Opublikowano 2 marca 20178 l Tobie to nawet można replikę guwna sprzedać i powiedzieć, że limitowane. Jeszcze raz mu odpiszesz i będę cię minusował aż się znudzę.
Opublikowano 2 marca 20178 l Jak masz taki fetysz, to nie mogę Ci zabronić. Ciężki dzień dziś mam, chciałem powkur.wiać jakiegoś gekona.
Opublikowano 2 marca 20178 l Jak masz taki fetysz, to nie mogę Ci zabronić. Ciężki dzień dziś mam, chciałem powkur.wiać jakiegoś gekona. Raczej sam sie zaorales, ale spoko.
Opublikowano 2 marca 20178 l Co to za model? Szukałem ostatnio fajnego buta za kostkę, ale nic nie znalazłem.
Opublikowano 2 marca 20178 l Proszę, https://www.zalando.pl/your-turn-tenisowki-i-trampki-wysokie-black-yo112ba4r-q11.html mają jeszcze inne całkiem fajne modele
Opublikowano 2 marca 20178 l Powiedzial koles w Vansach xD willy czy ty czasem nie chodzisz w takich butach? Nie.
Opublikowano 23 marca 20178 l Chodzę w jednych 10 miesięcy prawie codziennie, nigdzie się nie rozwalały, bardzo wygodne od samego początku (a moje stopy mają downa, miesiąc się adaptują). Dziś zamówiłem kolejne. Edytowane 23 marca 20178 l przez krupek
Opublikowano 23 marca 20178 l W sumie nie znam sie na modzie. Zalezy mi na krotkiej opini czy warto, czy są wygodne, czy wygodnie sie w nich jezdzi samochodem i czy nie walą gejem :) a! I czy skarpety capią jak sie w gości wyjdzie
Opublikowano 23 marca 20178 l Ja nie miałem żadnych przeciwskazań. Czy dobrze wyglądają, no cóż, są różne modele, niektóre są straszne. Akurat na mojej nodze, żadne buty dobrze nie wyglądają, bo kajaki z natury nie są ładne. Pokaż jakie masz na oku.
Opublikowano 24 marca 20178 l Fajne te Reeboki, bordowe ładne. Te są świetne, wyczuwam hit tego lata w polskich nadmorskich kurortach. Edytowane 24 marca 20178 l przez krupek
Opublikowano 24 marca 20178 l te co milan wrzucil fajne, ostatnio widzialem w sklepie ale nie chcialo mi sie przymierzac, beżowe
Opublikowano 24 marca 20178 l No często emeryci z Niemiec w podobnych butach przyjeżdżają zwiedzać zamek w mojej mieścinie.
Opublikowano 24 marca 20178 l no lol, jak na nie spojrzałem to pomyslalem własnie o zwiedzaniu zabytków, aż same idą w stronę biskupina. no biale nie są, tlyko takie beżowe.