Opublikowano 28 lutego 201213 l Pobuszowałem troche po necie i same wielorybie rozmiary. Jakby ktoś widział gdzieś 44/45 to będę dłużny plusika i piwko .
Opublikowano 28 lutego 201213 l świetne vulcanized Vans FTW Edytowane 28 lutego 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 29 lutego 201213 l Buty rekomendowane przez NFZ i zatwierdzone przez pana od wuefu ? No nie wiem.
Opublikowano 29 lutego 201213 l A ja kcę takie na wiosnę: Wporzo? Gdyby nie znaczek Emerici pomyślałbym,że to jakiś tani shit z Croppa. Już lepiej znajdź te czerwone Circi.
Opublikowano 29 lutego 201213 l świetne vulcanized Vans FTW Nie wiem czy chodizło ci o to że vulcanized są świetne, czy sugerowales ze te co ja wrzucilem są świetne. Jakby ktoś się natknął na Vans Chukka Low Grey/Red (te z obrazka) to odwdziecze sie plusikiem i piwkiem jak bedzie okazja ; ].
Opublikowano 29 lutego 201213 l ...nawet ci tego browca nie sprzedadzą. Kłamczuchu Edytowane 29 lutego 201213 l przez Siara_iwj
Opublikowano 29 lutego 201213 l Za(pipi)iste Nie będę chodził w czerwonych butach przecież. Kupuj te Emerici i wyglądaj jak wieśniak Bierz przykład z kolegi wyżej i kupuj takie Emerici. świetne vulcanized Vans FTW Nie wiem czy chodizło ci o to że vulcanized są świetne, czy sugerowales ze te co ja wrzucilem są świetne. Jakby ktoś się natknął na Vans Chukka Low Grey/Red (te z obrazka) to odwdziecze sie plusikiem i piwkiem jak bedzie okazja ; ]. Modele mi się po(pipi)ały sry Edytowane 29 lutego 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 4 marca 201213 l wciągam na dniach Widział ktoś w polskich sklepach? wolałbym się nie peirdolić zza granicy. model to Supra Cuttler Cortes, będę wdzięczny
Opublikowano 4 marca 201213 l Jedynie gdzie znajdziesz Supry to na systemsklep.pl ale tam też bieda ostatnio, więc raczej nie ma co szukać w Polsce. Cuttersy nawet spoko.
Opublikowano 4 marca 201213 l Jeśli istnieje wersja bez białej podeszwy, to dostaniesz ode mnie plusa
Opublikowano 4 marca 201213 l Sam mam takie tylko czerwone,które kupiłem na kissmykicks.pl. Niedługo będą mieć dostawę,więc może akurat i ten model będzie. A jak nie to pozostaje zza granica. Jeśli istnieje wersja bez białej podeszwy, to dostaniesz ode mnie plusa http://www.suprafootwear.com/shoes/CUTTLER/BLACK+-+BLACK/S35019/RCS Edytowane 4 marca 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 6 marca 201213 l jaram się tylko ......550pln :o Kurfa, trzeba to przemyśleć Co myślisz forumku? PS. Dla fanów dresu, to skóra, nie plastik
Opublikowano 6 marca 201213 l No więc w wersji lajf nie wyglądają tak. Spójrz sobie na jakiekolwiek sensowne buty ze skóry. One nie wyglądają jak najki Nie mówcie tak
Opublikowano 6 marca 201213 l One nie wyglądają jak najki no nie wyglądają - do Air Force 1 w ogóle nie mają startu
Opublikowano 6 marca 201213 l Ale po czym wnosicie że one mają w jakiś sposób nawiązywać do AF1? Znaczy że są czarne jak Dżordan?