Opublikowano 28 listopada 201113 l Kwestia tego co się komu podoba. Ja uznaję tylko AM1 i 90, ale tu też wszystko zależy jaki jest colorway, bo np takie: zupełnie mi nie podchodzą, ale te wklejone wyżej, czy takie: już są IMO bardzo spoko. W sumie zlikwidowałbym to przezroczyste okienko, ale cóż, nic nie jest idealne. Zresztą, jestem wyznawcą zasady, że nie to jest ładne, co jest ładne, a co się komu podoba i tyle. Jak komuś się nie podobają moje buty/spodnie/cokolwiek i ma z tym jakiś problem to już jest jego problem, nie mój W ogóle na promocji w piątek, za około 140zł, będą też najprawdopodobniej takie AF1: Nie jestem tylko pewien czy były z czarną czy białą podeszwą, ale nie robi mi to dużej różnicy, zastanawiam się. Edytowane 28 listopada 201113 l przez Lucek
Opublikowano 28 listopada 201113 l Zaraz przyjdą tutaj znawcy mody młodzieżowej i zjadą Cię, że gimbaza Porządni i dorośli ludzie noszą teraz takie: nie wiedziałeś?
Opublikowano 30 listopada 201113 l Jeśli tak, to ja chyba wolę być nieporządny i niedojrzały. btw. Manoa'y świetnie się spisują. Póki co i tak nie ma jeszcze zimy, ale na lekkim mrozie (do -5st.) są megawygodne i cieplutkie. Dałem za nie 270zł i wcale nie żałuję, polecam wszystkim ceniącym sobie jakość i stonowany, nowoczesny wygląd.
Opublikowano 30 listopada 201113 l Zaraz przyjdą tutaj znawcy mody młodzieżowej i zjadą Cię, że gimbaza Porządni i dorośli ludzie noszą teraz takie: nie wiedziałeś? Ja ostatnio nabyłem takie I są bardzo okej. Przynajmniej nie świecą w nocy.
Opublikowano 30 listopada 201113 l ostatnio zakupił bambosze na zimę Vans Sk8-Hi fleece (to już moje czwarte skejthaje) bardzo wygodne i ciepłe, polecam
Opublikowano 30 listopada 201113 l Air Maxy chciałem już parę razy kupić, ale zawsze wygrywał zdrowy rozsądek i myśl, o tych banknotach w moim portfelu, a nie w kasie sprzedawcy... Qb3k, to wygląda jak obuwie na motor!
Opublikowano 30 listopada 201113 l No i dobrze, tak ma być. Jeszcze tylko skóra na plecy i SAMCRO pełną gębą
Opublikowano 3 grudnia 201113 l szukam takich ponizej 200 zika Oracle 5 index: G50442 edit: buahahahaha kocham przymierzac buty w galeriach, wybierajac idealny rozmiar i model, a potem po chamsku poprosic o index buta http://www.tanisport.pl/adidas/Buty_Adidas_Oracle_V_G50442/Product.aspx Edytowane 3 grudnia 201113 l przez Najtmer
Opublikowano 4 grudnia 201113 l edit: buahahahaha kocham przymierzac buty w galeriach, wybierajac idealny rozmiar i model, a potem po chamsku poprosic o index buta http://www.tanisport...42/Product.aspx A bo Ty pierwszy... po co mam płacić za butki 399zł i dawać wyzyskiwaczom zarabiać jak gdzieś indziej mam ten sam towar za 270zł.
Opublikowano 7 grudnia 201113 l Macie może jakieś sprawdzone sposoby, które sami używacie aby wyczyścić zamsz? Pełno jest tego na necie, ale w większości ludzie nie praktykowalli, tylko słyszeli od żony brata teściowej córki? @superment, nie poisz się bliskiego spotkania z chodnikiem/schodami gdy będzie mróz? Osobiście nie kupiłbym obuwia z taką podeszwę na zimę, ale prezentują się elegancko. Edytowane 7 grudnia 201113 l przez famas_kg
Opublikowano 7 grudnia 201113 l Te buciwa mają "odwróconą" podeszwę (czyli inwersja oryginalnej vansowej podeszwy, to co wklęsłe jest wypukłe), więc dodatkowa stabilność zapewniona.
Opublikowano 10 grudnia 201113 l A sie pochwale, bo podobno gejowe, a do tego pierwsze w zyciu biale.
Opublikowano 11 grudnia 201113 l Średnie bardzo. Białe buty na zimę - chyba poza zastosowaniem kamuflującym nie widzę plusów w kupowaniu ich na sezon zimowy