Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

nike-kd-8-elite-on-foot-look-4.png

patrzcie nie trzeba kupowac skarpet!!

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

I można w te nogawki dresy wsadzić.

a moze sa w wersji od razu ze spodniami

Opublikowano

Nastepna nowa kolorystyka Yeezy Boost 350, cos czuje, ze na lato zapowiada sie na wypuszczenie tych modeli. 

kanye-west-wearing-black-yeezy-550_yyian

Opublikowano

Będziesz w tym chodził?

Opublikowano

zaloz sobie swoj temat i sobie w nim te chvjowe obuwie, mozemy sie tak umowic?

Opublikowano

Szejdj, od jakiegoś czasu lekceważymy wrzoda. Jak nie dostanie pożywki to uschnie i odpadnie.

Uschnac, to ty mozesz emo- "wrzodzie"(tak jak mnie nazwales) w glanach.

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

zastanawiam się nad nimi, ale prawie 400zł jakoś mi się nie widzi za nie dawać

nike-sb-stefan-janoski-max-dark-grey-bla

Opublikowano

Te buty są ultrachu,jowe, wyglądają jakby były z robione z trzech innych butów. I ta podeszwa xd Jak się ma 15 lat, to może to imponować. Tak jak ja kiedyś marzyłem o Air Maxach, a teraz bym się na nie nie wypróżnił. Mówiłem Ci, kup normalne Janoski, a nie takie nie wiadomo co.

Opublikowano

A dle mnie właśnie te Janoski wyglądają jak gimberskie trampki.

Opublikowano

Na wiosnę/lato wypadałoby coś kupić z jakąś siateczką sportowego. Te od Mersiego ok wyglądają, znacie coś podobnego do trzech stów?

Opublikowano

Adidas Flux były na wyprzedaży w sklepie Adidasa za 149zl ale chyba już po 

3c3067d108f8434d59f780291b1767cb.jpg

te chciałem przytulić, ale miały jakieś elementy skórzane więc olalem :smutas:

Opublikowano

Nike Mayfly Woven polecam, za(pipi)iste letniaki, o wiele bardziej przewiewne niż wszelkie sniki z siateczkami czy tam meshem. Tej wiosny nike wypuszcza je znowu w wielu nowych kolorystykach. 

Opublikowano

o ku,rwa grubo xd

nike-2013-summer-mayfly-woven-qs-00.jpg