Opublikowano 26 marca 20169 l I można w te nogawki dresy wsadzić. a moze sa w wersji od razu ze spodniami
Opublikowano 30 marca 20169 l Nastepna nowa kolorystyka Yeezy Boost 350, cos czuje, ze na lato zapowiada sie na wypuszczenie tych modeli.
Opublikowano 31 marca 20169 l PF Flyersy z pierwszego Alien'a już mam a teraz to ? Gdyby cena była przystępna to bym chętnie takie przygarnął http://tinyurl.com/jlv8fgf
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l ADIDAS WILL BE RESTOCKING THE YEEZY BOOST 350 IN “PIRATE BLACK” AND “MOONROCK” http://thestashed.com/2016/03/31/adidas-will-be-restocking-the-yeezy-boost-350-in-pirate-black-and-moonrock/
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l zaloz sobie swoj temat i sobie w nim te chvjowe obuwie, mozemy sie tak umowic?
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Szejdj, od jakiegoś czasu lekceważymy wrzoda. Jak nie dostanie pożywki to uschnie i odpadnie.
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Szejdj, od jakiegoś czasu lekceważymy wrzoda. Jak nie dostanie pożywki to uschnie i odpadnie. Uschnac, to ty mozesz emo- "wrzodzie"(tak jak mnie nazwales) w glanach. Edytowane 3 kwietnia 20169 l przez Mroku
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l zastanawiam się nad nimi, ale prawie 400zł jakoś mi się nie widzi za nie dawać
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Te buty są ultrachu,jowe, wyglądają jakby były z robione z trzech innych butów. I ta podeszwa xd Jak się ma 15 lat, to może to imponować. Tak jak ja kiedyś marzyłem o Air Maxach, a teraz bym się na nie nie wypróżnił. Mówiłem Ci, kup normalne Janoski, a nie takie nie wiadomo co.
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Na wiosnę/lato wypadałoby coś kupić z jakąś siateczką sportowego. Te od Mersiego ok wyglądają, znacie coś podobnego do trzech stów?
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Adidas Flux były na wyprzedaży w sklepie Adidasa za 149zl ale chyba już po te chciałem przytulić, ale miały jakieś elementy skórzane więc olalem
Opublikowano 5 kwietnia 20169 l Nike Mayfly Woven polecam, za(pipi)iste letniaki, o wiele bardziej przewiewne niż wszelkie sniki z siateczkami czy tam meshem. Tej wiosny nike wypuszcza je znowu w wielu nowych kolorystykach.