Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Kupowanie sztybletów na wiosnę/lato, to rzeczywiście wspaniała inwestycja.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l to moje reeboki bezguscia? a nie całkiem w porzadku mówie o potworach złotych i tych od mroka a i jescze te pokraczne nb od krupka xd Kupowanie sztybletów na wiosnę/lato, to rzeczywiście wspaniała inwestycja. A nie to już mi oceniać :potter:
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Musimy rozwiązać to taz na zawsze. Moje Vansy, czy Reeboki milana Bluber?
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l patrzcie jaki cwany, wyedytował 5 letniego posta i coś o szczotkach wymyslil
Opublikowano 5 kwietnia 20178 l bluber pewnie dalej w vansach chodzi oczywiście nie starzejąca się klasyka, która zjada dupom większość tych obrzydliwych butów w tym wątku
Opublikowano 5 kwietnia 20178 l Ale wiecie dlaczego on w nich chodzi? Bo są wegańskie XD Serio, buty też są wegańskie.
Opublikowano 5 kwietnia 20178 l Ale wiecie dlaczego on w nich chodzi? Bo są wegańskie XD Serio, buty też są wegańskie. Lepiej wegańskie niż grube.