Opublikowano 20 listopada 20159 l A kim ty (pipi)a typie jesteś żeby mówić co jest fajne? xd doznal jakis ciuchow od projektantow ten zrozumie ta klase xd no właśnie widziałem trochę fotek z różnych pokazów i wiem, że im bardziej chuyowego ktoś wymyśli, tym większe jaranko mają takie lemingi jak ty. Byle ubrać coś się wyróżniającego, a już taki typek ma spusty jak to on się na modzie zna albo te ciuszki od kanyego, no kurwa, jakim klalnem trzeba być żeby to nosić Edytowane 20 listopada 20159 l przez Yakubu
Opublikowano 20 listopada 20159 l Jestem z tych co się znają i mówię: Ja pier.dolę, co za sroga chu.jnia.
Opublikowano 20 listopada 20159 l dla mnie juz rosheruny są hardcorowe ale jeszcze akceptowalne ale to co wstawił ż'rom to jakaś abstrakcja
Opublikowano 20 listopada 20159 l Ja tam Jeroma rozumiem. Jak się jest spie.rdolonym to i buty trzeba takie mieć.
Opublikowano 20 listopada 20159 l o (pipi) najlepsze buty w temacie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 20 listopada 20159 l A kim ty jestes by oceniac co jest ujowe. Wypowiedziec sie mozna, ale twoj wpis jest taki jakby wszyscy tak mysleli, a ci powiem ze tak nie jest. Kto sie zna i doznal jakis ciuchow od projektantow ten zrozumie ta klase. A ty piszesz jak specjalista, a zapewne po wylaczeniu kompa wsiadasz na traktor i jedziesz na pole.Ale jest tu kilka osob ktore maja jakies tam pojecie, wiec czekam i zobacze co one napisza. Oczywiscie zdania nie zmienie, bo dla mnie bomba, a to najwazniejsze. Te buty pasują ci do twarzy.
Opublikowano 20 listopada 20159 l A ty na poduszkowce i na inne forum. I zrob sobie zdjecie w tych butach bo ja nawet nie wierze ze je masz. Raz nie wierze ze w fabryce majonezu mozesz na nie zarobic dwa ze nie mozna miec az tak s(pipi)onego gustu.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Przeciez Mroku piszac "bezguscia" mial na mysli wlasnie te buty noobie.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Mial na mysli was. Oczywiscie Willy, ze dam fotke jak u mnie wyladuja. Co do reszty to masz stare ujowe informacje. W tej chwili mam 5 par w ktorych chodze - najtansze 140 funi, najdrzsze 400 funi. Zdjecia dawalem, wiec zanim napiszesz cos - to sie zastanow. Edytowane 20 listopada 20159 l przez Jerome
Opublikowano 21 listopada 20159 l Twierdzisz, ze admini to głąby i by sie nie polapali? Oj siarka, siarka.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Jerome pisze na prawdę, a mroku tylko udaje debila, nieśmieszny troll
Opublikowano 21 listopada 20159 l Od kiedy to Kanye jest projektantem? To tak jak powiedzieć, że Beyonce tworzy swoje perfumy.