Opublikowano 6 lutego 201510 l fluxy jak najbardziej spoko, ale tylko z czystą białą lub czarną podeszwą, te malowane fragmenty wyglądają beznadziejnie
Opublikowano 7 lutego 201510 l Pytanie do ludzi, którzy mieli kontakt z marką - jak z jakością ? Trzymają się jakoś czy chińszczyzna klejona w tej samej fabryce co dajśmany ? jedne z lepszych butów jakie użytkuję. Ogólnie Polacy robią dobre, eleganckie buty za rozsądną cenę
Opublikowano 8 lutego 201510 l Jakie polecacie buty na okres wiosna/lato do spodni typu chinosy + koszula? Myślałem nad nike sb janoski i vans. Muszę kupić dwie pary butów z czego jedne niskie (typowe vansy) i jedne wyższe, koniecznie z innego materiału niż canvas (coś za kostkę, ale nie tak duże jak af1 mid)
Opublikowano 8 lutego 201510 l Od 3.35sec, a nie jakies wymyslacie buty sportowe do koszuli itd. Moze wtedy tez chociaz raz wygracie.
Opublikowano 8 lutego 201510 l Ja pyerdole, Jerome, zutylizuj się. Przecież w tych kamaszach to żal po ogórki do piwnicy iść.
Opublikowano 8 lutego 201510 l No ja wiem ze cały czas próbujesz udowodnić, ze sneakersy pasują tylko do dresów, ale cały świat uważa inaczej. Musisz sie z tym pogodzić.
Opublikowano 8 lutego 201510 l Szukam trzewików zimowych, bo nie wiedzieć czemu zakupione w dejśmanie mimo, że fajnie wyglądały, to rozje/bały się po 2 miesiącach Wojas ma teraz niezłe przeceny i obecnie można wyjąć to http://wojas.pl/produkt/16582 za 250,00 zł Pytanie do ludzi, którzy mieli kontakt z marką - jak z jakością ? Trzymają się jakoś czy chińszczyzna klejona w tej samej fabryce co dajśmany ? Taka jak z reszta galeriowych marek, ja osobiscie wole Badure - chociaz i ona z jakoscia poszla w dół. Tragedia zaczyna sie jak wojas itp. probuja udawac, ze robia buty specjalistyczne (np. trekkingowe). 250zl to dobra cena, po sezonie uzywania jednak nie beda pewnie wygladac za fajnie. Nie lepiej dolozyc troche do CAT-a ? Edytowane 8 lutego 201510 l przez Pajda
Opublikowano 8 lutego 201510 l No ja wiem ze cały czas próbujesz udowodnić, ze sneakersy pasują tylko do dresów, ale cały świat uważa inaczej. Musisz sie z tym pogodzić. Nigdy nie twierdzilem, ze nie. Sneakersy to nie sportowe buty. Do tego sa rozne sneakersy.
Opublikowano 8 lutego 201510 l Ten gosc z teledysku ma podobny top do tego, co ostatnio kupila moja znajoma.
Opublikowano 9 lutego 201510 l Wygladaja za(pipi)iscie. Chyba, ze nie mowisz o moich. Ja pisze o tych z video.
Opublikowano 10 lutego 201510 l Chyba zapoluje. Zapoluje jednak, ale maj lub czerwiec, bo cena jeszcze taka ktora moge wyrzygac http://www.ebay.co.uk/itm/Kanye-West-X-Adidas-Original-Yeezy-Boost-Authentic-Size-UK-8-BNIB-With-Receipt-/331476292845?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4d2d86d4ed Edytowane 10 lutego 201510 l przez Jerome
Opublikowano 11 lutego 201510 l Jak te najki są całkiem fajne, tak te adidasy od kanyego to jakiś rzyg przeokrutny