Opublikowano 21 września 201311 l A jak mogą się zwykłe sneakersy sprawować zimą? Zimno i przemakają to na pewno
Opublikowano 21 września 201311 l A jak mogą się zwykłe sneakersy sprawować zimą? Zimno i przemakają to na pewno Chodzi mi głównie jak reagują na wodę. Rozj*bią się szybko czy nie. Co do zimna to nie ma problemu. Zeszłą zimę całą przechodziłem w trampkach i nie było źle
Opublikowano 21 września 201311 l A jak mogą się zwykłe sneakersy sprawować zimą? Zimno i przemakają to na pewno Nie do końca. Dobrze zadbane buty, to i adidasy z siateczką do biegania dadzą radę. Sam w tamtej zimie (z różnych powodów) przebiegałem właśnie w zwykłych adidasach zimę i było całkiem spoko. Nie przemakały, nie było zimno tylko czasem wkÓrwiał brak przyczepności. No ale były dobrze zaimpregnowane i zawsze o to dbałem przed wyjściami. W sensie, że nawet pomimo iż but z 'siateczki' to po wejściu w błoto czy zaspę nie był mokry od wewnątrz.
Opublikowano 22 września 201311 l Ostatnio rozglądam się za bucikami na zimę do luźniejszego fitu i przypadkiem nogi zaprowadziły mnie do Pumy. Znalazłem tam ładny model, podobny do Puma Suede. Jest to Benny Breaker. Cena jest dosyć niska, a prostota mi się podoba. Pytanie tylko czy nie lepiej wziąć po prostu Suede? Doradźcie specjaliści. ED: Ostatnio rozje.bały mi się buty i oddałem na reklamację, wziąłem sobie takie: http://www.sklep.house.pl/odziez-meska_777/buty_829/buty-meskie_41314.html/s/pcreateddate/a/11412 Edytowane 22 września 201311 l przez Figlarz
Opublikowano 22 września 201311 l Półbuty na zimę? Może poszukaj czegoś wyższego. Te drugie spoko. Edytowane 22 września 201311 l przez MYSZa7
Opublikowano 22 września 201311 l CATy dalej sa pro jakosciowo czy tez sie zeszmacili? Kiedys Caty za 500zl to byl szok cenowy, dzisiaj jakies modne g.owno hilfigera co wyglada jak kapec z ccc kosztuje 450zl ;/ Wojas tez chyba jakoscia nie grzeszy?
Opublikowano 22 września 201311 l Szukam jakiś buciorów na jesień / wczesna zimę w tym stylu: (nie ten konkretny model, chcę tylko dać Wam pojęcie o tym czego szukam). Jednak nie planuję wyłożyć 6 stów u Timberlanda na jedną parę. Możecie polecić jakieś tańsze "źródła" lub konkretne modele ?
Opublikowano 22 września 201311 l Od jakiejś "Rachel Comey" Ale nie kojarzę żebym widział jakieś sklepy w Polsce
Opublikowano 22 września 201311 l Chciałbym przypomnieć co niektórym, że zimy w Polsce nie są zbyt łagodne
Opublikowano 22 września 201311 l Chciałbym przypomnieć co niektórym, że zimy w Polsce nie są zbyt łagodne przesadzasz. W miastach odśnieżają chodniki i można całą zimę chodzić w trampkach
Opublikowano 22 września 201311 l No spoko, jak ktoś specjalnie kupuje zimówki, żeby chodzić TYLKO po odśnieżonych chodnikach to okej. Ososobiście nie wyszedłbym w trampkach na śnieg i minus 20
Opublikowano 22 września 201311 l Półbuty na zimę? Może poszukaj czegoś wyższego. Te drugie spoko. To jest głównie na okres jesienny. Na zimę mam buty z zeszłego sezonu, chyba wytrzymają. Poza tym w Holandii zimy ponoć nie są tak srogie jak w Polszy i śniegu niewiele tam pada. Dziś byłem w galerii i szukałem innych modeli. Znalazłem dwa interesujące. Adidas Plimcana Low oraz Adidas Adilago Low. Teraz to już kompletnie mam mętlik w głowie i nie wiem, co kupić ;(
Opublikowano 22 września 201311 l Znalazłem dwa interesujące. Adidas Plimcana Low oraz Adidas Adilago Low. O kur.wa.
Opublikowano 22 września 201311 l różne wersje kolorystyczne mają przykład a Adilago widziałem dzis niebieskie i miażdżą
Opublikowano 23 września 201311 l lubię bardzo Figlarza, ale niestety gust ma jak typowy mieszkaniec Mysłowic
Opublikowano 23 września 201311 l takie na jesień czy zimę powinny być spoko skąd i za ile? bo wlasnie takich szukam
Opublikowano 24 września 201311 l @Mysza: fajne są, będę następnym razem w sklepie to sobie je obadam. Ciekawe tylko jak długo wytrzymają bo z jakością w Reserved to różnie bywa.
Opublikowano 24 września 201311 l Miałem zimowe z Reserved. Jeden sezon przetrwały, na początku drugiego się rozkleiły.
Opublikowano 24 września 201311 l Mam zimowe z reserved, chode w nich juz 4 lata i po pastowaniu są jak nowe. Podobne do tych powyżej