Opublikowano 13 października 201410 l Podobne, ale ładniejsze bym polecił Edytowane 13 października 201410 l przez _Be_
Opublikowano 13 października 201410 l szukam pasujacych do czarnych spodni, ale od razu mowie, ze ten klasyczny model odpada: te co wrzuciles bluber, moim zdaniem du py nie urwa z czarnymi spodniami
Opublikowano 13 października 201410 l A takie fajne, całe czarne Jordany kiedyś wrzucałeś. Kupiłeś już je, czy jednak zn ich zrezygnowałeś?
Opublikowano 13 października 201410 l kupione, mimo iż niedługo będzie nienajlepsza pogoda na ich noszenie
Opublikowano 13 października 201410 l A wrzucałeś takie Jordany, chyba jedynki, taki popielaty kolor miały, zayebiste były.
Opublikowano 13 października 201410 l nie wstyd wam jak połowa gimbusiarni chodzi w takich butach do kostki?
Opublikowano 13 października 201410 l nie wstyd wam jak połowa gimbusiarni chodzi w takich butach do kostki? A w Vansach nie chodzą?
Opublikowano 13 października 201410 l nie wstyd wam jak połowa gimbusiarni chodzi w takich butach do kostki? wyje,bane mam na to
Opublikowano 13 października 201410 l te? Mam je maja oklapniety jezyk i nie sa tak fajne jak myslalem Zrobione z bardzo delikatnej skory wywiniety jezyk szybko beda sie znieksztalcac na dodatek po chodzenia w AirMaxach sa bardzo jak na Jordany niewygodne
Opublikowano 13 października 201410 l Mam czerwone SuperFly2 z Jordanow. Mega wygodne, ale jakos z wygladu mnie nie jaraja. Na poczatku mi sie podobaly chociaz daleko do wygladu Lebronow 11, a teraz juz tylko fajne i nic ponad to.
Opublikowano 13 października 201410 l Miałem kilka air forsów, ale w tych się po prostu zakochałem <3 Zamówiłem na ebayu, bo na atafie nie było rozmiaru i nawet wyszło taniej
Opublikowano 14 października 201410 l vans crockett ok? kupilem, na zywo wygladaja o wiele lepiej niz na tym zdjeciu
Opublikowano 14 października 201410 l klasyczne vansy moim zdaniem dobrze wygladaja tylko na dziewczynach. zeby nie bylo - nie mam nic do gosci chodzacych w tych butach, po prostu mi sie to nie podoba
Opublikowano 14 października 201410 l Miałem kilka air forsów, ale w tych się po prostu zakochałem <3 Zamówiłem na ebayu, bo na atafie nie było rozmiaru i nawet wyszło taniej Zayebiste
Opublikowano 14 października 201410 l A ja wiedziałem, że się Luckowi spodobają, ale nic nikomu nie mówiłem ^_^
Opublikowano 19 października 201410 l Miałem kilka air forsów, ale w tych się po prostu zakochałem <3 Zamówiłem na ebayu, bo na atafie nie było rozmiaru i nawet wyszło taniej Zayebiste na zywo nie wygladaya tak faynie jak na tym zdjeciu
Opublikowano 27 października 201410 l Idzie jesien i cos by przydalo sie kupic. Znalazlem 4 pary, ale tylko jedna kupie. Mam w sumie faworyta, ale wacham sie. Jak Wy to widzicie? VS VS VS VS Edytowane 27 października 201410 l przez Jerome