Opublikowano 30 listopada 201311 l Koło wtorku będę miał wolne to strzele fotkę do "pokaż jak się nosisz". Teraz idę spać.
Opublikowano 30 listopada 201311 l eee...widziałeś mnie w nich, czy tylko tak sobie ogólnikowo pierdo.lisz..? A może ja w nich właśnie dobrze wyglądam i pasują mi do fita, co jest podstawą..? I jeśli jestem w stanie dobrac buty dla siebie, żeby się na mnie komponowały ze stylem w jakim sie ubieram, to uwazam, że mam prawo do komentowania butów innych. pracowalem kiedys z gosciem ktory ubieral sie w takie buty, wygladał jak homodracula sluchajacy depeszów. Pokaz mi zestaw w ktorym te buty wygladaja dobrze a odszczekam to.
Opublikowano 30 listopada 201311 l ...blejddwa ma normalne buty. Edytowane 30 listopada 201311 l przez Siara_iwj
Opublikowano 30 listopada 201311 l Jak jest z jakością u Wojasa? Nie chciałbym kupować butów na jedną zimę. A wpadły mi w oko takie:
Opublikowano 1 grudnia 201311 l Jakościowo nie jest źle. To firma nastawiona głównie na buty, więc nie rozdrabniają się.
Opublikowano 3 grudnia 201311 l panowie czym czyscic zamsz? cos kiedys slyszalem, ze skorka od chleba sie nadaje. Moze jakas chemia do tego istnieje?
Opublikowano 3 grudnia 201311 l Czyściłem zamszowe Vansy mlekiem z sodą, ale efekt był taki sobie... Wydaje mi się, że najlepiej zrobisz kupując piankę w sklepie obuwniczym i taką specjalną szczotkę do zamszu.
Opublikowano 3 grudnia 201311 l Jak jest z jakością u Wojasa? Nie chciałbym kupować butów na jedną zimę. A wpadły mi w oko takie: Do normalnego uzytkowania jakosc ok, podobnie jak badura, nie ma tylko co sie napalac na obuwie tekkingopodobne ; )
Opublikowano 3 grudnia 201311 l panowie czym czyscic zamsz? cos kiedys slyszalem, ze skorka od chleba sie nadaje. Moze jakas chemia do tego istnieje? Przejdź się do obuwniczego i zapytaj o szczoteczkę do zamszu. Z jednej strony powinna mieć gumowe włosie, a z drugiej miedziane.
Opublikowano 3 grudnia 201311 l Jak jest z jakością u Wojasa? Nie chciałbym kupować butów na jedną zimę. A wpadły mi w oko takie: Fajne te buty tylko z tego co widze nie bardzo nadaja sie na zime i cena za, ktora mozna kupic CAT-y
Opublikowano 3 grudnia 201311 l No CAT-y na zimę polecam, czwarty sezon będę już śmigał w tym roku. Co prawda zakładałem tylko w mróz i śnieg, ale to i tak dobry wynik.
Opublikowano 3 grudnia 201311 l Pamietam jak kiedys CATy wydawaly sie kure.wsko drogie. Minelo sporo czasy, a one dalej trzymaja sie w cenie 400-500zlotych. Na tle sieciowek typu wojas, cena przestala byc szokujaca. Mam nadzieje, ze nie stracili na jakosci.
Opublikowano 3 grudnia 201311 l No ja dałem jakoś 350-400, ale myślę, że warto, skoro na tyle lat je kupiłem.
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Fajne te buty tylko z tego co widze nie bardzo nadaja sie na zime i cena za, ktora mozna kupic CAT-y Czemu? W sklepie internetowym wiszą dwie wersje kolorystyczne, jedna jest opisana jako zimowa. Tak czy siak, dzisiaj idę kupić jakieś buty na zimę, bo wczoraj sypnęło śniegiem
Opublikowano 7 grudnia 201311 l No bo chyba nie sa ocieplane? Tak mi sie przynajmniej wydaje po zdjeciach i w opisie jest "caloroczne" Te co pokazales na zdjeciu wygladaja fajniej od tych ciemniejszych Edytowane 7 grudnia 201311 l przez Pajda
Opublikowano 7 grudnia 201311 l FOTA (pipi)A SIARA BO NIE DAM ZYC Edytowane 7 grudnia 201311 l przez _Milan_
Opublikowano 9 grudnia 201311 l Tylko nie wkasaj nogawek w buty Siara, bo trafisz najnizej lancucha pokarmowego.
Opublikowano 10 grudnia 201311 l środa (pipi)a ! ...chyba. Edytowane 10 grudnia 201311 l przez Siara_iwj
Opublikowano 11 grudnia 201311 l troche beka, ze sie tak musisz przygotowywac do zrobienia jednego zdjecia. to jest kwestia kilku minut przeciez