Opublikowano 8 maja 201410 l gimbaza chodzi w jordanach teraz, zresztą (pipi) z tym, kogo obchodzi w czym oni łażą
Opublikowano 8 maja 201410 l no ale są brzydkie a new balance nie Edytowane 8 maja 201410 l przez _Be_
Opublikowano 9 maja 201410 l Lucek, no wiadomka, że zależy od modelu. Ale generalnie dla mnie Airmaxy są brzydkie i już, a niektóre NB są bardzo ładne.
Opublikowano 9 maja 201410 l Przejęzyczyłeś się, pewnie chodziło Ci o te siwe AF1, które są piękne Ja uwielbiam AF1 i te siwe były piękne, ale są z jasnego zamszu, a ja nie umiem utrzymać takich butów w czystości, więc moje wyglądają w tej chwili lekko chvjowo No ale mam nauczkę żeby więcej nie kupować jasnych butów.
Opublikowano 10 maja 201410 l http://swaggerhypeclub.com/portal/2013/12/foto-nike-air-force-1-mid-tectuff-legion-brown/ Za 210zł chyba wezmę...
Opublikowano 11 maja 201410 l http://swaggerhypeclub.com/portal/2013/12/foto-nike-air-force-1-mid-tectuff-legion-brown/ Za 210zł chyba wezmę... Fajne na jesień, ale skąd info, że będą kosztowały 2 stówy? Widzę, ze zimowe AF1 Duckboot mocno potaniały - warto już teraz pomyśleć o zimie
Opublikowano 11 maja 201410 l No na jesień oczywiście. Kupiłem dziś w Nike w Futura Park bo była wyprzedaż -30% na buty - z 300 zrobiło się 210 wiec żal było nie wziąć. Tym bardziej ze, tak jak pisałem wcześniej, uwielbiam AF1
Opublikowano 11 maja 201410 l W ogóle, między innymi, był rozmiar 50,5. Tak wielkie buty to chyba pierwszy raz widziałem
Opublikowano 11 maja 201410 l Spoko, od pewnego czasu moje ulubione buty. Idealne na lato i wygodne jak skuhwysyn.
Opublikowano 11 maja 201410 l No też mierzyłem właśnie i mimo, że wyglądają co najmniej dziwacznie to są strasznie wygodne i zapewne przewiewne. Nie mieli mojego rozmiaru, ale poszukam jeszcze do lata.
Opublikowano 11 maja 201410 l Na nodze, z wąskimi (nie mylić z rurkami) spodniami albo krótkimi spodenkami już nie wyglądają dziwacznie.
Opublikowano 12 maja 201410 l Mi się nie podobały, ale ostatnimi czasy zmieniłem zdanie, do krótkich spodenek fajne. Do długich spodni bym nie założył, bo do żadnych nie pasują.