Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No i kupiłem w Ryłko ostatecznie, za 260 ziko - http://www.rylko.com/pl/produkt/IDLD01_W65,62578,8.html. Te wojasowe powyżej w sumie dla mnie bardzo podobne, ale chciałem przetestować inną markę. Swoją drogą najładniejsze widziałem w kazarze, za 400 zł, ale tak sobie pomyślałem, że chyba szkoda mi tyle płacić za buty, które będę miał na nogach 40 godzin tygodniowo i się szybko mogą zużyć. Bardziej bym kupił takie na jakieś specjalniejsze okazje.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 771,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Bardzo ladne, tylko uwazaj na zgiecia w palcach - zakladaj je w cywilizowany sposob.

Opublikowano

Jakie te czarne najki byłyby piękne bez tej łyżwy ;3 (Figaro używa takiej emotikonki, nie wiem co oznacza).

Opublikowano

Bardzo fajne. Do krótkich spodenek łykałbym w ciemno l.

Opublikowano

@up

Biorąc pod uwagę ich ofertę to (imo) nie jest to drogi sklep.

w44_62240_img_5950500_.jpg

Kupiłem

Hot or not ? #Pezet

Ładne. Ile?

Opublikowano

@up

Na tle innych sklepów z podobną ofertą jest (imo) drogi.

Opublikowano

@up

w44_62240_img_5950500_.jpg

Kupiłem

Hot or not ? #Pezet

Ładne. Ile?

239 PLN

Opublikowano

A masz jakiegoś linka, Danielu?

Opublikowano

jest jakiś polski sklep internetowy z duzym wyborem najeczek? Chcialem sobie jakies nowe janoski sprawić, a na supersklepie bieda.

Opublikowano

same oklepane modele, ale dzieki za dobre checi

Opublikowano

Ja bym sobie kupil te co swieca w ciemnosciach. Zawsze chcialem byc swietlikiem.

Opublikowano

same oklepane modele, ale dzieki za dobre checi

Oklepane modele? Chmielna i Runcolors mają to do siebie, że właśnie posiadają buty bardzo rzadko spotykane w innych sklepach.

Opublikowano

wydaje mi się, już dawno za nami czas kiedy to smiano się z różowych kolorów na typie

Opublikowano

Najwyraźniej nie w Skoczowie. Tam pewnie można sztachetą za to wyłapać. 

Opublikowano

wydaje mi się, już dawno za nami czas kiedy to smiano się z różowych kolorów na typie

O ile rozowa koszula lub krawat powszechnie sie przyjely to kiedy widze pana w rozowych butkach z rozowymi sznurowadelkami to mysle, ze byl wychowywany prze Barbie i Sindy.

Opublikowano

to o mnie. mam średniowieczne poglądy i jestem z nich dumny. 

Opublikowano

Różowe koszulki polo zawsze będą uważane za paździerz i lalusiowość. Przynajmniej przez tych, którzy wiedzą jak powinien wyglądać mężczyzna.

Opublikowano

Koszulki polo kojarza mi sie z podstarzalymi golfistami lub mlodzieza z poludniowego londynu z bialymi addidasami i tatuazem Made in England na przedramieniu.

Opublikowano

Pie.rdolisz, dobra polówka jest spoko. 

Opublikowano

chavs.jpgkinki_chavs_022_470x352.jpg

become-a-chav-3.jpgFancy%2520Dress%2520Chav%2520party%5B1%5

Opublikowano

Ja mogę wkleić zdjęcie cebulaka w za dużym garniturze i powiedzieć, ze garnitury są be. 

Tylko po co?