Opublikowano 21 listopada 201410 l Ta wersja nie jest. xD bo co? bo tak napisali ci na pudelku? Moja koleżanka w takich chodzi i mam jej powiedzieć, że chodzi w męskich butach?
Opublikowano 21 listopada 201410 l Nie, bo to jest edycja MTE, która domyślnie jest męska, więc nie bóldupuj. @Pawcio, szukaj na Super Sklepie, na Answear, na bludshopie.
Opublikowano 21 listopada 201410 l MTE o przepraszam pana to jak mają dopisek MTE to już nie wyglądają jak każde inne sk8 hi
Opublikowano 21 listopada 201410 l bluber drugi yano, nic nie wiem ale sie wypowiem ja yebe :facepalmz: sk8 hi unisex sk8 nieunisex rzeczywiscie róznica jest niesamowita
Opublikowano 21 listopada 201410 l Albo era unisex era mte o boziu no rzeczywiscie totalnie nieunisex, wchodzisz na strone vansa, sk8 hi mte i do wyboru masz rozmiarówki dla kobiet i facetów tego samego modelu czyli to jest unisex pjerdolone nieogary http://www.vans.com/shop/sk8-hi-mte-decadent-chocolate-tobacco-brown Zajcik Sk8 Hi Slim Edytowane 21 listopada 201410 l przez _Be_
Opublikowano 21 listopada 201410 l W życiu nie myślałem, że to powiem, ale te skórzane Vansy na pierwszym obrazku są nawet ok. Są takie z czarną podeszwą?
Opublikowano 21 listopada 201410 l No nie wyglądają, bo są trochę masywniejsze od normalnych. Buty dla grubasow.
Opublikowano 22 listopada 201410 l rozi jestes popierdolony, mowie powaznie. te buty nie roznia sie wcale, ale i tak bedziesz utrzymywal, ze to sa mte, a nie unisex. podkreslam kur.wa - nie ma miedzy nimi ZADNEJ roznicy. dziekuje dobranoc
Opublikowano 22 listopada 201410 l rozi jestes popierdolony, mowie powaznie. te buty nie roznia sie wcale, ale i tak bedziesz utrzymywal, ze to sa mte, a nie unisex. podkreslam kur.wa - nie ma miedzy nimi ZADNEJ roznicy. dziekuje dobranoc W środku są ocieplane, pokryte Scotchgardem, podeszwa jest wypukła, są okrągłe sznurówki, buty są 'twardsze'. No ale co ja tam mogę wiedzieć, przecież Figlarz lepiej to oceni ze zdjęć
Opublikowano 23 listopada 201410 l rozi jestes popierdolony, mowie powaznie. te buty nie roznia sie wcale, ale i tak bedziesz utrzymywal, ze to sa mte, a nie unisex. podkreslam kur.wa - nie ma miedzy nimi ZADNEJ roznicy. dziekuje dobranocW środku są ocieplane, pokryte Scotchgardem, podeszwa jest wypukła, są okrągłe sznurówki, buty są 'twardsze'. No ale co ja tam mogę wiedzieć, przecież Figlarz lepiej to oceni ze zdjęć Ale typie wyjaśniłem ci już wchodzisz na sklep vansa i masz modele MTE (np. ten http://www.vans.com/shop/sk8-hi-mte-decadent-chocolate-tobacco-brown) do wyboru w obu rozmiarówkach damskiej i męskiej tego samego modelu czyli jest to unisex. Koleżanka zamawiała rok temu jesienną wersje Sk8 Hi i też były ocieplane i twardsze, ale nie zmieniało to faktu, że ogólnie sam but jest unisex. Tommo - Vans Era Leather Black/Black, ale raczej nie do dostania hy Edytowane 23 listopada 201410 l przez _Be_
Opublikowano 23 listopada 201410 l No dobrze, ale ja pisałem do Figlarza, który nie widzi różnicy między MTE a normalną edycją.
Opublikowano 24 listopada 201410 l Prosze cie rozi, ocieplane wnętrze, okragle sznurowki? To jest ta roznica miedzy modelem unisex, a nieunisex? Wygladaja identycznie, takie sa fakty. To tak, jakbym sobie kupil jakies rozowe roshe z czarnymi sznurowkami i bym twierdzil, ze to model dla panow.
Opublikowano 25 listopada 201410 l Lipa. Chyba, ze do kosza jak grasz. Ale nawet jak grasz to i tak lipa te co dales.