Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Nie można.

Tak sądzę.

Starasz się być zabawny?

nie wychodzi ci

Nie, naprawdę nie potrafisz sobie wyobrazić ,że coś może być nie do kupienia?

Z tego co kojarzę to sample lub bardzo limitowana edycja = bardzo droga i bardzo niedostępna.

Vbanny

ano

Edytowane przez mord00k

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 724,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

No i chodzi o to ,że tego zestawu nie dostaniesz.

Na Amazonie jest inny zestaw, W2. Taki mniejszy, Adicolor High + kilka farbek - 219$.

Tamtego nie dostaniesz na 99,99%.

Ogólnie można szukać ale raczej takiego nie uraczysz.

Opublikowano
coats-2042duster-st.jpg

Plaszcz Frankensztajna.

Opublikowano

Wezcie poleccie mi jakies buty na jesien/zime. Szukam i szukam i nic fajnego nie moge znalezc

Opublikowano

A mniej wiecej jakich szukasz?

Opublikowano

Cos ala jakies trapery. Bardziej sportowe, nie ciezkie glany

Opublikowano

jak masz sporo keszu to ZA(pipi)ISTE buty są w ZARA - za 299 takie wyższe botki, superaśne są, o ile do tego nosisz płaszcz itp :)

Opublikowano

O Jezu. Wlasnie o to chodzi. Nic fajnego nie ma. Na allegro zadnych ciekawych timberlandow nie ma, kowbojek z zara napewno nie zaloze.

Jedyne w miare normalne to chyba Nike Air Source

Opublikowano

Generalnie to radziłabym Ci ruszyć do jakiegoś centrum handlowego i tam sprawdzić. Może złapiesz coś ciekawego. Bo na allegro i ebay'u są tylko modne kozaczki dla chłopaków, trapery dla facetów po 40stce lub super-modne-emo białe buciki z czachą. ;o

o zgrozo.

Opublikowano

Tylko wlasnie o to chodzi ze nie mam kiedy isc na zakupy. Praca od 7 do 17 calkowicie mi nie pozwala, a do 1 wiekszego centrum mam 80km

Opublikowano

No, u nas np w Manufakturze sklepy są czynne dłużej niż do 17stej. ;) Czasami robią nocne wyprzedaże i otwierają np do 3 w nocy xD I w niedziele też nie zamykają,a chyba w niedziele nie pracujesz. ;p Przeszukałam w ch.j sklepów internetowych z butami i nie było nic ciekawszego niż jest na allegro.

Opublikowano
No, u nas np w Manufakturze sklepy są czynne dłużej niż do 17stej. ;) Czasami robią nocne wyprzedaże i otwierają np do 3 w nocy xD I w niedziele też nie zamykają,a chyba w niedziele nie pracujesz. ;p Przeszukałam w ch.j sklepów internetowych z butami i nie było nic ciekawszego niż jest na allegro.

Ta, Manufaktura w Zduńskiej ;).

Wszystkie bym pochapał

W tych złotych wyglądałbyś szczególnie męsko.

Opublikowano

ta i te z zielonym paskiem tez sa super....

Opublikowano

Kubek, nie. w Sieradzu.

Kamaz, to mają być buty zimowe ? o.O powodzenia, fajny masz styl. noł ofens, ale nawet Banny by ich nie ubrał ;d

Opublikowano

A gdzie ja napisalem, ze to sa zimowe. Na hypebeast zobaczylem.

Hmm, to moze niech sie banny sam wypowie :D

Opublikowano

W sumie te z zielonym 'akcentem' pasowałyby mu do chustki.

Opublikowano

eee, no co Wy - fajne te pumy nawet (czarne z blekitem najlepsze, tylko trzeba by zmienić sznurówki, to samo w przypadku czarno-białych.)

a te złote, hm, faktycznie przesadzone, chyba, ze do nich złoty zegarek, łanuch, fura i wogole ...

Opublikowano

Przymierzałem coś w tym stylu wczoraj w galerii:

488.jpg

niezbyt to ładnie wyglada na focie, ale jak to założyłem bardzo mi się spodobało... tylko jedna kwestia: jakie do tego buty?

Proszę o pomoc cały internet!