Opublikowano 24 września 201410 l NB super buty, super wygodne, wytrzymałe, noga się poci ale na pewno mniej niż we wszystkich adidasach, najaczach i vansach. Żeby się nie pociła to trzeba kupić chyba model typowo do biegania, w którym jest więcej membran a mniej gumy/plastiku, no ale wtedy buty bardziej przemakają i nie nadają się na deszczową, zimną jesień. Coś za coś. Ja mam model 574 który polecam. Kumpel ma jakiś model typowo do biegania i śmigał w nich całe lato na co dzień.
Opublikowano 24 września 201410 l Błażej te Beckenbauery mi się nie podobają, już w tym stylu wolę Reeboki http://1but.pl/reebok-phase_iii_runner-m40769-120592 . No ale one też prawie identyczne jak moje NB, więc na razie nie będę takich brał.
Opublikowano 26 września 201410 l Kupilem..W oryginale wygladaja: [/img] ale wynegocjowalem u Pana Flipa z NB SCC Katowice (pozdro!) szare sznury, ktore wg wygladaja duzo lepiej niz granaty. Edytowane 26 września 201410 l przez wronerro
Opublikowano 26 września 201410 l One wraz ze skarpetkami stupkami fajnie podkreślają łydkę jak ma się ją fajnie wyżeźbioną i dość smukłą. Cieńkie sznurówki jakoś bardziej mi się widzą..
Opublikowano 26 września 201410 l One wraz ze skarpetkami stupkami fajnie podkreślają łydkę jak ma się ją fajnie wyżeźbioną i dość smukłą. Cieńkie sznurówki jakoś bardziej mi się widzą.. Do krotkich gaci nosze tylko stopki. Nogi mam piekne (63 udo, 42 lydka) i dlugie. Pomysle nad cienkimi, ale z drugiej strony szare sa dobre.
Opublikowano 26 września 201410 l Tfuu nie cieńkie a ciemne miało być no dla mnie łydki "koszykarskie" są najlepsze. Z drugiej strony cienkie wiązania też mogłyby pasować do tego zgrabnego obuwia.
Opublikowano 27 września 201410 l Dajcie jakieś proste, czarne midy na zimę a nawet resztę roku do 250zł bo od szukania na pałę na allegro można raka dostać. bardzo ok tylko trochę obawiam się tej gumowej podeszwy do latania po pokrytych lodem chodnikach Edytowane 27 września 201410 l przez Tommo
Opublikowano 8 października 201410 l To i ja wystawię się na strzały- poszedłem do sklepu po jesienne półbuty, wróciłem z budżetowymi wiosennymi sneakersami z House'a
Opublikowano 9 października 201410 l w sumie jakbym był swagiem to może bym nosił, jak dla mnie za bardzo kiczowate
Opublikowano 9 października 201410 l Były jeszcze lepsze w bardzo podobnym stylu, ale znikly ze sklepu ow projektanta. Na ebay tez nie widze. Jutro przeszukam internet i moze gdzies znajde.
Opublikowano 10 października 201410 l Siedzial rok na banie bez alterow poprosil o odbanowanie i dostal. Prosta sprawa nie jak tacy co robia altery co nie Junkhead?
Opublikowano 10 października 201410 l https://www.eastend.pl/polbuty-clarks-monmart-walk-065 Śliczne czółenka bez dwóch zdań, będę wkrótce kupował.
Opublikowano 13 października 201410 l Ten biały pasek wszystko psuje. Jak halówki pumy przez to wyglądają.