Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Do klubu właśnie białe się kupuje i wtedy fajnie świecą Edytowane 7 sierpnia 20186 l przez krupek
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l 7 minut temu, Lucek napisał: potrzebuję całe czarne sneakersy do klubu piany w clubie?
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l 2 minuty temu, Lucek napisał: no a jak kurde na biało do berghainu mam iść? Nie wpuszczajo na biało?
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Wracając do Cortezow to sa spoko, 17 lat temu xD kupiłem swoje pierwsze skórzane czerwone i były nie do zajechania
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l 30 minut temu, Lucek napisał: ale są zaskakująco wygodne największy plus tej "skarpety" sprawdź sobie huarache light, imo jeszcze bardziej komfortowe
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l Adidas Seeley Core Black hot or not? ewentualnie coś innego w podobnym typie do ~250zł?
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l po 3 latach odpadła mi podeszwa w Vansach i szukam czegoś nowego, lajtowego do dżinsów
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l zamawiał ktoś z sizeer? mają vansy w fajnych cenach ale na opineo, skapcu i ceneo maja tragiczne opinie jakiś czarny marketing czy legitne info?
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l 7 minut temu, maciucha napisał: mają vansy w fajnych cenach https://www.eastend.pl/vans/oferta?utm_term=20180821&utm_campaign=newsletter&utm_medium=email&utm_source=edrone Dzisiaj dostałem maila, że eastend ma promocje na Vansy można kupić w spoko cenach (swoją drogą polecam Vansy z technologią Ultracush Lite nie dość że niesamowicie lekkie to do tego mają wygodniejsza podeszwe)
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l dzieki za link, ale nie było tam nic fajnego w moim rozmiarze wziąłem w końcu te z vans shopu
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, maciucha napisał: zamawiał ktoś z sizeer? mają vansy w fajnych cenach ale na opineo, skapcu i ceneo maja tragiczne opinie jakiś czarny marketing czy legitne info? Kupowałem kilka razy z odbiorem osobistym w sklepie, żadnych problemów.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l czy to mazak stabilo boss? Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez grzybiarz
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l 3 godziny temu, maciucha napisał: dzieki za link, ale nie było tam nic fajnego w moim rozmiarze wziąłem w końcu te z vans shopu Ale co obama? wyglądają jak trampki do przedszkola za 29,90 z kiosku na wysepce w galerii.