Opublikowano 29 marca 201213 l Znacie jakiś sklep z tanim obuwiem "skejtowym" ? Internetowy lub może jakiś w trójmieście. A konkretnie szkukam tego modelu w jak najniższej cenie: http://www.deskorolk...alo-czarne.html
Opublikowano 29 marca 201213 l W dzisiejszych czasach to w ogolę nie jest dużo za buty które nie roz(pipi)ą się po miesiącu ...
Opublikowano 30 marca 201213 l http://www.deichmann...nike&st=PRODUCT Ktoś się orientuje co to za model? Bo buty całkiem spoczko tylko ten pomarańcz :confused: Jak dla mnie to wyglądają na jakąś odmianę Capri, choć nie jestem pewien.
Opublikowano 30 marca 201213 l No tak ale może jakieś promocje czy coś tam, miałem taki ulubiony sklep na gdańskich szadółkach, dużo butów skate'owych marek typu Es,Globe,Adio było w cenach poniżej 2 stówek. No ale sklep zlikwidowali :confused: Edytowane 30 marca 201213 l przez Krystek
Opublikowano 30 marca 201213 l Bez kitu, swietne te najki od Kubka. Szkoda, ze jest powaznym biznesmenem i nie przystoi mu chodzic w takim gimberskim obuwiu.
Opublikowano 30 marca 201213 l podbijam - te najki bardzo fajne. Nawet ten pomarańcz nie przeszkadza, choć jestem fanem raczej stonowanych kolorów qb3k - trochę szaleństwa w twoim życiu nie zaszkodzi
Opublikowano 30 marca 201213 l Wiadomix, że chucki taylory to najlepsze buty jakie kiedykolwiek powstały, ale nie lubię tych czarnych. Białe lepsze.
Opublikowano 30 marca 201213 l Białe buty stoją dla mnie na takim samym poziomie, jak białe skarpetki- nie noszę ich od dawna, nawet do biegania nie założyłbym białego obuwia. Vansy bardzo wygodne i wbrew pozorom wytrzymałe. Dwa lata temu kupiłem buty tej firmy i do dzisiaj nadają się do chodzenia- dokładniej do koszenia trawy, bo już w nich nie chodzę. Po wielu kilometrach, które w nich przeszedłem, mają tylko lekko pękniętą podeszwę i są przybrudzone.
Opublikowano 30 marca 201213 l Ej, jak jest z tym Aldo? Pamietam ze Forebode na forumie sie chwalil, ze marka mega exclusive, tysiac za buty i w ogole nie dla gimbusow w najkach. Wchodze do nich a tam pary po 200,-. W outlecie firmowym (Wroclaw, Renoma) w ogole po 125,-
Opublikowano 30 marca 201213 l Fakt, Aldo wcale nie jest takie drogie. Pamiętam, że kiedyś się zdziwiłem, jak porównałem ceny w ich sklepie z cenami w Pumie i wyszło na to, że buty z kotem są czasami o wiele droższe!
Opublikowano 30 marca 201213 l Jeżeli chodzi o buty na wiosnę, to tylko i wyłącznie: Chodziłem w takich w podstawówce, mazało się po nich długopisem. U ruskich na targu za grosze. Teraz mój brat w takich śmiga (kilka różnych par), z tego co wiem, to tanie nie są, a ja mu cały czas przypominam o latach podstawówki i trampach od ruskich za grosze.
Opublikowano 30 marca 201213 l Ok, byłem w Deichmannie. Te Nike co wrzucałem to model MRTYR i, tak jak podejrzewałem, pomarańczowy pasek w rzeczywistości jest jeszcze bardziej oczoje.bny niż na zdjęciach. Jest wręcz kur.wa fluorescencyjny. No i ogólnie buty według mnie słabo prezentują się na nodze. Na szczęście przymierzyłem sobie inny model- Avid i jak wpadnie coś hajsu to pewnie na nie się zdecyduję. Proste, ładne, niekrzykliwe, acz stylowe.