiowata.

Chodze tylko w butach Aldo, na ktore bedzie cie stac za 10 lat jak zaczniesz od jutra zbierac.

Edytowane przez Forebode

Opublikowano

Znalazłem dobre Najki na lato

NI318019-601_pict2_83_113_13112.jpg

Pewno jakoś w marcu zamówię : )

ile takie kosztują? :F

dsc00488d.jpg

cortez_162_1.jpg

jordan%20112%2001%20jet.jpg

co sądzicie o owych? :F

Edytowane przez Figaro