Opublikowano 15 czerwca 201410 l puma suede animal, już do mnie lecą pedau jesteś czy to dla dziewczyny kupiłeś?
Opublikowano 15 czerwca 201410 l takie chcialem sobie kupic, ale palec za mocno sie wybijal do gory na koncu buta kupilem za to takie a te mam w planach
Opublikowano 15 czerwca 201410 l Tanio jak na Ecco. To są chyba pierwsze buty tej firmy, które znośnie wyglądają.
Opublikowano 15 czerwca 201410 l no tak, moje butki są dla pedałów, przynajmniej nie przypominają jakichś adidasowych podrób z bazaru za 50zł jak np te Edytowane 15 czerwca 201410 l przez mersi
Opublikowano 16 czerwca 201410 l beka mersi, wrzucasz buty dla gimbazy, jarajac sie nimi, a potem probujesz kontrowac i sie przyczepic do bardzo dobry ribuków. wyjdź
Opublikowano 18 czerwca 201410 l http://booklips.pl/newsy/new-balance-wypuszcza-kolekcje-butow-sportowych-inspirowane-literatura/ New Balance wypuszcza kolekcje butów sportowych inspirowane literaturą M zacznie biegać
Opublikowano 18 czerwca 201410 l Raczej nie, mistrzuniu. A co to za firma w ogóle? Edytowane 18 czerwca 201410 l przez krupek1
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Mam już te AJ1 '86. Bardzo mi się podobają, bardzo wygodne, już umiem grać w koszykówkę. Dziękuję jeszcze raz za pomoc.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Dayum, piękne kolorki. Szkoda, że nie Midy :( Ten cw tylko na Yeezych wygląda spoko.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Spoko, bo guma od podeszwy jest czarna, przez co dłużej będą wyglądać 'świeżo'.