Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja swoje szare za £8 nosze dosc czesto. :v

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Co tam ciekawego u Was szaraczki? 

Nastepna para butow. Tym razem biale Adidasy Tubular Shadow Knit za 419 zl. Podobne do Yeezys.

smvuv6.jpg

życzę Ci mroku byś kiedyś zarabiał porządne pieniadzę, i kwota paru tysiecy zł nie powodowała takiego zachłystniecia się.

Opublikowano

Poczekam do wiosny. W bialych bede chodzil czesciej, ale znow w Yeezys 1-2 razy w miesiacu i na specjalne okazje. Nie chcialbym ich dobic, bo sa limitowane i drogie. 

Jedna pare sprzedalem V2 Beluga, bo byly zbyt ciasnawe. Akurat w nich trzeba bylo pojsc o pol rozmiaru wyzej. Kupilem za 970 zl a sprzedalem za 2400 zl. To i tak byla dobra cena, teraz chodza po 3000 tysiecy zlotych. 

ile to trzy tysiące tysięcy złotych?

Opublikowano

Jakie buty, przecież on kupuje je z outletu czy od chinola i się sra. Jak miał wrzucić paragon to go wrzucił i zamazał co trzeba. W ogóle po co się wdawać z nim w dyskusje, nawet dla trololol

Opublikowano

Jakie buty, przecież on kupuje je z outletu czy od chinola i się sra. Jak miał wrzucić paragon to go wrzucił i zamazał co trzeba. W ogóle po co się wdawać z nim w dyskusje, nawet dla trololol

Czuje ten zapach bolu pupy szaraczkow ktorzy sie ubieraja na bazarach i w lumpie : )

Juz chyba z 3 razy wrzucalem, ale wrzuce ponownie.

2ykew4x.jpg

W 2016 kupilem 9 par butow.

W tym roku bedzie tego wiecej. Szieeet, tyle na oczy nie widzieliscie co ja wydaje na odziez w jeden rok. Pozdrawiam szaraczki

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

Możesz wywalać i mln złotówek czy też ojro na ciuchy.Co nie zmieni tego,że wyglądają jak szmaty bezdomnego.

Opublikowano

Dobrze ich mroku triggerujesz biedaków he he

Opublikowano

Ale gdzie tam jakaś cena jest? Po za tym size 8 to chyba numer 40 na nasze, jak u dziecka :pawel:

Edytowane przez Butt

Opublikowano

mam rozmiar stopy 39 :lapka:

Opublikowano

hobbits.jpg

Opublikowano

Doróbcie im te buty od Westa.

Opublikowano

Ale gdzie tam jakaś cena jest? Po za tym size 8 to chyba numer 40 na nasze, jak u dziecka :pawel:

Rozmiar 8 UK, to 42EU.

Opublikowano

15625379_143802422777401_73609112791348615803769_342524346140646_391159775494982Nosiłby :wub:

Nawet fajne. Sporo Lucek przegapiles premier retro modeli. Sporo jedynek wyszlo w 2016 roku- Bred'y, Black Toe, Shattered Backboard. Na dodatek OVO 12's Drake'a. Duzo by wywieniac.

Opublikowano

Paskudne, ale i tak propsuję, bo Super Nntendo ♥♥♥

Opublikowano

a ja sobie takie kupilem 

mita-reebok-phase-1-pro-wood-1.jpg

reebokmita_3.jpg

Opublikowano

Sygnatura mówi sama za siebie w kwestii gustu.